marga82
Lutóweczka2010
ja tez juz lece zabierac sie za obiadek i posprzatac zajrze pozniej buziak :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem mnie też to przeraziło Czasu coraz mniej a tu prawie niczego nie mamy z tej listy:-(
Oczywiście że zdążycie, to są jeszcze jakby nie patrzeć ze 4 miesiące.głowa do góry zdążymy jeszcze pokupować ja nie mam jeszcze absolutnie nic i nie mam co liczyć że coś dostanę lub rodzina pokupuje trzeba samemu
Ech.... ja od tygodnia tak mam.... może to i jesień chociaż ja cały czas zrzucam to na to że zupełnie nie byłam przygotowana na córeczkę... i nie mogę sobie jakoś do końca z tym poradzić... Dziś w ramach kuracji odebrałam sukienusię - jest śliczna...Chyba podzielę swój los z Tobą Ostatnio mam napad takiej melancholii:-( Chyba nam się hormony udzielają i pogoda:-( Cały dzień sama siedzę i mi się głowie pierdzieli, taka pustka, cisza, dopiero jak grzesiek wraca z pracy to tak radośniej sie robi Chciałabym już żeby Sunuś był z nami, ale muszę troszkę poczekać:-(
Heh obyyy......chyba większość z nas się tego obawia jak sobie poradzimy z maluszkiem zwłaszcza mamy które czekają na pierwsze dzieciątko ale właśnie od tego mamy naszych kochanych którzy na pewno nam pomogą w innych obowiązkach;-)
Zupka ogórkowa i kotleciki mielone od mamusia co dzisiaj na obiadek? bo i ja musze sie za niego zabrac:-(
Hahahaha (to żarcik tak)??przepraszam zapomniałam że moja teściowa się zadeklarowała że jak będzie dziewczynka to ona nam pokupuje ciuszki!!! ale jak my damy pieniążki! nieźle sobie to wymyśliła, no nie? dodam jeszcze że nie liczyłabym że trafi w coś co mi by się podobało... więc co iść na taki układ?
Ooooo i to jest myśl!! Znachorka ty to masz łebOdwróć układ wyjdzie an to samo ! niech ona da pieniążki a ty pokupujesz