reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No bo przecież oczywiście że w ciążę nie zachodzi się po to żeby mieć dziecko, tylko żeby wymuszać pierwszeństwo w kolejce, zajmować miejsce w tramwaju, siedzieć na zwolnieniu i nic nie robić a w dodatku do tego wszystkiego dostać jeszcze becikowe. Aaa no a później jak już Ci się ten produkt uboczny ciąży czyli dziecko urodzi, to też zamiast w domu z nim siedzieć i nie denerwować jakże wrażliwego otoczenia chodzisz na zakupy i w inne takie miejsca i jeszcze Ci przez myśl przechodzi żeby z kasy dla uprzywilejowanych skorzystać i nie wiadomo co jest bardziej wkurzające, to że mały delikwent wrzeszczy ;-) wniebogłosy bo się niecierpliwi, czy to że znowu się w tą kolejkę wpychasz. Nie ma łatwego życia z nami babami

reklama
Dzien dobry moje kochane brzuchatki!!

Nizagladałam tu od soboty i tyle stron mam do nadrobienia!!! Ale teraz nie dam rady bo musze wstawac bo mama ma dzis wolny dzien i juz spod oka na mnie patrzy ze ona ogarnia domek a ja sobie leze! Na szczescie juz jutro idzie do,pracy :-)

Moja tesciowa tez sie do niczego nie wtraca choc dosc czesto ja odwiedzamy i czasami to mi sie nawet przykro robi ze nawet sie nie zainteresuje czy z dzidzia wszystko wporzadku i jaj ja sie czuje!! :-(

Ja narzaie dla dziecka jeszcze nic nie kupilam moi rodzice i tesciowe tez nie i nie licze na zbyt wiele od nich zwlaszcza od moich ale to juz inna historia moze kiedys opowowiem :-(

Ja lece zabierac sie za robote bo znow bedzie ze len jestem :-(

Dzien dobry moje kochane brzuchatki!!

Nizagladałam tu od soboty i tyle stron mam do nadrobienia!!! Ale teraz nie dam rady bo musze wstawac bo mama ma dzis wolny dzien i juz spod oka na mnie patrzy ze ona ogarnia domek a ja sobie leze! Na szczescie juz jutro idzie do,pracy :-)

Moja tesciowa tez sie do niczego nie wtraca choc dosc czesto ja odwiedzamy i czasami to mi sie nawet przykro robi ze nawet sie nie zainteresuje czy z dzidzia wszystko wporzadku i jaj ja sie czuje!! :-(

Ja narzaie dla dziecka jeszcze nic nie kupilam moi rodzice i tesciowe tez nie i nie licze na zbyt wiele od nich zwlaszcza od moich ale to juz inna historia moze kiedys opowowiem :-(

Ja lece zabierac sie za robote bo znow bedzie ze len jestem :-(

Oj Kochana widzę, że u Ciebie w powietrzu jakiś mały żal do mamy o coś? Bo tak dziwnie to napisałaś...ale dlaczego Ty leniuch? Masz prawo do 24 godzinnego odpoczynku i nikt ci tego nie zabroni!:tak: Buziaczki Marzenko.

Uciekam, bo muszę się ogarnąć, lecieć do ksero i przygotować do jutrzejszych korepetycji (mam na głowie dwie maturzystki, którym nie przeszkadza to, że w lutym rodzę i RACZEJ:-) mogę nie mieć dla nich czasu). Ale zawsze to jakieś zajęcie dla umysłu no i kasy troszkę jest:zawstydzona/y:

Trzymajcie się cieplutko i proszę, nie szalejcie tu tak, bo znów nie nadążę z czytaniem:-D:-D:-D:-D

Jeszcze raz witam wszystkie Mamy i ich Brzuszki, które nie były tu wczoraj:-) Cieszę się, że mogę tu z Wami popisać.

Uciekam, bo muszę się ogarnąć, lecieć do ksero i przygotować do jutrzejszych korepetycji (mam na głowie dwie maturzystki, którym nie przeszkadza to, że w lutym rodzę i RACZEJ:-) mogę nie mieć dla nich czasu). Ale zawsze to jakieś zajęcie dla umysłu no i kasy troszkę jest:zawstydzona/y:

Trzymajcie się cieplutko i proszę, nie szalejcie tu tak, bo znów nie nadążę z czytaniem:-D:-D:-D:-D

Jeszcze raz witam wszystkie Mamy i ich Brzuszki, które nie były tu wczoraj:-) Cieszę się, że mogę tu z Wami popisać.

Miłego korepetytowania! :-D Tylko wiesz nie denerwuj się na swoich uczniów, wdech, wydech i git!:-D

Witam wszystkie lutóweczki:-)
Ja również chyba zostanę mamą lutową (o ile nie marcową, bo wg usg poród odbędzie się później) i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Jestem juz mamą 3,5-letniego Mateusza, który daje mi tyle radości i szczęścia, że trudno to opisać. Od 12 lat z tym samym mężczyzną, od 6 lat jako mąż i żona. A miłość ciągle kwitnie:tak:
Pozdrwiam Was wszystkie!

Witam wszystkie lutóweczki:-)
Ja również chyba zostanę mamą lutową (o ile nie marcową, bo wg usg poród odbędzie się później) i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Jestem juz mamą 3,5-letniego Mateusza, który daje mi tyle radości i szczęścia, że trudno to opisać. Od 12 lat z tym samym mężczyzną, od 6 lat jako mąż i żona. A miłość ciągle kwitnie:tak:
Pozdrwiam Was wszystkie!

Witam serdecznie w naszym gronie:-D gratuluję i życzę spokojnej ciąży:-D a na kiedy masz termin wg OM (bo chciałam Cię wpisać na listę)??? Wiesz już czy będzie chłopczyk czy dziewczynka???:-D

Cześć dziewczyny! trochę czasu mnie u was nie bylo i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y: nio ja strasznie zapracowana byłam i nie miałam kompletnie czasu ani sił tu zaglądac ale ten tydzień zapowiada się troche luźniej więc was bedę nawiedzać ;-) a wy przez ten czas tyle popisałyście że nie mam szans tego nadrobić więc proszę chociaż o jakieś streszczenie z ostatniego tygodnia..
w zeszłym tygodniu tez robiłam badania na krzywa cukru co prawda mieszanka była zabójcza i dostałam rewolucji żołądkowej ale wyniki wyszły ok
a dzisiaj się wybieram do lekarza na USG więc proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko z maleństwem było w porządku no i żeby te nóżki trochę rozchyliło bo chcielibyśmy już wiedzieć synuś mamusi czy córeczka tatusia :-D
ja także trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badanka

reklama
Miłego korepetytowania! :-D Tylko wiesz nie denerwuj się na swoich uczniów, wdech, wydech i git!:-D

ha, ha, dzięki:) Chociaż właśnie, gdy coś komuś tłumaczę z miemca, to jestem cierpliwa, jak anioł. To chyba dlatego, że nikt nie podważa moich umiejętności i tylko ładnie potakuje główką :) Wtedy mogę mówić 100 razy to samo i zero zdenerwowania:)

Do góry