reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziewczyny strasznie sie nudze ma ktoras jakis pomysl zeby zabic czas , ja tu fiola dostane - a jeszcze wy mi uciekacie . Patrycja ja bym Ci z checia pomogla ... nudy , nudy nudy

reklama
Dobra laseczki robie probe - jak mnie widac ?

teraz jest zajebioza

Sprzątam pokój Filipa, bo jego tatuś to straszny bałaganiarz i wszelakie możliwe narzędzia tam po remoncie zostały a ja tego nie zdzierżę! Nie wspomnę o segregatorach z dokumentami, które "tymczasowo" tam zamieszkały, bo nasz psiór zaczął je ściągać z półki w naszej sypialni.
Jeszcze sprzątnę łazienkę i czekam na ciocię, którą zaprosiłam na moją pyszną sałatkę, a potem lecę do kumpeli pomiziać jej malusią siostrzenicę Emilkę.

l popatrzcie na mój suwaczek z okienkami jak dobrz pójdzie to jutro powinnam być
l w szóstym okienku
l
l
V

Ostatnia edycja:
No wróciłam no...
Zawiodłam się z lekka ... spotkanie z koleżankami było miłe ALE... zdałam sobie sprawę, że nie mam za bardzo z nimi już wspólnych tematów ( po 4 miesiącach niepracowania z nimi). Złapałam się też na myśleniu o Was jak siedziałam tam. Ludzi łączą wspólne przeżycia a ja z Wami przeżywam coś czego nigdy w życiu nie przeżywałam i razem oczekujemy naszych dzdziolków. Z Wami mogę pogadać o tym jak mi się nic nie chce, jak mam dołki smutaskowe i dobry humor, jak brzuch boli albo dzidzia fika, jak mam ochotę na parówki albo pączki . Z nimi już niebardzo bo żadna w ciąży nie była i nie interesuje ich za bardzo ten stan jeszcze (a może chciałyby i starają się, nie wiem ). W H&M one oglądąły nowe bluzeczki a ja śpioszki, w empiku one :gazety plotkarskie a ja... dzidziolkowe:-)To wszystko sprawia, że już niemogę się doczekać naszego spotkania! :tak:

Ech , co prawda to prawda ... ja też za bardzo nie mam o czym z ludźmi gadac ... zanudziłabym swoich kumpli problemami dotyczącymi zakupów dla dziecka , mieszkaniem , finansami ... a moi rówieśnicy to jeszcze hulaki ...
Ale za to wam moge sie pochwalić ze chyba na 100% sie zdecydowałam an wózek ! Jeśli uzywany to sie jeszcze zobaczy , byle z fotelikiem , a nowy to :
TOLEDO CONECO MEGA W Y P R Z E DA Ż 2008 GRATIS (772846604) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet kolor mi sie podoba ...
ale i tak będzie ciężko z kasą ... A nikt jakos sie nie pali żeby nam pomóc finansowo z rodzinki ... :(

Hej dziewuszki... ja wpadam na chwilke powiedzieć że jestem, żyje i mam się świetnie. Spotkałam się z projektantkami - w mieszkaniu ekipa działa strasznie szybko (od 10 rano już nie ma kuchni i łazienki:szok:) kolorki wybrane, glazura i terakota wybrana, mebelki zamówione... jak dobrze pojdzie za miesiąc będę już z powrotem. Tak się cieszę że nie macie pojęcia.... dziś cały dzień w biegu... więc nie mam czasu nadrobić ale jak znajdę chwilkę obiecuję że przysiąde i nadgonie. A tymczasem całuję i zmykam :):-D

reklama
Lady Mocca : niestety , nie wybrałam ... to wyprzedaż , jest tylko ten kolor . Niestety musze poświęcić swoje upodobania na rzecz finansów ... Naprawde nie wiem jak sobie poradzimy ... Jak Kocur nie znjadzie lepeij płatnej pracy to chyba pójdę żebrac pod kościół ... z każdym miesiącem mamy jakieś zaległości ... :(

Do góry