reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Paulla ja na czczo miałam tylko robione wczoraj. Mi lekarz wcale nie dał na 50 g, bo twierdzi, że jesli będzie źle to będę niepotrzebnie się stresować do czasu obciążenia 75 g. A że jestem w grupie zwiększonego ryzyka, bo mój tata jest cukrzykiem to od razu mam zrobić 75 g. A jaki Ty miałaś wynik na czczo ?

na czczo miałam 94, a po 153 to jest po 50g
przy 75g na czczo miałam 77,a po 2 godzinach 137 i wszystko wyszło ok:-)

A w ogóle to w poprzedniej ciąży miałam tak, że po 50 g wyszło źle, a dopiero po 75 g dobrze, więc może i to lekarz bierze pod uwagę....

to tak jak w moim przypadku po 50g było źle, a po 75 ok. Trochę to dziwne, ale niech im będzię:sorry:

tak myślę o Raszei;-) tzn, jesli cokolwiek bedzie się działo nie tak to na pewno pojadę na Polną, a jak będzie oki to na Raszei;-) jak narazie wszystkie moje kumpelki z Poznania tam rodziły i żadna nie miała złych wspomnień, a niektóre mają już dwójkę dzieci, poza tym jedna z nich mi pokazywała tę stronę rodzićpo ludzku i tam widziałam pozytywna ocenę tego szpitala:-)

tak myślę o Raszei;-) tzn, jesli cokolwiek bedzie się działo nie tak to na pewno pojadę na Polną, a jak będzie oki to na Raszei;-) jak narazie wszystkie moje kumpelki z Poznania tam rodziły i żadna nie miała złych wspomnień, a niektóre mają już dwójkę dzieci, poza tym jedna z nich mi pokazywała tę stronę rodzićpo ludzku i tam widziałam pozytywna ocenę tego szpitala:-)

też czytałam te opinie:-)
byłam tam w zeszłym tygodniu i leżałam na oddziale patologii ciąży. Jestem zachwycona opieką lekarzy i położnych. Wszystkie takie miłe, uśmiechnięte. Zawsze służyły pomocą. Przychodziły pomagać. Non stop chodziły i się pytały czy wszystko ok. także polecam te szpital:-)

reklama
Do góry