reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Rechotku czytałam trochę wasze wczorajsze posty....mogę w penym sensie powiedzieć że rozumiem co czujesz...ale wierzę w Ciebie bo widać że silna babka jesteś;-) pewnie jeszcze nie raz będziesz miała takie samopoczucie ale na pewno dasz sobie radę, a swojego synka wychowasz tak, by szanował kobity co???? hihihi moja teściowa mówiła, że synów wychowuje się ...dla innych kobiet, by nie miały z nimi źle;-)

reklama
WITAM WAS LASKI W TEN SLONECZNE POPOLUDNIE
NAJELI KURUJ SIE KOCHANIE KURU , A Z RODZINA TO TAK JAK MOWILAS NAJLEPIJ NA ZDJECIU - POKAZ IM A CO...
ZABECZKO JA BYM POSZLA NA EMERGENCY . KTORAS Z DZIEWCZYN PISALA O NADMANGAMIANIE POTASU I NATURALNYM JOGURCIE -PRAWDA.
RECHOT - PRZEPRASZAM ZA WCZORAJ ,WIEM ZE CZEKALAS ALE COS MI PADL LAPTOP
DZIEWCZYNKI DZIS BEDE Z WAMI

ja pół nocy nie spałam jestem wykonczona...poleże jeszcze może coś jeszcze uda mi sie przespac....

też mam ciężką noc za sobą, obudziłam się o 7, mogłam tu zajrzeć do Ciebie:tak: wcale nie marudzę, ale boli mnie głowa, brzuch, plecy i do tego mam zgagę po Monte:-( dupny dzień:-(

Ale dla Guchy wyjątkowy, dlatego życzę Ci kochana wszystkiego naj naj naj na przyszłość, dużo szczęścia i miłości i wytrwałości :* :* :*

Alexandrii oczywiście też tego wszystkiego życze, bo ona chyba też dzisiaj ślubuje prawda?

ja zmykam do wyrka, a Wam życzę miłego dnia:tak:

siuniab - jestem z toba
anisen- przesylam troche ciepelka i sloneczko ktore u nas dzis pieknie swieci

Dziekuje ślicznie :) przyda się bardzo. Siedzę wy ubierana jak Eskimos w domu i mi zimno. Musze zrobić obiad na 15 i pewnie nie dam rady. Wczoraj ugotowałam zupe dyniową, dzis miałam robic caneloni , na razie to robie kolejną gorącą cherbatę. Że tez musiał sie ten filtr zaczopować i ogrzewanie nawet nie zipnie. Musimy czekac na włascicielke bo piec jeszcze na gwarancji wiec trzeba wezwać serwis. Jak bedą w takim tępie robic jak robili okna to ja na zapalenie płuc wyląduje w szpitalu. Mąz obiecał, ze jesli do następnej soboty nam tego nie naprawia to on kupuje piec olejowy.

Dziekuje ślicznie :) przyda się bardzo. Siedzę wy ubierana jak Eskimos w domu i mi zimno. Musze zrobić obiad na 15 i pewnie nie dam rady. Wczoraj ugotowałam zupe dyniową, dzis miałam robic caneloni , na razie to robie kolejną gorącą cherbatę. Że tez musiał sie ten filtr zaczopować i ogrzewanie nawet nie zipnie. Musimy czekac na włascicielke bo piec jeszcze na gwarancji wiec trzeba wezwać serwis. Jak bedą w takim tępie robic jak robili okna to ja na zapalenie płuc wyląduje w szpitalu. Mąz obiecał, ze jesli do następnej soboty nam tego nie naprawia to on kupuje piec olejowy.
Grzej się Kochana pod kocykiem i kołderką! Zdrówko najwazniejsze!:tak:I oczywiście Kingusia!:tak::-) u mnie w domu na szczęscie ciepło;-) mieliśmy iść sprzątać to Grzesiek znowu komuś komputer naprawia:confused2: do wielkanocy może się wprowadzimy!:confused2:zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurczę Anisen mam nadzieję, że szybko się sprawa rozwiąże i będziesz miała cieplutko, żebyś tylko nie zdążyła się przeziębić! a na obiadek zrób coś szybkiego :tak: trzymaj się kochana, przesyłam Ci mnóstwo ciepełka ode mnie!!

Cześć Dziewczynki ;)
Dawno mnie tu nie było .. poczytywałam was troszkę, ale nie miałam weny żeby coś napisać.
Zaraz zabiorę się za czytanie i może chociaż część uda mi się nadrobić co tam u Was słychać. AaAa od dziś tydzień do przyazdu mojego Kochanego !!:D
A! i mam pytanie , bo czytałam ,że niektóre z Was tak jak ja biorą Feminatal N i mam w związku z tym pytanie: czy w 3 trymestrze będziecie go zmieniać na Feminatal + DHA?

reklama
Anisen ! chyba zamiast olejowy taniej wyjdzie taki elektryczy grzejniczek , farelke albo piecyk na butle gazową . Ten na butle jest cacy , dla mnie prawie jak kominek :) My sie takim swego czasu dogrzewałysmy z mamą .

Do góry