szaleję już od 3 dni, a dzisiaj to padam na pysk, więc nie dam rady
reklama
a skad jestes w pl bo jeszcze sie okaze ze z tego samego zadupia jestesmy , chociaz w pl to takich wiele. Ja jestem z mazowieckiego
Ja z Wielkopolskiego koło Ostrowa Wlkp więc raczej nawet nie zbyt blisko
Ja z Wielkopolskiego koło Ostrowa Wlkp więc raczej nawet nie zbyt blisko
ja też Wlkp:-)
to raczej daleko ale kolezanke ci znalazlam - paullaja z wielkopolskiego koło ostrowa wlkp więc raczej nawet nie zbyt blisko
kaasiorek84
Fanka BB :)
wpadłam powiedziec dobranoc dziewczynki;-) jutro rano muszę wstać więc dzis juz nie pogadam;-) buziiiiiiii
cmok cmok do juterkawpadłam powiedziec dobranoc dziewczynki;-) jutro rano muszę wstać więc dzis juz nie pogadam;-) buziiiiiiii
ja też Wlkp:-)
a bliżej jakiego miasta większego? gdzieś niedaleko ? czy jak ;-)
to raczej daleko ale kolezanke ci znalazlam - paulla
to widzę ,że podobnych zadupi więcej na Polskiej mapie
dziewczyny ale bym skubańca zjadła <marzyciel> a nie mogę ;/ bo słodkiego nie mogę w ogóle to tak boliiiiiii!!
uciekam spać , bo jutro wcześnie muszę biec do ginki po skierowanie na badania
(taka kochana jest , że mimo iż chodzę do niej prywatnie to zawwsze mogę podlecieć do szpitala do niej i wypisze mi bezpłatne skorowanie )
życze Wam Dziewczynki miłej nocki buziaki;**
uciekam spać , bo jutro wcześnie muszę biec do ginki po skierowanie na badania
(taka kochana jest , że mimo iż chodzę do niej prywatnie to zawwsze mogę podlecieć do szpitala do niej i wypisze mi bezpłatne skorowanie )
życze Wam Dziewczynki miłej nocki buziaki;**
reklama
hehhe przepraszam widzisz napisane jest u Ciebie ale mi myślenie w ciązy cięzko przychodzi )) ja do Poznania mam 150 km .Poznań:-)