reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Jeśli chodzi o pogodę na wybrzeżu to nie polecam wieją u nas dzisiaj bardzo silne wiatry, w wielu miejscach są stany alarmowe i być może będą ludzi ewakuować bo silne wiatry północne cofają wody z bałtyku i grozi zalaniem np mierzeja wiślana jest odcięta od reszty świata. Ja cały dzień nie mam prądu prawie w całym domu. To dziwne ale w niektórych gniazdkach jest prąd dlatego komp mi działa ale na zewnątrz jest niebezpiecznie bo bardzo dużo drzew jest połamanych

reklama
jeśli chodzi o pogodę na wybrzeżu to nie polecam wieją u nas dzisiaj bardzo silne wiatry, w wielu miejscach są stany alarmowe i być może będą ludzi ewakuować bo silne wiatry północne cofają wody z bałtyku i grozi zalaniem np mierzeja wiślana jest odcięta od reszty świata. Ja cały dzień nie mam prądu prawie w całym domu. To dziwne ale w niektórych gniazdkach jest prąd dlatego komp mi działa ale na zewnątrz jest niebezpiecznie bo bardzo dużo drzew jest połamanych
wspolczuje wam , ja dzis dzwonilam do domu bo mam rodzine w nowakowie kolo elblaga oni mieszkaja przy wale nogatu i sytuacja jest naprawde krytyczna , nawet widzialam wuja w teleexpresie . On raczej sie nie ewakuluje bo sie boi o gospodarstwo i to jest starszy czlowiewiec wiadomo im ciezko cos wytlumaczyc

reklama
Dzieki za informacj i slowa otuchy:)
Do Polski jedziemy tylko na tydzien, wiec jak nie bede mogla sie stamtad polaczyc to odezwe sie po powrocie. troche sie niepokoimy z powodu tej pogody ale mam nadzieje,z e bedzie dobrze.
Pozdrawiam Was jeszcze raz.
PA (u nas czas juz do lozeczka..) Kolorowych snow:)

Do góry