reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
głowa do góry zdążymy jeszcze pokupować ja nie mam jeszcze absolutnie nic i nie mam co liczyć że coś dostanę lub rodzina pokupuje trzeba samemu :tak:

przepraszam zapomniałam że moja teściowa się zadeklarowała że jak będzie dziewczynka to ona nam pokupuje ciuszki!!! ale jak my damy pieniążki! nieźle sobie to wymyśliła, no nie? dodam jeszcze że nie liczyłabym że trafi w coś co mi by się podobało... więc co iść na taki układ?:confused2:
O ja piernicze co za przeagentka:-D najlepiej jej zostawcie całe wypłaty ona już kupi:-D Ja naprawdę nie miałabym serca ani odwagi coś takiego powiedzieć:sorry:
Ech.... ja od tygodnia tak mam.... może to i jesień chociaż ja cały czas zrzucam to na to że zupełnie nie byłam przygotowana na córeczkę... i nie mogę sobie jakoś do końca z tym poradzić... Dziś w ramach kuracji odebrałam sukienusię - jest śliczna...
Wiem ja na początku nastawiona na córusie byłam:sorry: też mnie taka melancholia złapała, ale miałam wyrzuty że w ogóle tak myślałam i dziecko to czuje:-( teraz mi to przeszło minął miesiac odkad wiem że na pewno Synuś jest i kocham go bardzo nie przeżyłabym gdyby cos mu się stało:-(I bardzo się cieszę że będzie Synuś

O ja piernicze co za przeagentka:-D najlepiej jej zostawcie całe wypłaty ona już kupi:-D Ja naprawdę nie miałabym serca ani odwagi coś takiego powiedzieć:sorry:

Wiem ja na początku nastawiona na córusie byłam:sorry: też mnie taka melancholia złapała, ale miałam wyrzuty że w ogóle tak myślałam i dziecko to czuje:-( teraz mi to przeszło minął miesiac odkad wiem że na pewno Synuś jest i kocham go bardzo nie przeżyłabym gdyby cos mu się stało:-(I bardzo się cieszę że będzie Synuś
Ależ ja się ciesze jak szalona - tylko probuje to ogarnąć....

ja wlasnie prawie 2 godziny buszowalam na strychu w rzeczach dzieciecych po siostrzencu uzbieralam tego 5 toreb wiekszosci pewnie ani razu nie zaloze wiec chyba nawet nic nie bede dokupywac no moze ze dla samej radosci kupowania! Tylko nie wiedzialam jaki rozmiar mam wybierac jak sie urodzi to jaki bedzie mialo rozmiar????

ja wlasnie prawie 2 godziny buszowalam na strychu w rzeczach dzieciecych po siostrzencu uzbieralam tego 5 toreb wiekszosci pewnie ani razu nie zaloze wiec chyba nawet nic nie bede dokupywac no moze ze dla samej radosci kupowania! Tylko nie wiedzialam jaki rozmiar mam wybierac jak sie urodzi to jaki bedzie mialo rozmiar????

Najmniejszy:-D Rozmiar 56 to kwestia kilku tygodniu a później coraz większe:tak:

ja na pierwsze ciuszki wybieram rozmiar 56 lub 62 najwyżej będę podwijać rękawki:tak: ale na wszelki wypadek mam też po sztuce 50:-D

Lecę luknąć coś w tv bo dawno nie siedziałam przed telewizorem, może akurat trafię na coś ciekawego. Ostatnio ciągle piję i piję to chyba na ten mróz i śnieg. Aaaaaa i od 3 dni czuję lekkie kopniaczki naszej fasolinki!

reklama
Do góry