reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Lecę luknąć coś w tv bo dawno nie siedziałam przed telewizorem, może akurat trafię na coś ciekawego. Ostatnio ciągle piję i piję to chyba na ten mróz i śnieg. Aaaaaa i od 3 dni czuję lekkie kopniaczki naszej fasolinki!
W rozmowach w toku są samotni ojcowie którzy szukają żon:-p No to już nie fasolinka tylko mały ludź Cię tam kopie;-):-)Super!!!!:-)

reklama
przepraszam zapomniałam że moja teściowa się zadeklarowała że jak będzie dziewczynka to ona nam pokupuje ciuszki!!! ale jak my damy pieniążki! nieźle sobie to wymyśliła, no nie? dodam jeszcze że nie liczyłabym że trafi w coś co mi by się podobało... więc co iść na taki układ?:confused2:

Jak dacie kasę?:-D:-D Bo się odoję!:-D Wiesz co, na taki układ to może sobie iść...do księdza:confused2: Sami kupcie ubranka, tak będzie najlepiej a teściowa niech się zastanowi co gada:crazy:

Witam was,

nie poszlam na wyklady. Coraz bardziej czuje jak paskudna depresja wraca. jakos wisi mi szkola i wszytko...

Trzymajcie sie i usmiechajcie, bo kurcze brzydko powiem, ale ja wam zazdroszcze ze mozecie sie cieszyc :(

Calusy

Ja też nie poszłam dzisiaj na zajęcia! Wystarczy, że spojrzałam na moją kumpelę i wiedziałyśmy o co chodzi. Nie miałam humoru i nie mam do tej pory, szczać mi się co chwile chce, cipke mam jakąś taką w mrozie i jest do dupy...ogólnie to humor mam też do 4 liter, ślub już w sobotę a tu wszystko gęś kopnęła a to kierowcy do limuzyny nie ma, bo to trzeba umieć tym się poruszać po ulicy, a to garniaka dla mojego i o...:crazy:

hej dziewuszki:-D ale dziś miałam zalatany dzień ihihihih od rana buszowałam z przyjacióółką na giełdzie odzieżowej i troszkę się obkupiłam:-D:-D więc humorek dobry mam, oglądałam się za sweterkami takie dłuższe jak tunika, obcisłe, w Stradivariusie upatrzyłam sobie jeden ale kosztował 139 zl i ogólnie w Zarze i tego typu sklepach swetry tyle kosztują:sorry: ale na giełdzie identyczny fason, kolor szary 49 zł iiihihih więc ogolnie za 200 zł kupiłam 2 swetry, torebkę i botki zamszowe na jesien:-D no i żeby nie było buciki dla Amelki z materiału (smerfne skarpetki) za 5 zł,humoru po zakupach nie zapsuła mi nawet wtretna baba - sąsiadka, którą spotkałam na ulicy, doleciała małpa do mnie i chamsko się z łapami do mojego brzucha dobrała i stwierdziła że jestem gruba jak na 5 miesiąc ciąży:crazy::crazy: kurde nie mam siły już reagować na takie akcje, normalnie w łeb bym za to strzeliła....

hej dziewuszki:-D ale dziś miałam zalatany dzień ihihihih od rana buszowałam z przyjacióółką na giełdzie odzieżowej i troszkę się obkupiłam:-D:-D więc humorek dobry mam, oglądałam się za sweterkami takie dłuższe jak tunika, obcisłe, w Stradivariusie upatrzyłam sobie jeden ale kosztował 139 zl i ogólnie w Zarze i tego typu sklepach swetry tyle kosztują:sorry: ale na giełdzie identyczny fason, kolor szary 49 zł iiihihih więc ogolnie za 200 zł kupiłam 2 swetry, torebkę i botki zamszowe na jesien:-D no i żeby nie było buciki dla Amelki z materiału (smerfne skarpetki) za 5 zł,humoru po zakupach nie zapsuła mi nawet wtretna baba - sąsiadka, którą spotkałam na ulicy, doleciała małpa do mnie i chamsko się z łapami do mojego brzucha dobrała i stwierdziła że jestem gruba jak na 5 miesiąc ciąży:crazy::crazy: kurde nie mam siły już reagować na takie akcje, normalnie w łeb bym za to strzeliła....

Oj trzeba było, w razie czego wszystko można zwalić na hormony;-)

ślub już w sobotę a tu wszystko gęś kopnęła a to kierowcy do limuzyny nie ma, bo to trzeba umieć tym się poruszać po ulicy, a to garniaka dla mojego i o...:crazy:

Nic się nie martw, zazwyczaj przed wielkim finałem coś musi pójść nie według planu żeby potem wszystko wyszło lepiej niż się spodziewasz! Będzie ekstra zobaczysz ...

reklama
Do góry