reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tygrynko Patrycja, kochane jesteście.

hunjord ja biore Maternę. kiedy zapytałam lekarza właśnie o feminatal +DHA powiedział mi ze nie poleca bo w nim brak zelaza, a w ciazy zapotrzebowanie na zelazo bardzo wzrasta. powiedział, ze lepiej brać ten N. Ale ja zostanę przy maternie i dodatkowym magnezie. No i dalej biore kwas foliowy. mam go brac nawet karmąc piersia.

najbardziej boje sie zeby mnie w tej zimnej łazience nic nie złapało. Juz miałam kiedyś problemy z nerkami wiec mam stracha.

reklama
Anisen ! chyba zamiast olejowy taniej wyjdzie taki elektryczy grzejniczek , farelke albo piecyk na butle gazową . Ten na butle jest cacy , dla mnie prawie jak kominek :) My sie takim swego czasu dogrzewałysmy z mamą .
kochana my mamy teraz takie małe cudo elektryczne. W pokoju przy nim ciepło, kawałek dalej coraz chłodniej, w kuchni jak gotuje ok ale łazienka koszmar. No i kaloryfery wogóle nie grzeją, wogóle. wiec to malenstwo musiałoby ogrzać całe mieszkanie.
Czy taniej, nie mam pojecia, ta mała bestia jest 1000W. a zebyśmy nie umarzli musi chodzić prawie cały dzien. Na dowrze śnieg i temp ponizej zera, okna takie sobie a dodatkowo taras który nam wyziebia mieszkanie. aaa i po obu stronach nikt nie mieszka wiec nie ma kto nas grzać z boków.
zaczynam sie modlic zeby kredyt szybko wypalił i sie przeniesiemy do swojego mieszkanka gdzie jest ogrzewanie z kotłowni miejskiej

Dziękuję Anisen ;)
Dobrze ,że zapytałam , bo moja ginka żadnych witamin mi nie polecała powiedziała, że sama mam sobie cos wybrac. Pani w aptece poleciła mi Feminatal N i powiedziała ,że w tym 3 trymestrze najlepiej jak zmienie na Feminatal + DHA zapytam mojej ginki co sądzi na ten temat.

Grzej się Kochana pod kocykiem i kołderką! Zdrówko najwazniejsze!:tak:I oczywiście Kingusia!:tak::-) u mnie w domu na szczęscie ciepło;-) mieliśmy iść sprzątać to Grzesiek znowu komuś komputer naprawia:confused2: do wielkanocy może się wprowadzimy!:confused2:zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
PATRYCJA- SZKODA ZE NIE MIESZKAMY W JEDNYM MIESCIE - JA TAK STRRRRRASZNIE SIE NUDZE , MOGLYBYSMY ISC POSPRZATAC TO TWOJE MIESZKANKO - MOWIE SERIO - LEPSZ TO NIZ LEZENIE A DO TEGO POGADAC JESZCZE Z KIMS .
A U MNIE DZISIAJ SWIETO - MOJEMU V. SIE COS POPRZESTAWIALO . ZAPROPONOWAL ZE POSPRZATA W KUCHNI ( GARY ZE ZLEWU WYCHODZA , PODLOGA BRUDNA ITP) NIE WIERZE .WOGOLE SIE TROCHE ZMIENIL - A MOZE PRZEZ UZG - BYL ZE MNA PIERWSZY RAZ - WCZESNIEJ MIAL WSZYSTKO W ....
A DZIS MAILAM NAWET SNIADANKO DO LOZKA PODANE . PISALAM WCZESNIEJ JAKIE MIALA PROBLEMY NO ALE ....NIE CHWALE DNIA PRZED ZACHODEM SLONCA

kochana my mamy teraz takie małe cudo elektryczne. W pokoju przy nim ciepło, kawałek dalej coraz chłodniej, w kuchni jak gotuje ok ale łazienka koszmar. No i kaloryfery wogóle nie grzeją, wogóle. wiec to malenstwo musiałoby ogrzać całe mieszkanie.
Czy taniej, nie mam pojecia, ta mała bestia jest 1000W. a zebyśmy nie umarzli musi chodzić prawie cały dzien. Na dowrze śnieg i temp ponizej zera, okna takie sobie a dodatkowo taras który nam wyziebia mieszkanie. aaa i po obu stronach nikt nie mieszka wiec nie ma kto nas grzać z boków.
zaczynam sie modlic zeby kredyt szybko wypalił i sie przeniesiemy do swojego mieszkanka gdzie jest ogrzewanie z kotłowni miejskiej
ANISEN -POWIEM ZE MARTWI MNIE TO ZE MUSISZ SIEDZIEC W TEJ LODOWIE. A NIE MOZESZ JECHAC NA TEN CZAS DO RODZICOW - WIEM ZE CHCESZ BYC Z MEZEM ALE NA KILKA DNI DOPOKI NIE ROZWIAZECIE TEGO PROBLEMU . TY JESTES W CIAZY (no to cie teraz oswiecilam ) - ALE POWAZNIE- MUSISZ DBAC O SIEBIE - CHLOP ZAWSZE SOBIE PORADZI - A POZA TYM I TAK JEST CALY CZAS POZA DOMEM PRZEMYSL TO.

PATRYCJA- SZKODA ZE NIE MIESZKAMY W JEDNYM MIESCIE - JA TAK STRRRRRASZNIE SIE NUDZE , MOGLYBYSMY ISC POSPRZATAC TO TWOJE MIESZKANKO - MOWIE SERIO - LEPSZ TO NIZ LEZENIE A DO TEGO POGADAC JESZCZE Z KIMS .
A U MNIE DZISIAJ SWIETO - MOJEMU V. SIE COS POPRZESTAWIALO . ZAPROPONOWAL ZE POSPRZATA W KUCHNI ( GARY ZE ZLEWU WYCHODZA , PODLOGA BRUDNA ITP) NIE WIERZE .WOGOLE SIE TROCHE ZMIENIL - A MOZE PRZEZ UZG - BYL ZE MNA PIERWSZY RAZ - WCZESNIEJ MIAL WSZYSTKO W ....
A DZIS MAILAM NAWET SNIADANKO DO LOZKA PODANE . PISALAM WCZESNIEJ JAKIE MIALA PROBLEMY NO ALE ....NIE CHWALE DNIA PRZED ZACHODEM SLONCA
Bosko :-)moze juz mu tak zostanie ;)Masz super męzczyzne w domku
ale Ci zazdroszczę, teraz to ja robie śniadanie rano, obiad, kolacje, myje naczynia, sprzątam, prasowanie, pranie itp. Tylko nie ma co sie dziwic bo mój w robocie od 8 rano czasem do 2 w nocy nawet. Dzis wyjatkowo poszedł na 10 zeby odrobine pospać.
moze jeszcze sie doczekam rozpieszczania. Jutro muszę go namówic zeby mi wymasował plecy. W nocy zaczyna mi dokuczać ból kręgosłupa.

reklama
Do góry