reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

JA tez jeszcze niczego nie mam, poza jednym pajacykiem:(
JA MAM KILKA UBRANEK, ALE TO KROPLA W MORZU. W CZWARTEK IDE NA USG TO ZOBACZYMY ... A POZA TYM BABCIA (CZYT. MOJA MAMA) MOWI ZEBY NIC NIE KUPYWAC - WIADOMO ZABOBONY.ALE TO NIE O TO CHODZI . PO DLUZSZEJ ROZMOWIE MAMA MOWI DO MNIE - NIE KUPUJ JA TEZ CHCE COS KUPIC...;-). WIEC NIE MOGE ODEBRAC JEJ TEJ PRZYJEMNOSCI BO STTRRRRASZNIE MNIE KORCI . WCZORAJ CHODZILAM PO SKLEPACH SA TAKIE CUDNE TE UBRANKA .... I DUZE PRZECENY , ALE NIE ODBIORE JEJ TEJ PRZYJEMNOSCI , MAMA MA DO MNIE PRZYJECHAC 12LISTOPADA TO JUZ CZUJE CO SIE BEDZIE DZIALO hihihi

reklama
Witam Kochane!
Byłam dzisiaj w szpitalu odebrać wypis ze szpitala i do dziewczyn z Poznania mam wiadomość, że w szpitalu Raszei nie robią usg3d:-(

Byłam również szukać płaszcza/kurtki na zimę, bo narazie to chodzę w skórzanej cienkiej kutreczce, która już się nie zapina i na to narzucam poncho. Jestem totalnie załamana. Nic nie znalazłam. Było kilka modeli, ale pochodziłabym w nich góra miesiąc. Jutro jadę z mężem po typowo ciążowych sklepach, bo już tylko to mi zostało. Ceny pewnie będą takie, że szlag mnie trafi.:wściekła/y: Ale naprawdę niewiem co mam zrobić. Boję się z Allegro zamówić bo niewiem czy trafię z rozmiarem. A na Allegro już za 100 kupię. Niewiem co mam zrobić i mam doła, nawet nie mogę iść na zakupy bo w tej mojej skórce to mi piździ, i muszę liczyć na łaskę że albo mama albo małż mnie zawiozą.:-(

Tygrynka- co Ty dziewczyno za książkę uparcie po nocy czytałaś?
ps: a w Szklarskiej Porębie już JEST ŚNIEG!

TYGRYNKO i jak doczytalas ksizke do konca?? a co to za ksiazka??

wstyd się przyznać bo to książka niezbyt wysokich lotów, ot jakaś opowiastka na 400 stron, którą musiałam koniecznie doczytać:-(
jej Szklarska, snieg... :szok: my tam z misiorem w okolice jeździliśmy na romantyczne wyjazdy, teraz we wrześniu też mielismy i dupka:-(

O rany - to pij, pij ile wlezie, mam nadzieję że będzie ok.

Zapamiętałam tylko tyle, że Tygrynka prawie zemdlała i jest odwodniona, więc Kochana teraz pij ile wlezie i się nie daj pustyni!

nooo moje kochane, zauważyły mnie :*:*:*
piję piję jak głupia!

Ja własnie wróciłam od gina wszystko w miare ok tylko ja dostałam tabletki dopochwowe na "brzydki i gęsty śluz" :eek:

no to dobrze, że ogólnie ok, teraz tylko się dowcipnie pobawisz i będzie wszystko ok:tak:

Tygrynko bidulko trzymam kciuki za Ciebie i twoje nawodnienie :-)

Shingle biedulko to ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoje uzdrowienie!!:tak:

Moj list do Mikołaja wyglądałby tak :

" Drogi Święty Mikołaju !
Niegrzeczne dziewczynki , dostaną kare w postaci nieprzespanych nocy , więc rekompensata w postaci prezentów im sie nalezy ! W tym roku chiałabym dostać :
-wózek 3 funkcyjny z fotelikiem
-podgrzewacz do butelek
-sterylizator
-roczny zapas pampersów
-laktator
-zestaw kosmetyków dla niemowląt
-wanienke wraz ze stelażem( taką bajerancką z wyprofilowanym dnem i odpływem)
-kosz na zużyte pieluchy
-oraz ubranka wedle twojego gustu
Licze na to że mnie nie zawiedziesz , bo inaczej powiem swojemu dziecku że nie istniejesz !!!
Kochająca cie , Agniesia :* "

Co wy na to ?:D

Znachorka super list, ale ja jako nadworna egoistka dodałabym do tego "nową torebkę" :-D

Tak w ogóle to zostały mi tylko 2 pary spodni do noszenia, dzisiaj przymierzyłam 2 i co? Do wyrzucenia! Nie ma szans, żebym się dopięła na dupsku...

no to czas coś kupić... ja też długo nie chciałam nic kupować a skończylo się tym, że leciałam w niedopiętych spodniach po nowe do sklepu:-D

Witam ponownie :))) chyba mogę powiedzieć,że żyję,,, choć wole nie zapeszać ale narazie ten potworny ból głowy ustąpił,mam nadzieję,że to nie objawy grypy :(

AgaB to kuruj się biedulko, kuruj!! niech będzie coraz lepiej:tak:

Witam was,

nie poszlam na wyklady. Coraz bardziej czuje jak paskudna depresja wraca. jakos wisi mi szkola i wszytko...

Trzymajcie sie i usmiechajcie, bo kurcze brzydko powiem, ale ja wam zazdroszcze ze mozecie sie cieszyc :(

Calusy

oj Kataszonku głupolku, przypominam że nie każda może sie cieszyć, bo a to jedna ma cukrzycę, u innej podejrzewają cukrzycę, inne chorują, a taka jedna ma zagrożoną ciążę (i powoli też depresję:-p)ale wszystkie damy radę, trzymaj się ciepło kochanie!!!

U mnie Placki ziemniaczane+ pomidorowa;-):-)

uuu placuszkiiiii mniamiiii ja też chcę!!!
ja mam kurczaka od mamy i frytki z kfc i rosół z przydomowej restauracyjki:-D

reklama
Dziewczyny ja jeszcze nie byłam na zadnych zakupach dla dziecka...faktem jest ze mam troche po pierwszym synku i po coreczce siostry
no ale sama tez chcialam dokupic jakies spioszki itp
mam nadzieje ze jeszcze zdąze!!!

Do góry