reklama
trzymam kciuki dobranocdziewczyny ale bym skubańca zjadła <marzyciel> a nie mogę ;/ bo słodkiego nie mogę w ogóle to tak boliiiiiii!!
Uciekam spać , bo jutro wcześnie muszę biec do ginki po skierowanie na badania
(taka kochana jest , że mimo iż chodzę do niej prywatnie to zawwsze mogę podlecieć do szpitala do niej i wypisze mi bezpłatne skorowanie )
życze wam dziewczynki miłej nocki buziaki;**
pysiu!!! Super wielkie gratulacje!!!!!!! Tak jak wymarzyliście - super!!!! Bardzo się z wami cieszę....wróciłam od lekarza
it's a boy !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-d:-d:-d:-d
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Gratulacje!!!! Super:-)Wróciłam od lekarza
IT'S A BOY !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
A ja już tak tu siedzę od jakichś 20 min i nadrabiam co laski namalowały i zaczynałam się zastanawiać co Cię nie ma i nie ma.
suuuuuuper moje gratulacje !!!wróciłam od lekarza
it's a boy !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-d:-d:-d:-d
Julisia
Fanka BB :)
Cześć Lodóweczki
Ja z wizyty wróciłam niedawno i z Jaśkiem wszystko w porządku
Najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
nie myślałam nigdy że może na zwykłym Usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwycona a i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg do ostatnich 7 kg to sukces a przestałam tylko słodycze jesc . teraz Maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki
a ułożony już główką w dół, ginka powiedziała ze to prawidłowo jeśli mu tak wygodnie )) życzę miłej nocki
Wróciłam od lekarza
IT'S A BOY !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
dziewczyny gratulację!!!
comedy central taki "sitcom" ale pośmiać się możnaooo a gdzie ten serial?
reklama
Julisia
Fanka BB :)
trochę się zaczynam denerwować bo mąż pojechał na konferencję a łobuz uparł się że musi być na badaniu i wyjechał dopiero tak po 4 a ma do przejechania kawał drogi ponad 500 km całą droge praktycznie ma deszcz i ciemność odzywał się wcześniej że jest wszystko ok ale teraz nie odbiera telefonu