reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dam radę chociaż mnie nosi ale dzięki :*
to dobrze że Dawid Cię popiera, w sumie nie dziwne tlyko normalne, bo dziwne to jest to co Twoja szwagierka wyczynia... ale cóż zawsze tak bywa, jak nie szawgierka, to teściowa... ja na szczęście mam w miarę spokój bo się izolujemy:-D
Aguś zmykam spać, jutro lecę wyrobić sobie dowód, więc chcę być wypoczęta...
trzymaj się cieplutko :*

No uwazajcie na siebie buziolki:))))))))))))))))

reklama
No witom Widziałam, że wczoraj gorącym tematem były parówy! Oł yeah jak są to jem jak nie ma to dupska nie ruszę do sklepu po parówniaki. Ogólnie jestem głodna jak bażant na łące i wypadałoby wstać dać 4/5 kroków do kuchni i chlapnąć sobie jakąś kanapejszyn...ale mi sie nie chce Ogólnie to nudności trzymają się cipkami i tyłkami mnie więc chyba tak mi pozostanie do końca...niech to c*uj bokiem iglastym strzeli!

Dzień dobry :)
Nie wiem po co ja wstaje tak wcześnie jak nic nie muszę robić :eek: No ale i tak śpię więcej niż kiedyś bo to było 5 h max więc nie jest źle ale od rana można się zanudzić. Mam nadzieję, że dzień szybko zleci bo jutro USG :rofl2:
Pogoda oczywiście do d---y no ale cóż tego siłą woli się nie zmieni :-p
Jak Wam poranek mija ? Pewnie jeszcze śpicie :-p

Dzień dobry :)
Nie wiem po co ja wstaje tak wcześnie jak nic nie muszę robić :eek: No ale i tak śpię więcej niż kiedyś bo to było 5 h max więc nie jest źle ale od rana można się zanudzić. Mam nadzieję, że dzień szybko zleci bo jutro USG :rofl2:
Pogoda oczywiście do d---y no ale cóż tego siłą woli się nie zmieni :-p
Jak Wam poranek mija ? Pewnie jeszcze śpicie :-p

Ja kochana nie śpię już tylko się zastanawiam jak wstać z krzesła bo nie chce mi się śniadania robić a jestem mega głodna!:-D Dobra wstaję...a po zjedzeniu chyba na 2 godziny w kimę bo przed oczami mam mgłę:-D Wycieraczki by się przydały:confused2:

Ja kochana nie śpię już tylko się zastanawiam jak wstać z krzesła bo nie chce mi się śniadania robić a jestem mega głodna!:-D Dobra wstaję...a po zjedzeniu chyba na 2 godziny w kimę bo przed oczami mam mgłę:-D Wycieraczki by się przydały:confused2:
Hahahah ja też jestem głodna ale ja mam ostatnio parcie na rogaliki i trzeba by się ubrac i iść do sklepu a jak widzę tą pogodę to mi się z łóżka nie chce podnieść :-pJa nieraz jak się obudze to chciała bym jeszcze pospać albo poleżeć na pół śpiąco ale już się nie da oczy w pełni otwarte i w ogóle mogę już normalnie funkcjonować po minucie od obudzenia :eek:
Smacznego ! Chyba się wybiorę do Ciebie na śniadanko :-D Co dziś jemy ?

Hahahah ja też jestem głodna ale ja mam ostatnio parcie na rogaliki i trzeba by się ubrac i iść do sklepu a jak widzę tą pogodę to mi się z łóżka nie chce podnieść :-pJa nieraz jak się obudze to chciała bym jeszcze pospać albo poleżeć na pół śpiąco ale już się nie da oczy w pełni otwarte i w ogóle mogę już normalnie funkcjonować po minucie od obudzenia :eek:
Smacznego ! Chyba się wybiorę do Ciebie na śniadanko :-D Co dziś jemy ?

Ja sobie Kochana zrobiłam kanapki z sałatą i serem i na to ketchapek ale zaczynam mieć już tego wszystkiego dość nie mogę otworzyć lodówki bo mi się zbiera na...boże całe życie pod górkę nawet z rzygawinami sory że tak przy śniadaniu ale strasznie mnie to męczy i dołuje :wściekła/y:
A ja od 3 dni wstaję o 7 rano i przez te 3 dni nie wiem jak się nazywam taki ze mnie śpioch nieprzyzwyczajony! :-D

Ja sobie Kochana zrobiłam kanapki z sałatą i serem i na to ketchapek ale zaczynam mieć już tego wszystkiego dość nie mogę otworzyć lodówki bo mi się zbiera na...boże całe życie pod górkę nawet z rzygawinami sory że tak przy śniadaniu ale strasznie mnie to męczy i dołuje :wściekła/y:
A ja od 3 dni wstaję o 7 rano i przez te 3 dni nie wiem jak się nazywam taki ze mnie śpioch nieprzyzwyczajony! :-D
Smacznego :D No ja nigdy śpiochem nie byłam mało snu mi potrzeba :-p A kanapki pycha :D Też bym sałaty pojadła oj musze się naprawdę wybrac do sklepu :-p Współczuję Ci z tym rzygankiem ja nie wiem co to znaczy bo w życiu pamietam tylko jeden raz jak wymiotowałam :eek: Bo mi skórka od papryki chyba się przykleiła a tak więcej nigdy :-p W ogóle nie wiem co by tu robić jak zwykle nic się nie chce :-p

dzień dobry KRÓLEWNY :-D
widzę, że tematy śniadaniowe... a ja standardowo twarożek i warzywa:sorry2:ale tak mi wczoraj nagadałyście o pączkach i parówkach, że muszę iść je kupić.

GIBAGA - musisz paszport dla Olusia tam u siebie załatwić ( bo tam rodzisz tak?) no i wszystko, co z tym związane czyli obywatelstwo, skoro tam się rodzi. Takie jest prawo CHYBA, że może mieć podwójne obywatelstwo po matce i z racji miejsca urodzenia, ale kochana ty się lepiej dowiedz. Pewnie nawet lekarz tam na miejscu Ci powie jak zapytasz, bo oni wiedzą takie rzeczy:tak:

reklama
Smacznego :D No ja nigdy śpiochem nie byłam mało snu mi potrzeba :-p A kanapki pycha :D Też bym sałaty pojadła oj musze się naprawdę wybrac do sklepu :-p Współczuję Ci z tym rzygankiem ja nie wiem co to znaczy bo w życiu pamietam tylko jeden raz jak wymiotowałam :eek: Bo mi skórka od papryki chyba się przykleiła a tak więcej nigdy :-p W ogóle nie wiem co by tu robić jak zwykle nic się nie chce :-p

No to Kochana możesz być z siebie dumna, że nie wiesz co to rzygawinki ja jak byłam mała to pamiętam mama na zakrętach nie wyrabiała bo co zmieniła pościel to agusia na nowo chlup...dobra ale nie będę tego opisywać w ogóle zmieniam temata:-D Ale mi się bekło uff uf...:-D Jak krowie po mleku Jakie nudyyy...Siunia pewnie pływa w bałtyku i naprawia rozwalone Molo, Rechot pewnie opiekuje się swoją Andżelą i nie ma czasu, Pati pewnie znowu stoi przy garach i gotuje, Tygrynka pewnie znowu gdzieś biega po mieście i nie może wyrobić na zakrętach...a my siedzim jak takie lutóweczki jak byśmy w ciąży były:-D:-D:-D

Do góry