reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
reklama
U mnie wszytsko ok, mala szaleje a wczoraj pierwszy raz dostalam w ZEBRO, jak podskoczylam w samochodzie to moj nie wiedzial co sie dzieje a chyba zle siedzialam i mala nie miala miejsca i bardzo uprzejmie dala mamusi o tym znac.
U mnie pogoda jest MEGA srednia , depresja jesienna chyba sie powoli zaczyna...
Ja od tygodnia jestem zalamana , nie wiem czy to hormony czy co ale normalnie nie potrafie sobie ze soba poradzic, tak jak jeszcze tydzien temu kupowalam rzeczy malej i bylam radosna tak od kilku dni czuje sie poprostu strasznie, chce mi sie ciaglke plakac, nic mnie nie cieszy, czuje sie samotna.. jakbym byla sama z ta ciaza i sama pozniej tez zostane nie wiem... czy to znowu hormony daja o sobie znac.. ale jest naprawde niedobrze.

Kochana super, że się odezwałaś, bo dawno Cię nie było:-( ale fajnie, że Oliwka już tak mocno kopie:-D ja nie mogę się doczekać, ale pewnie potem będę miała dość:-p a co do depresji to mnie nie dopadła, ale kto wie co będzie dalej przy takiej pogodzie:szok:

Tak w ogóle to zostały mi tylko 2 pary spodni do noszenia, dzisiaj przymierzyłam 2 i co? Do wyrzucenia! Nie ma szans, żebym się dopięła na dupsku...

Ja mam dwie pary ciążowych spodni i mimo, że nie przytyłam na tyłku wcale to przez coraz większy brzuszek już w żadne inne nie wejdę:wściekła/y:

chathamka i zabeczka kejt zamieściła dwie listy (wyprawka dla niemowlaka i co wziąć do szpitala) na wątku "wyprawka dla niemowlaka" na stronie 5:-D

Dziś mój Mężuś zrobił obiadek, więc już zjadłam kurczaczka:-D

Do góry