reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

no to jak masz zakaz Paulla to lepiej narazie sobie darować:-(, Tygrynka tez pewnie sobie odpuści, w sumie jeżeli mi lekarz też by powiedział, że cokolwiek nie jest w normie to też bym chuchała na zimne i z wyra nie wyłaziła, ale jak jest oki to pochodzę...jak inne Poznanianki sie skuszą to piszcie do mnie na priva, to się umówimy;-) potem i tak mamy jeszce w planach szkołe rodzenia jakoś na pocz. listopada myślę że pójdę sie zapisać;-)

reklama
ale się teraz wkurzyłam. Mój M. zaniósł do swojej pracy mój wypis ze szpitala. Jestem u niego w praca objęta ubezpieczeniem PZU i za to że byłam 5 dni w szpitalu należy mi się kasa. Jakieś 40 zł za dzień. Jakby nie było to jest 200zł (zawsze coś na zakupy dla Maleńkiej) i się okazało że w szpitalu zrobili błąd i mam datę przyjęcia 06.10.09 a wypisu 10.09.09. Więc pomylili miesiące. Teraz muszę jechać zpowrotem do szpitala po nowy wypis i pewnie nie zrobią tego od ręki i będę musiała jechać znowu go odebrać. Niech to kur... weźmie.

ale się teraz wkurzyłam. Mój M. zaniósł do swojej pracy mój wypis ze szpitala. Jestem u niego w praca objęta ubezpieczeniem PZU i za to że byłam 5 dni w szpitalu należy mi się kasa. Jakieś 40 zł za dzień. Jakby nie było to jest 200zł (zawsze coś na zakupy dla Maleńkiej) i się okazało że w szpitalu zrobili błąd i mam datę przyjęcia 06.10.09 a wypisu 10.09.09. Więc pomylili miesiące. Teraz muszę jechać zpowrotem do szpitala po nowy wypis i pewnie nie zrobią tego od ręki i będę musiała jechać znowu go odebrać. Niech to kur... weźmie.

ale bym im gn...zrobiła:wściekła/y: zeby cięzarna musiała przez ich błedy tyle latać:wściekła/y:

No naprawdę nie ma miejsca, żeby nie iść i się nie denerwować! Co za głąby z madagaskaru nO!:wściekła/y: Nie dziwię ci się, że c*uj cię bokiem strzela bo mnie to byl strzelił przynajmniej w 3 boki...

Kasia- to juz kawał kobity z tej Twojej Amelki!!!!
No ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze!!!!!
U mnie biegunki dzien drugi....kolejna noc spedzona w W-c
rano mąz kupl mi wegiel i chyba po tym weglu ciut lepiej....no ale dzis jestem na akis suchych bulkach i ryzu..bleee

Ja po wizycie bez podglądanka - wszystko cacy :)

Zanim dojdą to będą stare:-p Nie wiesz jakie mamy w Polsce expresowe przesyłki priorytet idzie 2 tygodnie!:-)

Tak... a u mnie na poczcie to jeszcze jest tak że jak paczka przyjdzie... to mało tego że nie przyniosą do domu a nawet nie poinformują!! Macie pojęcie - powinnam telepatycznie się zorientowac że paczka doszła.... od 1,5 tygodnia czekam na ciuszki.. mam tylko nadzieję że nie zgninęły...

Ja ostatnio napomknęłam, że zjadłam bym pierogi z kapustą i dziś jak na zawołanie teściowa zrobiła pierożki z kapustą i grzybami mniam mniam mniam:-D zaraz zejdę usmażyć sobie do nich cebulkę i obiadek gotowy:-)

Aaaale Ci dobrze!!!

hiihi no i miaąłm wam jeszce mówic, nie wiem czy w waszych miastach jest siłownia Gymnasion, bo tam są fajne zajęcia dla przyszłych mam, by były w dobrej formie:tak: na ostatniej akcji zorganizowanej przez Diagnostykę dostałam zaproszenie na pierwsze zajecia za które się nie płaci:-) TYGRYNKO TY TEZ POSZUKAJ BO POWINNAS TO MIEĆ:tak::tak: i byłam się zapytać jak to wyglada: więc są dwie opcje albo sie chodzi raz w tygodniu - w Poznaniu są zajęcia we wtorki i czwartki i wybiera się dzien który odpowiada i za miesiac płaci się 80 zł, lub dwa razy w tygodniu za 120zł/mies, ja jestem uradowana ze takie cos jest bo generalnie z Mackiem prowadzimy zdrowy tryb zycia i czesto chodzimy na siłownie, ja na początku ciązy zrezygnowałam wiadomo dlaczego hihihi i mi tego brakuje wiec cieszę się, że są takie zajęcia:tak: u mnie w NIKU bo na ta siłke miałam karnet nie ma oferty dla ciężarnych:confused2: tak czy inaczej we wtorek tam ide ten pierwszy bezpłatny raz i mogę zdac relację

Ja chodzę do innego klubu ale na te same zajęcia - aktywne 9 miesięcy. http://www.aktywne9miesiecy.pl/a9m.html tu możecie sprawdzić w jakich klubach w Waszym mieście są organizowane :D

Kasiorek - cudownie że z królewną wszystko ok!!!

Co do przesyłki to sprobuj zdobyć jej numer i zadzwon na infolinię poczty dowiedz się co się z nią dzieje - albo ścignij goscia ktory ci wysyłał żeby ich ścigał...

Kasia- to juz kawał kobity z tej Twojej Amelki!!!!
No ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze!!!!!
U mnie biegunki dzien drugi....kolejna noc spedzona w W-c
rano mąz kupl mi wegiel i chyba po tym weglu ciut lepiej....no ale dzis jestem na akis suchych bulkach i ryzu..bleee

na biegunki dobre jest wszystko co "wiąże" czyli BANANY, ryż lub najlepiej ZIEMNIAKI - tak radzą lekarze w Egipcie turystom cierpiącym na faraona :-)i pij dużo żeby się nie odwodnić

najbardziej wkurza mnie to że jak już tam pojadę, to nie wypiszą tego na miejscu mimo, że to ich błąd i to oni powinni zrobić wszystko żeby było szybko i sprawnie. A pewnie usłyszę ze teraz nie ma lekarza, i nie ma komu tego wypisać. Polska biurokracja jest w deche:wściekła/y:

najbardziej wkurza mnie to że jak już tam pojadę, to nie wypiszą tego na miejscu mimo, że to ich błąd i to oni powinni zrobić wszystko żeby było szybko i sprawnie. A pewnie usłyszę ze teraz nie ma lekarza, i nie ma komu tego wypisać. Polska biurokracja jest w deche:wściekła/y:
A może się uda od ręki - wiesz.. poprawią datę sparafują spieczętują i będzie ok?? nie?

reklama
Do góry