reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Anisen ładne imionko wybraliście dla córeczki :tak::-D:-)
36_2_25.gif

reklama
ANISEN -POWIEM ZE MARTWI MNIE TO ZE MUSISZ SIEDZIEC W TEJ LODOWIE. A NIE MOZESZ JECHAC NA TEN CZAS DO RODZICOW - WIEM ZE CHCESZ BYC Z MEZEM ALE NA KILKA DNI DOPOKI NIE ROZWIAZECIE TEGO PROBLEMU . TY JESTES W CIAZY (no to cie teraz oswiecilam ) - ALE POWAZNIE- MUSISZ DBAC O SIEBIE - CHLOP ZAWSZE SOBIE PORADZI - A POZA TYM I TAK JEST CALY CZAS POZA DOMEM PRZEMYSL TO.
Jazda do moich rodziców odpada- mama wracała wczoraj ode mnie, jechała autobusem od 9.30 do 16.30 z 2 przesiadkami. Nie wiem czy dała bym radę tyle wysiedziec w autobusie. Do rodziców, a raczej taty męza tez odpada. To tylko pod Krakowem, Jarek musiałby mnie zawieźć, ale pewnie szybciej by po mnie jechał z powrotem. Tato Jarka wybywa na całe dnie z domu, lubi grzebać przy samochodzie, jak wraca to namietnie ogląda sport. byłabym w dzien sama, w nocy sama. jarek by osiwiał i ja tez.
No to zostaje nam przecierpiec

Bosko :-)moze juz mu tak zostanie ;)Masz super męzczyzne w domku
ale Ci zazdroszczę, teraz to ja robie śniadanie rano, obiad, kolacje, myje naczynia, sprzątam, prasowanie, pranie itp. Tylko nie ma co sie dziwic bo mój w robocie od 8 rano czasem do 2 w nocy nawet. Dzis wyjatkowo poszedł na 10 zeby odrobine pospać.
moze jeszcze sie doczekam rozpieszczania. Jutro muszę go namówic zeby mi wymasował plecy. W nocy zaczyna mi dokuczać ból kręgosłupa.
ANISEN - DO ANIOLA TO MU DALEKO WIERZ MI .... DO TEJ PORY TO PLAKAC MI SIE CHCIALO . NIE WIESZ NAWET CO JA PRZESZLAM A CO GADAL ZA GLUPOTY NIE CHCE TEGO PISAC BO CHCE WIERZYC ZE TAK JUZ NIE BEDZIE JAK BYLO ...
LADY MOCCA GDZIES UCIEKLA , RECHOTEK TEZ JUZ SIE CHYBA DO MNIE NIE ODZYWA - SMUTNO MI

chathamka błagam Cię kochana nie pisz z capslockiem, bo naprawdę ciężko się Ciebie czyta skarbie, do tego pisanie z capslockiem na forach jest powszechnie uważane za krzyk.[/QUOTE
PANDORKO - NIEDAWNO KTORAS MNIE O TO PROSILA BO CIEZKO BYLO JEJ MNIE CZYTAC TO JA JUZ NIC NIE ROZMIEM - NIE MOGE KAZDEMU DOGODZIC - A MOZE PO PROST ZMIENIE NA IINA TRZCIONKE

chathamka błagam Cię kochana nie pisz z capslockiem, bo naprawdę ciężko się Ciebie czyta skarbie, do tego pisanie z capslockiem na forach jest powszechnie uważane za krzyk.[/QUOTE
PANDORKO - NIEDAWNO KTORAS MNIE O TO PROSILA BO CIEZKO BYLO JEJ MNIE CZYTAC TO JA JUZ NIC NIE ROZMIEM - NIE MOGE KAZDEMU DOGODZIC - A MOZE PO PROST ZMIENIE NA IINA TRZCIONKE
ja sie przyznaje ze prosiłam Cie zebyś wyłączyła caps lock , bo ja ślepak jestem . Ale już się nauczyłam Cie czytać.

PATRYCJA- SZKODA ZE NIE MIESZKAMY W JEDNYM MIESCIE - JA TAK STRRRRRASZNIE SIE NUDZE , MOGLYBYSMY ISC POSPRZATAC TO TWOJE MIESZKANKO - MOWIE SERIO - LEPSZ TO NIZ LEZENIE A DO TEGO POGADAC JESZCZE Z KIMS .
A U MNIE DZISIAJ SWIETO - MOJEMU V. SIE COS POPRZESTAWIALO . ZAPROPONOWAL ZE POSPRZATA W KUCHNI ( GARY ZE ZLEWU WYCHODZA , PODLOGA BRUDNA ITP) NIE WIERZE .WOGOLE SIE TROCHE ZMIENIL - A MOZE PRZEZ UZG - BYL ZE MNA PIERWSZY RAZ - WCZESNIEJ MIAL WSZYSTKO W ....
A DZIS MAILAM NAWET SNIADANKO DO LOZKA PODANE . PISALAM WCZESNIEJ JAKIE MIALA PROBLEMY NO ALE ....NIE CHWALE DNIA PRZED ZACHODEM SLONCA
No i to jest to na kobiete zawsze można liczyć, a facet...:confused2: zostawmy bez komentarza... Dla mnie ważny jest czas, coraz gorzej mi się chodzi bo biodra bolą i ciężko mi będzie z przeprowadzką, no ale Grzesiu zaradny twierdzi że zdążymy, tylko ciągle coś mu wypada i odkłada wszystko:confused2: remont miał być skończony do połowy września i co już połowa października minęła a tam brud, syf chlew:confused2: i nic nie zrobione:confused2: a gdzie tu meble, przenoszenie wszystkich tych gratów ja tego nie widzę chciałabym to wszystko olać, ale nie potrafię:confused2: jeszcze po nocach nie śpię bo się stresuje wtorkową rozmową z prezesem jak przyjdę z L4 na dłuższy czas:-( jak coś się pieprzy to potem wszystko się wali:-(

reklama
Do góry