nie jaaaaajeśli to cię uspokoi to idź...gorsze są nerwy
żabeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie jaaaaajeśli to cię uspokoi to idź...gorsze są nerwy
Hej laski!
Sory, że tak długo się nie odzywałam, ale miałam problemy... Przyjechałam do Gdyni do rodziców żeby się nimi nacieszyć i odpocząć od wszystkiego a tu klops... Ledwo w poniedziałek po południu tu dotarłam a od wtorku już było kongo... :-( Moja kuzynka po 2 próbie samobójczej została przewieziona do psychiatryka.... :-( Nie mam sił, jestem załamana... :-( Z tego wszystkiego nawet nie miałam sił ani ochoty wchodzić na bb. ale myślałam o Was. Co się dzieje? Czy dziś Gucha ma ślub? Bo już teraz nic nie wiem, jestem całkowicie oderwana od rzeczywistości. Coś wię wydarzyło ważnego?
ja pół nocy nie spałam jestem wykonczona...poleże jeszcze może coś jeszcze uda mi sie przespac....
Jak Cię przeziebienie łapie, to ja bym sobie odpuściła, Nawet ja kmasz paln zeby im gula skoczyła z powodu twojego świetnego wyglądu!Witacie Kobitki!
Nie mogłam spać, a może raczej syn mi nie dawał.... co on się budził to i ja... Jakiś trening dla mamy robi? Sprawdza jak reaguje? hehe.... Tłumaczyłam mu, że muszę się wyspać, a spać nie będę jak on się urodzi.... hehe, ale chyba nie docierało
Ja od rana w pracy, przeziębienie mnie dopada, ale domowe sposoby idą w ruch... mleko, miód, czosnek, cytryna, cebula itp itd....
Dziś idę na urodziny do mojej babci. Niestety będzie tam pół znienawidzonego wujostwa, i dlatego idę z ogromną niechęcią... myśl, że będę siedzieć w ich towarzystwie jest okropna!
Z rodziną najlepiej na zdjęciach, szczególnie w moim przypadku!
Zazdrość ich dopadła, bo ja poukładałam sobie życie i spełniam się każdego dnia! A Ci na własne życzenie mają chaos i biedę - i nie planują żadnych zmian! I to ja jestem ta najgorsza, bo ja mam lepiej (nie ważne, że mam lepiej dzięki swojej pracy i chęci)
A co u Was? Jak noc? Jakie plany?
Idż od razu. To może być zwykła infekcja, a może byc cos poważnegoGucha wszystkiego naj, naj naj w tym pieknym i waznym dla Was dniu:-)
Witam dziewczynki
dzis nie moge sie zebrac z wyra, chociaz na szczescie bole mi troche przeszly, ale zaczal mnie martwic zielonkawy sluz. Czyzby infekcja? Jak sie powtorzy i nie bedzie przechodzil to w poniedzialek ide do lekarza:-( Jeszcze nie wiem jak mu to po angielsku wytlumacze ale jakos dam rade
Mam jednak nadzieje ze ten kolorek juz sie nie powtorzy i bedzie ok
Milej soboty Lodoweczki
Hej laski!
Sory, że tak długo się nie odzywałam, ale miałam problemy... Przyjechałam do Gdyni do rodziców żeby się nimi nacieszyć i odpocząć od wszystkiego a tu klops... Ledwo w poniedziałek po południu tu dotarłam a od wtorku już było kongo... :-( Moja kuzynka po 2 próbie samobójczej została przewieziona do psychiatryka.... :-( Nie mam sił, jestem załamana... :-( Z tego wszystkiego nawet nie miałam sił ani ochoty wchodzić na bb. ale myślałam o Was. Co się dzieje? Czy dziś Gucha ma ślub? Bo już teraz nic nie wiem, jestem całkowicie oderwana od rzeczywistości. Coś wię wydarzyło ważnego?
tzn np różowa bluzka -p) i różowy stanik tak? moja kumpela miała kiedyś zwykłą niebieskawą koszulkę na ramiączka ( czy na ramiączkach czy na naramkach różnie mówią) a pod spodem turkusowy stanik - wyglądało to super
to dobrze, ufff musiałabym Ci przesłać czekoladki które dostanę od Patrycji (mam nadzieję), nadrobimy kochana aj promiss!!! śpij dobrze (ale przyznaj się, zmykasz do spania czy do przyszłego męża??) kolorowych snów, buziaki!!