reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Cześć dziewczynki !

Ja już po wizycie. Mój pan doktor potwierdził, że w 100% syncio w brzusiu siedzi. Ułożenie superowe, więc nie mam już złudzeń, że to dziewczynka....;-)

Filipek waży 440 g i ma długaśne nogi.

A poza tym u nas oki. Znowu dostałam zwolnienie i muszę jechać troszkę w pracy pomóc. :rofl2:

super, ze wszystko dobrze. Gratulejszyn synka:-D

Paulla ja na czczo miałam tylko robione wczoraj. Mi lekarz wcale nie dał na 50 g, bo twierdzi, że jesli będzie źle to będę niepotrzebnie się stresować do czasu obciążenia 75 g. A że jestem w grupie zwiększonego ryzyka, bo mój tata jest cukrzykiem to od razu mam zrobić 75 g. A jaki Ty miałaś wynik na czczo ?

Cześć dziewczynki !

Ja już po wizycie. Mój pan doktor potwierdził, że w 100% syncio w brzusiu siedzi. Ułożenie superowe, więc nie mam już złudzeń, że to dziewczynka....;-)

Filipek waży 440 g i ma długaśne nogi.

A poza tym u nas oki. Znowu dostałam zwolnienie i muszę jechać troszkę w pracy pomóc. :rofl2:

super że synuś zdrowy;-) widze że wszystkie dziś mamy dobry dzień na dobre wiadomości, któraś jeszcze ma coś miłego do przekazania????

reklama
Kochane zmodyfikowałam troszkę listę na wątku "Lista Lutówek ***Śnieżynek*** 2010:)":tak: na 1 stronie jest lista "Mamusie, które już znają płeć swoich Maluszków", a na stronie 11 jest lista "Mamusie, które jeszcze czekają, aż Łobuzy pokażą co kryją między nóżkami":-D niestety obie listy nie zmieściły mi się w pierwszym poście, bo mają za dużo znaków:szok: mam nadzieję, że to nie jest problem, a oczywiście na bieżąco będę do pierwszej listy dopisywać Mamusie, które poznają płeć swoich Maluszków:-)

Ostatnia edycja:
Do góry