JA MAM KILKA UBRANEK, ALE TO KROPLA W MORZU. W CZWARTEK IDE NA USG TO ZOBACZYMY ... A POZA TYM BABCIA (CZYT. MOJA MAMA) MOWI ZEBY NIC NIE KUPYWAC - WIADOMO ZABOBONY.ALE TO NIE O TO CHODZI . PO DLUZSZEJ ROZMOWIE MAMA MOWI DO MNIE - NIE KUPUJ JA TEZ CHCE COS KUPIC...;-). WIEC NIE MOGE ODEBRAC JEJ TEJ PRZYJEMNOSCI BO STTRRRRASZNIE MNIE KORCI . WCZORAJ CHODZILAM PO SKLEPACH SA TAKIE CUDNE TE UBRANKA .... I DUZE PRZECENY , ALE NIE ODBIORE JEJ TEJ PRZYJEMNOSCI , MAMA MA DO MNIE PRZYJECHAC 12LISTOPADA TO JUZ CZUJE CO SIE BEDZIE DZIALO hihihiJA tez jeszcze niczego nie mam, poza jednym pajacykiem
reklama
chathamka i zabeczka kejt zamieściła dwie listy (wyprawka dla niemowlaka i co wziąć do szpitala) na wątku "wyprawka dla niemowlaka" na stronie 5[/FONT]
DZIEKUJEMY SLICZNIE
zabeczka
Fanka BB :)
Ja dopiero w grudniu z mamcia bede chodzic po sklepach, jak wroce do Polski. Juz sie nie moge doczekacchathamka i zabeczka kejt zamieściła dwie listy (wyprawka dla niemowlaka i co wziąć do szpitala) na wątku "wyprawka dla niemowlaka" na stronie 5[/FONT]
DZIEKUJEMY SLICZNIE
Witam Kochane!
Byłam dzisiaj w szpitalu odebrać wypis ze szpitala i do dziewczyn z Poznania mam wiadomość, że w szpitalu Raszei nie robią usg3d:-(
Byłam również szukać płaszcza/kurtki na zimę, bo narazie to chodzę w skórzanej cienkiej kutreczce, która już się nie zapina i na to narzucam poncho. Jestem totalnie załamana. Nic nie znalazłam. Było kilka modeli, ale pochodziłabym w nich góra miesiąc. Jutro jadę z mężem po typowo ciążowych sklepach, bo już tylko to mi zostało. Ceny pewnie będą takie, że szlag mnie trafi. Ale naprawdę niewiem co mam zrobić. Boję się z Allegro zamówić bo niewiem czy trafię z rozmiarem. A na Allegro już za 100 kupię. Niewiem co mam zrobić i mam doła, nawet nie mogę iść na zakupy bo w tej mojej skórce to mi piździ, i muszę liczyć na łaskę że albo mama albo małż mnie zawiozą.:-(
Byłam dzisiaj w szpitalu odebrać wypis ze szpitala i do dziewczyn z Poznania mam wiadomość, że w szpitalu Raszei nie robią usg3d:-(
Byłam również szukać płaszcza/kurtki na zimę, bo narazie to chodzę w skórzanej cienkiej kutreczce, która już się nie zapina i na to narzucam poncho. Jestem totalnie załamana. Nic nie znalazłam. Było kilka modeli, ale pochodziłabym w nich góra miesiąc. Jutro jadę z mężem po typowo ciążowych sklepach, bo już tylko to mi zostało. Ceny pewnie będą takie, że szlag mnie trafi. Ale naprawdę niewiem co mam zrobić. Boję się z Allegro zamówić bo niewiem czy trafię z rozmiarem. A na Allegro już za 100 kupię. Niewiem co mam zrobić i mam doła, nawet nie mogę iść na zakupy bo w tej mojej skórce to mi piździ, i muszę liczyć na łaskę że albo mama albo małż mnie zawiozą.:-(
Tygrynka- co Ty dziewczyno za książkę uparcie po nocy czytałaś?
ps: a w Szklarskiej Porębie już JEST ŚNIEG!
TYGRYNKO i jak doczytalas ksizke do konca?? a co to za ksiazka??
wstyd się przyznać bo to książka niezbyt wysokich lotów, ot jakaś opowiastka na 400 stron, którą musiałam koniecznie doczytać:-(
jej Szklarska, snieg... my tam z misiorem w okolice jeździliśmy na romantyczne wyjazdy, teraz we wrześniu też mielismy i dupka:-(
O rany - to pij, pij ile wlezie, mam nadzieję że będzie ok.
