reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ale się teraz wkurzyłam. Mój M. zaniósł do swojej pracy mój wypis ze szpitala. Jestem u niego w praca objęta ubezpieczeniem PZU i za to że byłam 5 dni w szpitalu należy mi się kasa. Jakieś 40 zł za dzień. Jakby nie było to jest 200zł (zawsze coś na zakupy dla Maleńkiej) i się okazało że w szpitalu zrobili błąd i mam datę przyjęcia 06.10.09 a wypisu 10.09.09. Więc pomylili miesiące. Teraz muszę jechać zpowrotem do szpitala po nowy wypis i pewnie nie zrobią tego od ręki i będę musiała jechać znowu go odebrać. Niech to kur... weźmie.

No to jest masakra i można się wkurzyć:wściekła/y: zawsze to są jakieś dodatkowe pieniążki, a tak będziesz musiała jeszcze dłużej czekać:no: ja dostawałam pieniążki na konto miesiąc po złożeniu papierów w PZU:szok: staram się zawsze sprawdzać jak odbieram jakieś papiery, ale człowiek nie zawsze o tym pamięta i w ogóle:eek: a rzeczywiście to ich wina, a pewnie będą zwlekać:crazy:

Ja po wizycie bez podglądanka - wszystko cacy :)

Super, że w porządku:-)

reklama
Kasia- to juz kawał kobity z tej Twojej Amelki!!!!
No ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze!!!!!
U mnie biegunki dzien drugi....kolejna noc spedzona w W-c
rano mąz kupl mi wegiel i chyba po tym weglu ciut lepiej....no ale dzis jestem na akis suchych bulkach i ryzu..bleee

o to pilnuj diety rybka, bo te biegunki wykanczają

Ja po wizycie bez podglądanka - wszystko cacy :)....

To super że u Ciebie też oki, na zajęcia warto chodzić bo szybciej do formy się wróci:tak: ale wszystko pod warunkiem, że jest się zdrowym więc trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny by wszystko się unormowało;-) co do kolesia to mówił mi teraz ze mam poczekać jeszce z dwa dni i potem sprawdzi co z przesyłką...brrr na sam koniec przygotowań jeszcze takie coś mi wystrzeliło:wściekła/y:

zrobię coś gorszego - odwiedzę Cię :szok::-D

a ja jestem taka głodna że zjadłam trzydniowego pączka:-D

a co do zachcianek miałam ochotę na placki ziemniaczane, no i dzisiaj babcia zrobiła, a jutro teściowa przywiezie:-D jeszcze będę miała ich dosyć.. placków nie babć i teściów:-p

a mam pytanie idziecie 1 listopada na groby? ja swoje mam daleko, a to co się dzieje w Poznaniu w okolicach cmentarzy tego dnia to przechodzi ludzki pojęcie:szok: i dlatego mężuś nie chce iść ze swoimi (bo łącznie z wyjazdem i powrotem do domu to zajmie mu to co najmniej 4 godziny, a i to przy dobrych wiatrach..), bo się boi że za dlugo zostawi mnie samą i w razie czego szybko nie dojedzie.. za to chce zrobić mały spacerek tydzień później...

Trzydniowego pączka? Fuj! Szanuj się kobieto!

A co do 1-go listopada, to u nas zawsze w domu było tak, że jechaliśmy na wszystkie groby (czyli Oświęcim, Brzeszcze, Jawiszowice, Czechowice - tam dwa cmentarze, Kaniów, Bestwina) i spotykalismy się ok 12-13 na obiedzie u babci.
Jakąś takąś tradycję mama moja z babcią stworzyły i cała rodzina się jednoczy :)
Dlatego też jak co roku mam zamiar zrobić taki objazd. Jest to męczące i na pewno nie wesołe, ale raz w roku człowiek mobilizuje się do objazdu wszystkich grobów!

