kaasiorek84
Fanka BB :)
Wróciłam od lekarza
IT'S A BOY !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Gratuluję kochanie
SHINGLE !!!! BARDZO WAŻNE !!! NIE BIERZ RUTINOSCORBINU !!!
RUTYNA ZAMYKA NACZYNIA KRWIONOŚNE , ZAŻYWAJĄC RUTYNE ZMNIEJSZASZ PRZEPLYW KRWI PRZEZ ŁOŻYSKO , TO SZKODZI MALEŃSTU ! CZYSTA WITAMINA C TAK , Z RUTYNĄ NIE !
Ja mam okropne krwawienia z nosa , i własnie lekarz powiedział mi że normalnie to by mi zaaplikował rutynke i byłoby git , ale że jestem w ciązy to absolutnie nie można tego zrobic !
O kurde nie strasz mnie:-( a ja dwa razy sięgnęłam po to jak byłam przeziębiona, lekarz pozwolił...a wiedzialam że lepiej nic nie brać mam nadzieję że nic dzidzi nie zrobiłam.....
No właśnie a ja odmówiłam antybiotyku Wiem, że pewnie miałabym już dawno za sobą to choróbsko, no ale mój głupi rozumek czarne myśli na temat antybiotyków Choć może do piątku mi przejdzie
A własnie może któras z Was się orientuje, bo jestem na chorobowym od lekarza rodzinnego do tego piątku, a w pon. mam wizytę u gin. i pewnie poprosze o zwolnienie i miałabym je od poniedziałku i mam pytanie czy muszę mieć ciągłość tego zwolnienia na którym teraz jestem, czy jak bo ja się pogubiłam, koleżanki mi gadały że muszę i nie wiem
nie wiem jak u Ciebie, ale zawsze ma się czas na doniesienie L4 do pracy, mi lekarz dał kiedyś wstecz bo skonczyło sie wczesniej a dwa dni pozniej bylam u niego i wypisał mi te zaległe dni plus następne....
Ze mna jest naparwde slabo a najbardziej martwi mnie to ze w stosunku o innych jestem taka, dla M dla mojej mamy, nic mnnie nie cieszy oni chca dla mnie jak najlepiej a ja caly czas zdolowana i na fochu i najgorsze jest to,ze ja sobie zdaje z tego sprawe ale nie potrafie nad tym zapanowac! straszne to jest... mam tyle watpliwosci i obaw i w ogole .. nic mnie nie cieszy!
Mama mi lata z moim remontem bo mnie nie ma w Poznaniu a ja ciagle marudze i narzekam , czasem sie zastanawiam jak ja sie jej odwdziecze za ta pomoc?
Rzeczy tez nie mam a zimno jak... mam 2 pary spodni ciazowych, ktore sa mi za duze w nogach i na tylku... ide sie ogarnac i jade cos sobie kupic na poprawe humoru bo naparwde nie mam w czym chodzic , jeszcze polowa rzeczy w workach bo remont.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To ciążowe humorki rybka, nie przejmuj sie, każda z nas tak miewa, wpadaj częsciej do nas to się rozerwiesz;-);-)
ogólnie to mykam teraz na chwile do kuchni bo Maciuś zażyczył sobie sałatkę gyros mniammmmm idę robić.....