Zapamiętałam tylko tyle, że Tygrynka prawie zemdlała i jest odwodniona, więc Kochana teraz pij ile wlezie i się nie daj pustyni!
nooo moje kochane, zauważyły mnie :*:*:*
piję piję jak głupia!
Ja własnie wróciłam od gina wszystko w miare ok tylko ja dostałam tabletki dopochwowe na "brzydki i gęsty śluz"
no to dobrze, że ogólnie ok, teraz tylko się dowcipnie pobawisz i będzie wszystko ok
Tygrynko bidulko trzymam kciuki za Ciebie i twoje nawodnienie :-)
Shingle biedulko to ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoje uzdrowienie!!
Moj list do Mikołaja wyglądałby tak :
" Drogi Święty Mikołaju !
Niegrzeczne dziewczynki , dostaną kare w postaci nieprzespanych nocy , więc rekompensata w postaci prezentów im sie nalezy ! W tym roku chiałabym dostać :
-wózek 3 funkcyjny z fotelikiem
-podgrzewacz do butelek
-sterylizator
-roczny zapas pampersów
-laktator
-zestaw kosmetyków dla niemowląt
-wanienke wraz ze stelażem( taką bajerancką z wyprofilowanym dnem i odpływem)
-kosz na zużyte pieluchy
-oraz ubranka wedle twojego gustu
Licze na to że mnie nie zawiedziesz , bo inaczej powiem swojemu dziecku że nie istniejesz !!!
Kochająca cie , Agniesia :* "
Co wy na to ?
Znachorka super list, ale ja jako nadworna egoistka dodałabym do tego "nową torebkę"
Tak w ogóle to zostały mi tylko 2 pary spodni do noszenia, dzisiaj przymierzyłam 2 i co? Do wyrzucenia! Nie ma szans, żebym się dopięła na dupsku...
no to czas coś kupić... ja też długo nie chciałam nic kupować a skończylo się tym, że leciałam w niedopiętych spodniach po nowe do sklepu
Witam ponownie )) chyba mogę powiedzieć,że żyję,,, choć wole nie zapeszać ale narazie ten potworny ból głowy ustąpił,mam nadzieję,że to nie objawy grypy
AgaB to kuruj się biedulko, kuruj!! niech będzie coraz lepiej
Witam was,
nie poszlam na wyklady. Coraz bardziej czuje jak paskudna depresja wraca. jakos wisi mi szkola i wszytko...
Trzymajcie sie i usmiechajcie, bo kurcze brzydko powiem, ale ja wam zazdroszcze ze mozecie sie cieszyc
Calusy
oj Kataszonku głupolku, przypominam że nie każda może sie cieszyć, bo a to jedna ma cukrzycę, u innej podejrzewają cukrzycę, inne chorują, a taka jedna ma zagrożoną ciążę (i powoli też depresję)ale wszystkie damy radę, trzymaj się ciepło kochanie!!!
U mnie Placki ziemniaczane+ pomidorowa;-):-)
uuu placuszkiiiii mniamiiii ja też chcę!!!
ja mam kurczaka od mamy i frytki z kfc i rosół z przydomowej restauracyjki
olenka12345
Zmykam do kuchni i ogarnąc chatkę,poźniej idę do siostry,także do usłyszenia wieczorkiem,miłego popołudnia;-):-)
WIDZIALAM ZE SA PRZECENY LETNICH UBRANEK ALE JAKIE CUDENKA - CO PRAWDA LETNIE TO MUSZE KUPOWAC CO NAJMNIEJ OD 3M-CA .Ja dopiero w grudniu z mamcia bede chodzic po sklepach, jak wroce do Polski. Juz sie nie moge doczekac
zabeczka
Zjadlam pltki z mleczkiem i mi sie sennie zrobilo...wiec pora na drzemke. Apo drzemce biore sie za obiadek. Pa mamuskia ja sie biore za sprzatanie ... Papa
reklama
Czarodziejka
Dziewczyny ja jeszcze nie byłam na zadnych zakupach dla dziecka...faktem jest ze mam troche po pierwszym synku i po coreczce siostry
no ale sama tez chcialam dokupic jakies spioszki itp
mam nadzieje ze jeszcze zdąze!!!
no ale sama tez chcialam dokupic jakies spioszki itp
mam nadzieje ze jeszcze zdąze!!!