reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
przyjedź do mnie, pranie, prasowanie, zrobić obiad a potem posprzątać.
a jak będzie Ci mało to 2 akwaria czekają na czyszczenie, juz długo czekają;-)
Chetnie tylko za daleko mieszkasz . Chyba wskocze w jakes podobno -normalne ubranka i wybiore sie na polazic po sklepach ...przyjedź do mnie, pranie, prasowanie, zrobić obiad a potem posprzątać.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Dobra laseczki robie probe - jak mnie widac ?
teraz jest zajebioza
Sprzątam pokój Filipa, bo jego tatuś to straszny bałaganiarz i wszelakie możliwe narzędzia tam po remoncie zostały a ja tego nie zdzierżę! Nie wspomnę o segregatorach z dokumentami, które "tymczasowo" tam zamieszkały, bo nasz psiór zaczął je ściągać z półki w naszej sypialni.
Jeszcze sprzątnę łazienkę i czekam na ciocię, którą zaprosiłam na moją pyszną sałatkę, a potem lecę do kumpeli pomiziać jej malusią siostrzenicę Emilkę.
l popatrzcie na mój suwaczek z okienkami jak dobrz pójdzie to jutro powinnam być
l w szóstym okienku
l
l
V
Ostatnia edycja:
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Tołalieta wraz z łazienką posprzątane. W oczekiwaniu na ciotkę idę się pindrzyć! Kurcze! Powinna być już godzinę temu!
No wróciłam no...
Zawiodłam się z lekka ... spotkanie z koleżankami było miłe ALE... zdałam sobie sprawę, że nie mam za bardzo z nimi już wspólnych tematów ( po 4 miesiącach niepracowania z nimi). Złapałam się też na myśleniu o Was jak siedziałam tam. Ludzi łączą wspólne przeżycia a ja z Wami przeżywam coś czego nigdy w życiu nie przeżywałam i razem oczekujemy naszych dzdziolków. Z Wami mogę pogadać o tym jak mi się nic nie chce, jak mam dołki smutaskowe i dobry humor, jak brzuch boli albo dzidzia fika, jak mam ochotę na parówki albo pączki . Z nimi już niebardzo bo żadna w ciąży nie była i nie interesuje ich za bardzo ten stan jeszcze (a może chciałyby i starają się, nie wiem ). W H&M one oglądąły nowe bluzeczki a ja śpioszki, w empiku one :gazety plotkarskie a ja... dzidziolkowe:-)To wszystko sprawia, że już niemogę się doczekać naszego spotkania!
Zawiodłam się z lekka ... spotkanie z koleżankami było miłe ALE... zdałam sobie sprawę, że nie mam za bardzo z nimi już wspólnych tematów ( po 4 miesiącach niepracowania z nimi). Złapałam się też na myśleniu o Was jak siedziałam tam. Ludzi łączą wspólne przeżycia a ja z Wami przeżywam coś czego nigdy w życiu nie przeżywałam i razem oczekujemy naszych dzdziolków. Z Wami mogę pogadać o tym jak mi się nic nie chce, jak mam dołki smutaskowe i dobry humor, jak brzuch boli albo dzidzia fika, jak mam ochotę na parówki albo pączki . Z nimi już niebardzo bo żadna w ciąży nie była i nie interesuje ich za bardzo ten stan jeszcze (a może chciałyby i starają się, nie wiem ). W H&M one oglądąły nowe bluzeczki a ja śpioszki, w empiku one :gazety plotkarskie a ja... dzidziolkowe:-)To wszystko sprawia, że już niemogę się doczekać naszego spotkania!
Ech , co prawda to prawda ... ja też za bardzo nie mam o czym z ludźmi gadac ... zanudziłabym swoich kumpli problemami dotyczącymi zakupów dla dziecka , mieszkaniem , finansami ... a moi rówieśnicy to jeszcze hulaki ...
Ale za to wam moge sie pochwalić ze chyba na 100% sie zdecydowałam an wózek ! Jeśli uzywany to sie jeszcze zobaczy , byle z fotelikiem , a nowy to :
TOLEDO CONECO MEGA W Y P R Z E DA Ż 2008 GRATIS (772846604) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet kolor mi sie podoba ...
ale i tak będzie ciężko z kasą ... A nikt jakos sie nie pali żeby nam pomóc finansowo z rodzinki ...
Ale za to wam moge sie pochwalić ze chyba na 100% sie zdecydowałam an wózek ! Jeśli uzywany to sie jeszcze zobaczy , byle z fotelikiem , a nowy to :
TOLEDO CONECO MEGA W Y P R Z E DA Ż 2008 GRATIS (772846604) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet kolor mi sie podoba ...
ale i tak będzie ciężko z kasą ... A nikt jakos sie nie pali żeby nam pomóc finansowo z rodzinki ...
Zajefajny ten wózek. Ma pompowane koła a to duży plus.
Poza tym kolor fajny wybrałaś
Hej dziewuszki... ja wpadam na chwilke powiedzieć że jestem, żyje i mam się świetnie. Spotkałam się z projektantkami - w mieszkaniu ekipa działa strasznie szybko (od 10 rano już nie ma kuchni i łazienki) kolorki wybrane, glazura i terakota wybrana, mebelki zamówione... jak dobrze pojdzie za miesiąc będę już z powrotem. Tak się cieszę że nie macie pojęcia.... dziś cały dzień w biegu... więc nie mam czasu nadrobić ale jak znajdę chwilkę obiecuję że przysiąde i nadgonie. A tymczasem całuję i zmykam
reklama
Lady Mocca : niestety , nie wybrałam ... to wyprzedaż , jest tylko ten kolor . Niestety musze poświęcić swoje upodobania na rzecz finansów ... Naprawde nie wiem jak sobie poradzimy ... Jak Kocur nie znjadzie lepeij płatnej pracy to chyba pójdę żebrac pod kościół ... z każdym miesiącem mamy jakieś zaległości ...