reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny ale bym skubańca zjadła <marzyciel> a nie mogę ;/ bo słodkiego nie mogę w ogóle to tak boliiiiiii!!

Uciekam spać , bo jutro wcześnie muszę biec do ginki po skierowanie na badania
(taka kochana jest , że mimo iż chodzę do niej prywatnie to zawwsze mogę podlecieć do szpitala do niej i wypisze mi bezpłatne skorowanie )

życze wam dziewczynki miłej nocki :) buziaki;**
trzymam kciuki dobranoc

Cześć Lodóweczki ;)
Ja z wizyty wróciłam niedawno i z Jaśkiem wszystko w porządku ;)
Najlepsze jest to że widziałam dokładnie jego usteczka bródkę i nosek !!
nie myślałam nigdy że może na zwykłym Usg widać tak dokładnie !!
Nosek pyreczek taki narazie , ni po mnie ni po tatusiu , ale usteczka tatusiowe w stu procentach!! Jestem zachwycona ;) a i zrobiłam postęp, a mianowicie przez ten miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg :D do ostatnich 7 kg to sukces :) a przestałam tylko słodycze jesc . teraz Maleńki daje o sobie znac fika sobie koziołki :)
a ułożony już główką w dół, ginka powiedziała ze to prawidłowo jeśli mu tak wygodnie :))) życzę miłej nocki ;)

Wróciłam od lekarza
IT'S A BOY !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

dziewczyny gratulację!!!

ooo a gdzie ten serial?
comedy central taki "sitcom" ale pośmiać się można

reklama
trochę się zaczynam denerwować bo mąż pojechał na konferencję a łobuz uparł się że musi być na badaniu i wyjechał dopiero tak po 4 a ma do przejechania kawał drogi ponad 500 km całą droge praktycznie ma deszcz i ciemność :eek: odzywał się wcześniej że jest wszystko ok ale teraz nie odbiera telefonu

Do góry