reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no wlasnie ja sie boje bo zanim sie dowiedziałam że jestem w ciąży miałam mega pijacki imprezowy czerwiec.....boje sie że bedzie z tego powodu poważnie chore....

o tym też czytałam. W początkowej fazie dziecko nei jest odzywanie przez pępowina i jest duzo lepiej chronione od świńst z krwi matki. natura nei jest głupia i wiele kobiet nei wie na poczatku że jest w ciązy, wiec tak to zorganizowała, ze dziecko jest chronione przez ten pierwszy nieuzmysłowiony czas.

reklama
O wy baby, nie ma mnie od 15 a tu tyle stron do nadrobienia, normalnie masakra:szok::szok: A mnie mezu juz molestuje zebysmy jakis filmik obejrzeli, a ja bym wolala z wami pozostac:zawstydzona/y:.
Najeli super wozeczek, bardzo mi sie podoba i jeszcze tyle dodatkow ma, super:tak::tak:
Chatmanko piwko mezusiowi oddaj, a sobie soczek zrob, i mozesz tylko poudawac ze piwko pijesz:-D:-D. Ja czasami kupuje sobie piwo bezalkoholewe takie 0% i potem ochota na piwko mi przechodzi:tak:

Gorzej, jeśli świadomie nie przestajesz używać alkoholu.
TO PIEKNIE TERAZ NA ALKOHOLI#CZKE WYSZLAM WIECIE ZE JA NIENAWIDZE ALKOHOL ALE DZIS NIE WIEM A TU TAKIE - NIE PRZESTAJESZ UZYWAC ALKOHOLU... TERAZ CZUJE SIE NAPRAWDE JAK WYRODNA MATKA

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
w ramach pokuty stań przed lustrem trzy razy powiedz, już nei będe :) i dzidzior Ci wybaczy
Nie wiedziałaś o tym , teraz już wiesz :)
Dobra ja mykam sie myć, bo obiecałam , męzowi, że jak wróce to idę spać ;)

Dziewczyny!
czytam, czytam i chyba nie nadrobie..
Poczatek tygodnia mialam strasznie zabiegany, ale jutro juz wyjazd do Polski.

Co tam sie dzieje z ta pogoda? Jeden prom nam odwolali, musielismy zmienic trase i przez to wyjdzie nam z 400km wiecej do przejechania. :((
Jak przezyje to dam Wam znac :))
Odezwe sie za jakies poltora tygodnia.
Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie i o brzuszki!

w ramach pokuty stań przed lustrem trzy razy powiedz, już nei będe :) i dzidzior Ci wybaczy
Nie wiedziałaś o tym , teraz już wiesz :)
Dobra ja mykam sie myć, bo obiecałam , męzowi, że jak wróce to idę spać ;)[/QUOTE
OK A WIECIE JAK JEST MI TERAZ GLUPIO ... ZLE SIE Z TYM CZUJE ALE NIE WYPILAM NAWET 1/4 BUTELKI. NA CODZIEN JESTEM WROGIEM ALKOHOLU I PAPIEROSOW O NARKOTYKACH NIE WSPOMNE BO TO NIE MOJA EPOKA...

Dziewczyny!

Co tam sie dzieje z ta pogoda? Jeden prom nam odwolali, musielismy zmienic trase i przez to wyjdzie nam z 400km wiecej do przejechania. :((

wygodnej podróży dla Was i Brzuszka Twojego:tak:

ps:część samolotów jest nawet odwołana na lotniskach..taka pogoda...a promy pewnie z tego samego powodu

Dziewczyny!

Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie i o brzuszki![/QUOTE
UWAZAJ NA SIEBIE POGODA RZECZYWISCIE PASKUDNA , W TV MOWILI ZE WSZYSTKIE PROMY DO SZWECJI SA ODWOLANE ...
PYSIU DZIEKI ZA RADY I ZYCZE CI DOBREJ NOCY

Dziewczyny!

Aaaa wiesz.... na morzu fale 11m i taki wiatr że zniszczył molo w Sopocie...

reklama
MamoAlexa jak ja Ci zazdroszcze ze juz do Polski wracasz, ja dopiero w grudniu. Trzymaj sie cieplutko i mam nadzieje ze nie bedzie za bardzo bujac na promie:tak::tak:. Odezwij sie jak dojedziesz do do Polski:-)

Do góry