reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Muszę też ogarnąć w mieszkanku, to może mi sie humor polepszy, bo narazie to jestem zła ja osa przez ten płaszcz na zimę. I jeszcze ciotka mi mówi, że pewnie chciałbym niewiadomo co, bo w dzisiejszych czasach to kobiety w ciąży mają takie możliwości. Mają owszem, jak mają na koncie kupę kasy. Bo płaszcze ciążowe kosztują od 300-400 zł w góre. I co?? ponoszę go do lutego i jeb... w kąt.

ja mam jedne jeansy ciążowe i do tego jeszcze z nieskróconymi nogawkami, ale praktycznie nigdzie nie łażę tylko leżę w domu, więc spokojnie daję radę w dresikach jakie mam, chociaż najlepiej mi się leży w ... dresie babci :-D:tak: to jest taka miła cieplejsza piżamka w rozmiarze XL (za duża na babcię:-D), którą używam jako dresik... ale słuchajcie najlepszego - jest to oryginalny Ralph Lauren:tak::tak::tak: babcia dostała od wujka ze Stanów, dzięki temu się śmieję, że żadna ciążówka nie leży tak jak ja:-D:-D:-D

przepraszam zapomniałam że moja teściowa się zadeklarowała że jak będzie dziewczynka to ona nam pokupuje ciuszki!!! ale jak my damy pieniążki! nieźle sobie to wymyśliła, no nie? dodam jeszcze że nie liczyłabym że trafi w coś co mi by się podobało... więc co iść na taki układ?:confused2:

ja bym nie szła na taki układ:no: chyba że ona daje pieniążki i ona kupuje :tak: wredne?? no ale jak Ci nie trafi w gust albo praktyczność (np kupi ciuszki z guzikami na plecach) to nie dość że stracisz kasę to jeszcze będziesz się wściekać... albo będziesz musiała i tak i tak coś dokupic...

głowa do góry zdążymy jeszcze pokupować ja nie mam jeszcze absolutnie nic i nie mam co liczyć że coś dostanę lub rodzina pokupuje trzeba samemu :tak:
Oczywiście że zdążycie, to są jeszcze jakby nie patrzeć ze 4 miesiące.
Julisia Twoja teściowa to faktycznie ma fantazję i rozmach w kupowaniu tych ciuszków. Chyba bym ją śmiechem zabiła jakby mi coś takiego zaproponowała:-D

Chyba podzielę swój los z Tobą:sorry: Ostatnio mam napad takiej melancholii:-( Chyba nam się hormony udzielają i pogoda:-( Cały dzień sama siedzę i mi się głowie pierdzieli, taka pustka, cisza, dopiero jak grzesiek wraca z pracy to tak radośniej sie robi:sorry: Chciałabym już żeby Sunuś był z nami, ale muszę troszkę poczekać:-(
Ech.... ja od tygodnia tak mam.... może to i jesień chociaż ja cały czas zrzucam to na to że zupełnie nie byłam przygotowana na córeczkę... i nie mogę sobie jakoś do końca z tym poradzić... Dziś w ramach kuracji odebrałam sukienusię - jest śliczna...
chyba większość z nas się tego obawia:sorry: jak sobie poradzimy z maluszkiem:sorry: zwłaszcza mamy które czekają na pierwsze dzieciątko:sorry: ale właśnie od tego mamy naszych kochanych którzy na pewno nam pomogą w innych obowiązkach;-)
Heh obyyy......
a co dzisiaj na obiadek? bo i ja musze sie za niego zabrac:-(
Zupka ogórkowa :) i kotleciki mielone od mamusi :)

przepraszam zapomniałam że moja teściowa się zadeklarowała że jak będzie dziewczynka to ona nam pokupuje ciuszki!!! ale jak my damy pieniążki! nieźle sobie to wymyśliła, no nie? dodam jeszcze że nie liczyłabym że trafi w coś co mi by się podobało... więc co iść na taki układ?:confused2:
Hahahaha (to żarcik tak)??
Odwróć układ wyjdzie an to samo ! niech ona da pieniążki a ty pokupujesz :D
Ooooo i to jest myśl!! Znachorka ty to masz łeb :)

reklama
Do góry