reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzięki Dziewczyny za kciuki i gratulacje. Narazie na potrzeby nei mówienia do brzucha To, bedzie Tadziu, a potem zobaczymy. Dziciorek rozwija isę dobrze. troche jest oplątany pepowiną. Jutro Wam wkleje foty. Niesamowite zdjęcia buziolka mam.

Julisia jak jedzie w deszczu to boi się odbierać żebhy nie starcić panowania. Jak zajedzie na jakąś stacje to zadzowni.

reklama
pewnie spicie, a ja dopiero skończyłam czytać książkę (no bo zostało niecałe 200 stron do końca, a więc uparłam się, ze jeszcze dzis skończę:wściekła/y:) i jakoś mi tak źle i smutno a nie chcę budzić misia (chociaż pewnie to zrobię:-p) bo poszedł spać ok 23 a wstaje o 3.30...
Pysiu wielkie gratulacje!!cieszę się bardzo:tak:

Dzień dobry Lutóweczki :)
Pysiu GRATULACJE :D:D:D super, tak jak chciałaś :)
u mnie dzień fatalnie się zaczął bo obudziłam się z bólem głowy a teraz tak mi już napier,,,, że wracam do łóżka, może przeleżę,,,, :(

Cześć Księżniczki

Pysia- gratulejszyn z całego serca:tak:kolejny siusiak w naszym zacnym gronie:-)

Tygrynka- co Ty dziewczyno za książkę uparcie po nocy czytałaś?

agaB - taka pogoda do dupy i stąd ból łepka albo bardzo twardo spałaś. Niestety bóle głowy w ciąży są częstsze z powodu hormonów także nie męcz oczek i odpocznij:tak:

Julisia- mam nadzieję, że mąż bezpiecznie dotarł do celu:tak:

ps: a w Szklarskiej Porębie już JEST ŚNIEG!

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Lutóweczki!;-)
Pysiu gratuluję chłopca!!:-)
no ja też po wizycie wczorajszej( wczoraj pozno wróciliśmy do domu)dlatego mnie nie było..
na wizycie wszystko ok..dzidzia waży 470g wszystko jest dobrze..
lekarz próbował zrobic nam te 3D,ale mała się strasznie ruszała,bo ma jeszcze dużo miejsca i sie nie dało:sorry:
Może następnym razem,ale najważniejsze,że z małą wszystko ok:tak::-D

ale pogoda u mnie dzisiaj do bani..leje jak z cebra..a ja zaraz musze leciec na miasto pozałatwiac sprwy..
Postaram się poźniej do Was zajrzec..Tymczasem miłego dnia życzę:-)

witam lodóweczki!!

PYSIU moje garatulacje super ze macie synka tak jak chcieliscie!
TYGRYNKO i jak doczytalas ksizke do konca?? a co to za ksiazka??

U mnie tez pogoda nie zciekawa dobrze ze nie musze wychodzic z domu:-)

Dzień Dobry Lutóweczki!;-)
Pysiu gratuluję chłopca!!:-)
no ja też po wizycie wczorajszej( wczoraj pozno wróciliśmy do domu)dlatego mnie nie było..
na wizycie wszystko ok..dzidzia waży 470g wszystko jest dobrze..
lekarz próbował zrobic nam te 3D,ale mała się strasznie ruszała,bo ma jeszcze dużo miejsca i sie nie dało:sorry:
Może następnym razem,ale najważniejsze,że z małą wszystko ok:tak::-D

ale pogoda u mnie dzisiaj do bani..leje jak z cebra..a ja zaraz musze leciec na miasto pozałatwiac sprwy..
Postaram się poźniej do Was zajrzec..Tymczasem miłego dnia życzę:-)
dobrze ze z dzidzia wszystko wporzadku -SUPER

reklama
Dzięki Dziewczyny za kciuki i gratulacje. Narazie na potrzeby nei mówienia do brzucha To, bedzie Tadziu, a potem zobaczymy. Dziciorek rozwija isę dobrze. troche jest oplątany pepowiną. Jutro Wam wkleje foty. Niesamowite zdjęcia buziolka mam.

Julisia jak jedzie w deszczu to boi się odbierać żebhy nie starcić panowania. Jak zajedzie na jakąś stacje to zadzowni.

Gratuluję sisiorka!!!!!

Do góry