reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

a ja już wykąpana, stópkom zrobiłam lawendową kąpiel, brzuchol nasmarowałam fissanem, i oglądam naznaczonego. Czekam za mężusiem, będzie za 10 minutek:-) A DZISIAJ MAMY 10 LAT JAK JESTEŚMY RAZEM:tak::tak::tak:

reklama
to ja też się z tą wyloguję, chociaż jeszcze spać nie idę... strasznie mnie bolą plecy po dzisiejszych szaleństwach w szafie... dobrej nocki dziewuszki!!

:( wcale mnie mocno nie uspokoił ten artykół co do tygodni z lekka tam motają....i tak jestem przerażona...poza tym nie podoba mi sie to że jak mocca umieściła link do tego artykułu to nasze forum się tam pojawiło jako komentarz....troche to ze strony wlaściciela strony nie fair....teraz jestesmy tam na świeczniku

reklama
Do góry