reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hunjord na początku ciężko się tego słuchało, ale później (chyba po 1 minucie) nawet nawet:tak:

już mi się odechciało pisać mgr... już mi się nic nie chce...

to ja też się pożegnam, idę się ponawadniać, bo jak nikt nie doczytał - odwodniona jestem i kroplówką mnie straszą.... :-p
dobrej nocki dziewczynki!!!

A Najeli cholero jedna wróć do nas!!!

nabazgrane? To ona ręcznie opisy robi?! :szok:

no ręcznie , ale ja na zadupiu mieszkam bardzo.. 20 000 mieszkańców .. ginków może z 8 by się tylko nazbierało.. a ona jest jedną z najlepszych .. jest jeszcze jedna ponoć lepsza ma świetny sprzęt ale bierze 150 zl za wizyte i ponoc straszna su*a - ordynatroka naszego jedynego tutaj szpitala ..

Hunjord na początku ciężko się tego słuchało, ale później (chyba po 1 minucie) nawet nawet:tak:

już mi się odechciało pisać mgr... już mi się nic nie chce...

O! to się cieszę;) Już Cię lubię ;) a myslalm ,że pomyślicie ze muszę być
********** skoro takiej muzyki słucham bo przyznam ze juz chyba z raz czy dwa usłyszałam taki komentarz :p

reklama
no ręcznie , ale ja na zadupiu mieszkam bardzo.. 20 000 mieszkańców .. Ginków może z 8 by się tylko nazbierało.. A ona jest jedną z najlepszych .. Jest jeszcze jedna ponoć lepsza ma świetny sprzęt ale bierze 150 zl za wizyte i ponoc straszna su*a - ordynatroka naszego jedynego tutaj szpitala ..
a skad jestes w pl bo jeszcze sie okaze ze z tego samego zadupia jestesmy , chociaz w pl to takich wiele. Ja jestem z mazowieckiego

Do góry