kaasiorek84
Fanka BB :)
laski pokierujcie mnie teraz krok po kroku jak wkleic glitera pod lub nad suwaczek, ktory mam bo juz nie pamietam jak to sie robiło;-) mam link na forum do skopiowania ale nie pamietam co dalej:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GIBAGA - musisz paszport dla Olusia tam u siebie załatwić ( bo tam rodzisz tak?) no i wszystko, co z tym związane czyli obywatelstwo, skoro tam się rodzi. Takie jest prawo CHYBA, że może mieć podwójne obywatelstwo po matce i z racji miejsca urodzenia, ale kochana ty się lepiej dowiedz. Pewnie nawet lekarz tam na miejscu Ci powie jak zapytasz, bo oni wiedzą takie rzeczy
No wszystko sie zgadza....dzisiaj jeszzce chyba podzwonie po biurach ale te gamonie tam nic nie wiedza...ja sie tylko pytalam o paszport polski bo nie wiem jak to dziala...toc zdjecia niemowlakowi nie robia tylko jakos chyba dopisuja dzidzie do paszportu rodzica....ach myslalam ze moze ktoras z was wie tak calkiem przez przypadek...ale ok dzieki Lady...a o tym moim lekarzu to ty juz nic nie mow...haha mam nerwa na babe
a poza tym dziendobry dziewczynki....milego dnia wam zycze...3majcie sie cieplo...a ja sobie ide bo jakos nie w sosie dzis jestem i niechce siebie wnerwiac ani was...(lepiej to przeczekam haha)
buziolki kochane...
Ania to masz dzisiaj tak jak ja.. Wszystko mnie wkurza....no litosci hormony!!!!!!Kurde jakiegoś doła łapię:-(
Wykipiały mi ziemniaki na świeżo umytą kuchenkę, chce mi się parówki a mam tylko jogurt truskawkowy, a młoda wypierdzieliła z szafki wszystkie swoje ubrania bo szukała skarpet z tygryskiem (przecież wiadomo że jak się tygrysa w TV akurat zobaczy, to odnalezienie takich skarpet jest koniecznością)
Życie jest bez sensu:-(
moja znajoma robiła dzidziusiowi zdjęcie do paszportu - nie ma gdzie dopisać dziecka w paszporcie
o widze ze mi sie udało samej to zrobić, czyli Alzheimera jeszcze nie mam hiihihih:-)
LOL powaznie????/well tak sie przynajmniej kiedys robilo...a teraz to ja nie wiem...ale to tak dziwnie przeciez te wszystki maluszki to w sumie do sibie podobne sa hahaha