reklama
nabazgrane? To ona ręcznie opisy robi?!Matko tu jest trak nabazgrane że nic poza wagą nie jestem w stanie rozczytać..
do juterka milych snow zycze
i bardzo dobrze ze juz wrocilas bo tu tak jakos malo nas ...hunjord na początku ciężko się tego słuchało, ale później (chyba po 1 minucie) nawet nawet
Już mi się odechciało pisać mgr... Już mi się nic nie chce...
nabazgrane? To ona ręcznie opisy robi?!
no ręcznie , ale ja na zadupiu mieszkam bardzo.. 20 000 mieszkańców .. ginków może z 8 by się tylko nazbierało.. a ona jest jedną z najlepszych .. jest jeszcze jedna ponoć lepsza ma świetny sprzęt ale bierze 150 zl za wizyte i ponoc straszna su*a - ordynatroka naszego jedynego tutaj szpitala ..
Hunjord na początku ciężko się tego słuchało, ale później (chyba po 1 minucie) nawet nawet
już mi się odechciało pisać mgr... już mi się nic nie chce...
O! to się cieszę Już Cię lubię a myslalm ,że pomyślicie ze muszę być
********** skoro takiej muzyki słucham bo przyznam ze juz chyba z raz czy dwa usłyszałam taki komentarz
reklama
a skad jestes w pl bo jeszcze sie okaze ze z tego samego zadupia jestesmy , chociaz w pl to takich wiele. Ja jestem z mazowieckiegono ręcznie , ale ja na zadupiu mieszkam bardzo.. 20 000 mieszkańców .. Ginków może z 8 by się tylko nazbierało.. A ona jest jedną z najlepszych .. Jest jeszcze jedna ponoć lepsza ma świetny sprzęt ale bierze 150 zl za wizyte i ponoc straszna su*a - ordynatroka naszego jedynego tutaj szpitala ..