reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
o moim szpitalu były pozytywne opinie w Rodzic po ludzku, zawsze pojawiaja sie rózne opinie, ale generalnie, jeśli szpital ma wysoką note to jest to wiarygodne;-)
Paulla ja na czczo miałam tylko robione wczoraj. Mi lekarz wcale nie dał na 50 g, bo twierdzi, że jesli będzie źle to będę niepotrzebnie się stresować do czasu obciążenia 75 g. A że jestem w grupie zwiększonego ryzyka, bo mój tata jest cukrzykiem to od razu mam zrobić 75 g. A jaki Ty miałaś wynik na czczo ?
na czczo miałam 94, a po 153 to jest po 50g
przy 75g na czczo miałam 77,a po 2 godzinach 137 i wszystko wyszło ok:-)
A w ogóle to w poprzedniej ciąży miałam tak, że po 50 g wyszło źle, a dopiero po 75 g dobrze, więc może i to lekarz bierze pod uwagę....
to tak jak w moim przypadku po 50g było źle, a po 75 ok. Trochę to dziwne, ale niech im będzię
o moim szpitalu były pozytywne opinie w Rodzic po ludzku, zawsze pojawiaja sie rózne opinie, ale generalnie, jeśli szpital ma wysoką note to jest to wiarygodne;-)
mówisz o szpitalu Raszei?
bo z tego co pamiętam, to na ten szpital się zdecydowałaś
kaasiorek84
Fanka BB :)
tak myślę o Raszei;-) tzn, jesli cokolwiek bedzie się działo nie tak to na pewno pojadę na Polną, a jak będzie oki to na Raszei;-) jak narazie wszystkie moje kumpelki z Poznania tam rodziły i żadna nie miała złych wspomnień, a niektóre mają już dwójkę dzieci, poza tym jedna z nich mi pokazywała tę stronę rodzićpo ludzku i tam widziałam pozytywna ocenę tego szpitala:-)
Kasiorek dzięki za podanie linka z kisskiss. Kurcze jakie piękne te wdzianka, ale teraz czuję się zbyt mało atrakcyjna by wystąpić w czymś sexi przed D. A z takich dość skromnych nocnych koszulek baaaaardzo spodobała mi się ta:
KissKiss.pl - Bielizna > Koszulka Mikka
KissKiss.pl - Bielizna > Koszulka Mikka
tak myślę o Raszei;-) tzn, jesli cokolwiek bedzie się działo nie tak to na pewno pojadę na Polną, a jak będzie oki to na Raszei;-) jak narazie wszystkie moje kumpelki z Poznania tam rodziły i żadna nie miała złych wspomnień, a niektóre mają już dwójkę dzieci, poza tym jedna z nich mi pokazywała tę stronę rodzićpo ludzku i tam widziałam pozytywna ocenę tego szpitala:-)
też czytałam te opinie:-)
byłam tam w zeszłym tygodniu i leżałam na oddziale patologii ciąży. Jestem zachwycona opieką lekarzy i położnych. Wszystkie takie miłe, uśmiechnięte. Zawsze służyły pomocą. Przychodziły pomagać. Non stop chodziły i się pytały czy wszystko ok. także polecam te szpital:-)
reklama