heloł wróciłam od ginka:-) na pewno będzie córeczkaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak::tak::tak::tak: hihihi moja sliczna Amelka ma ponad 500gram jest śliczna i zdrowa:tak::tak: dostałam kolejne zdjątko do kolekcji, poza tym ze mną tez wszystko oki, narazie nie musze robic glukozy, bo lekarz mowi ze mam dobre wszystkie pozostale wyniki i ogolnie wzorowa ciąża:-D:-D więc jesli jest wszystko oki to nie chce mnie meczyc i dopiero ok 28 tyg. mnie na to skieruje:tak::tak:
Jedyne teraz moje zmartwienie to to że zamowilam z Mackiem na allegro naklejki na wodke i winietki na stół na nasz slub i mija juz 2 tydzien a przesylka nie dotarła:-( a slub tuz tuz koles kaze jeszcze czekac ale pierwszy raz mi sie to zdarza i nie wiem co bedzie jesli to nie dojdzie na czas brrrrrrr

No to gratuluje ogromnej córuni! Mój Adaś w zeszłym tyg też miał ponad 500g, więc pewnie urodzimy smoki! hehe. Najważniejsze, że jest wszystko książkowo!

A co do winietek i naklejek zadzwoń do gościa i poproś o numer nadania! Skontaktuj się z pocztą na pewno są w stanie zlokalizować przesyłkę! Chyba, że gościu coś kręci...

ale się teraz wkurzyłam. Mój M. zaniósł do swojej pracy mój wypis ze szpitala. Jestem u niego w praca objęta ubezpieczeniem PZU i za to że byłam 5 dni w szpitalu należy mi się kasa. Jakieś 40 zł za dzień. Jakby nie było to jest 200zł (zawsze coś na zakupy dla Maleńkiej) i się okazało że w szpitalu zrobili błąd i mam datę przyjęcia 06.10.09 a wypisu 10.09.09. Więc pomylili miesiące. Teraz muszę jechać zpowrotem do szpitala po nowy wypis i pewnie nie zrobią tego od ręki i będę musiała jechać znowu go odebrać. Niech to kur... weźmie.

Palanty w tym szpitalu pracują? Nawet daty nie potrafią zapisać? Kretyny.... Tylko ludzi wkurzają i zmuszają do gonienia i proszenia się! Masakra! Średniowiecze jakieś!
Kotuś, nie denerwuj się, i wszystko na spokojnie poodkręcaj, choć to nie Ty powinnaś się tym zająć ino głupie baby w szpitalu!

Śnieżynki... a myślicie że mama z brzuszkiem też może być sexy, np w tym:

Załączniki

• sexy.JPG
    sexy.JPG
    14,3 KB · Wyświetleń: 29
hej mam to!!!!! hihihihi a gdzie to wyczaiłaś???? to jest komplet z Obsesiva, ja mam konto na KissKiss.pl - Bielizna, bielizna damska, bielizna seksowna (POLECAM) i tam czesto kupuje sexy bielizne bo mam na tym punkcie chopla:tak: zawsze dostaje dobry rozmiar i nigdy nie mialam problemów z pzresyłką, a kupuje tam od dawna i różne rzeczy;-) wczoraj na noc załozyłam taki komplecik, ale czerwony;-) pasuje do cięzarnej bo brzusia nie uciska i lekko go zaslania, mojemu M sie podoba:-D:-D

hej mam to!!!!! hihihihi a gdzie to wyczaiłaś???? to jest komplet z Obsesiva, ja mam konto na KissKiss.pl - Bielizna, bielizna damska, bielizna seksowna (POLECAM) i tam czesto kupuje sexy bielizne bo mam na tym punkcie chopla:tak: zawsze dostaje dobry rozmiar i nigdy nie mialam problemów z pzresyłką, a kupuje tam od dawna i różne rzeczy;-) wczoraj na noc załozyłam taki komplecik, ale czerwony;-) pasuje do cięzarnej bo brzusia nie uciska i lekko go zaslania, mojemu M sie podoba:-D:-D

ja na intymnej.pl wyczaiłam :tak:

reklama
Do góry