reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam wszystkie lutóweczki:-)
Ja również chyba zostanę mamą lutową (o ile nie marcową, bo wg usg poród odbędzie się później) i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Jestem juz mamą 3,5-letniego Mateusza, który daje mi tyle radości i szczęścia, że trudno to opisać. Od 12 lat z tym samym mężczyzną, od 6 lat jako mąż i żona. A miłość ciągle kwitnie:tak:
Pozdrwiam Was wszystkie!
Witaj:) Nie będę przynajmniej sama wśród "nowych":-)

reklama
Cześć dziewczyny! trochę czasu mnie u was nie bylo i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y:
w zeszłym tygodniu tez robiłam badania na krzywa cukru co prawda mieszanka była zabójcza i dostałam rewolucji żołądkowej ale wyniki wyszły ok
a dzisiaj się wybieram do lekarza na USG więc proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko z maleństwem było w porządku no i żeby te nóżki trochę rozchyliło bo chcielibyśmy już wiedzieć synuś mamusi czy córeczka tatusia :-D
ja także trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badanka

Kochana pewnie, że Cię nie pamiętamy no coś Ty:-p żartuję to, że Cię troszkę nie było nie znaczy, że od razu nie pamiętamy kim jesteś:-) super, że wyniki wyszły ok i trzymam ogromnie mocno kciuki, by z Maleństwem wszystko było w porządeczku i by Łobuziak pokazał swoją płeć:-) czekamy na informacje:-D

Cześć dziewczyny! trochę czasu mnie u was nie bylo i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y: nio ja strasznie zapracowana byłam i nie miałam kompletnie czasu ani sił tu zaglądac ale ten tydzień zapowiada się troche luźniej więc was bedę nawiedzać ;-) a wy przez ten czas tyle popisałyście że nie mam szans tego nadrobić więc proszę chociaż o jakieś streszczenie z ostatniego tygodnia..
w zeszłym tygodniu tez robiłam badania na krzywa cukru co prawda mieszanka była zabójcza i dostałam rewolucji żołądkowej ale wyniki wyszły ok
a dzisiaj się wybieram do lekarza na USG więc proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko z maleństwem było w porządku no i żeby te nóżki trochę rozchyliło bo chcielibyśmy już wiedzieć synuś mamusi czy córeczka tatusia :-D
ja także trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badanka
Julisia niech no pomysle chyba znamy taką :-) hihi

Dobrze ze wszystko ok! Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte !!

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Majsii to strasznie się cieszę, że moje ulubione śniadanko i Tobie zasmakowało:cool2:

Dziś od rana czuję się dobrze:-D troszkę rano poleniuchowaliśmy w łóżku;-) teraz już mam posprzątaną łazienkę i zabieram się za prasowanie -> na szczęście nie mam tego dużo;-) a po południu musimy zawieźć pralkę do serwisu i pewnie pojedziemy na jakieś zakupy:-)
Oj Kochana nawet nie wiesz jak zasmakowało teraz nie umiem bez tego żyć :-D
Udanych zakupów :tak:
Dzien dobry moje kochane brzuchatki!!

Nizagladałam tu od soboty i tyle stron mam do nadrobienia!!! Ale teraz nie dam rady bo musze wstawac bo mama ma dzis wolny dzien i juz spod oka na mnie patrzy ze ona ogarnia domek a ja sobie leze! Na szczescie juz jutro idzie do,pracy :-)

Moja tesciowa tez sie do niczego nie wtraca choc dosc czesto ja odwiedzamy i czasami to mi sie nawet przykro robi ze nawet sie nie zainteresuje czy z dzidzia wszystko wporzadku i jaj ja sie czuje!! :-(

Ja narzaie dla dziecka jeszcze nic nie kupilam moi rodzice i tesciowe tez nie i nie licze na zbyt wiele od nich zwlaszcza od moich ale to juz inna historia moze kiedys opowowiem :-(

Ja lece zabierac sie za robote bo znow bedzie ze len jestem :-(
Ja moją Teściową widziałam 2 razy teścia raz i 2 razy gadałam z nimi przez telefon bo pytali czy ich odwiedzę więc będę się musiała niebawem spakować i pojadę na te 3 dni do Sopotu przynajmniej pospaceruję troszkę :) Ale nie martw się mnie się też nikt nie pytał jak się czuję ani czy mam ochotę tłuc się pociągiem ale to już przemilczę.
My niestety też musimy wszystko sami kupić ale co tam jakoś będziemy musieli sobie poradzić bo zachowań rodziny nie będę nawet komentowała ;-)
Witam wszystkie lutóweczki:-)
Ja również chyba zostanę mamą lutową (o ile nie marcową, bo wg usg poród odbędzie się później) i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Jestem juz mamą 3,5-letniego Mateusza, który daje mi tyle radości i szczęścia, że trudno to opisać. Od 12 lat z tym samym mężczyzną, od 6 lat jako mąż i żona. A miłość ciągle kwitnie:tak:
Pozdrwiam Was wszystkie!
Witaj w Naszym gronie :) Spokojnej ciąży życzę i mam nadzieję, że z Nami zostaniesz :)

Umówiłam się dziś na USG 3d na następny poniedziałek i jestem wściekła bo to koszt 250 zl + 100 zł dojazd i jak dla mnie niepotrzebny wydatek no ale mój Ł stwierdził, że to śliczna pamiątka i mam koniecznie jechać :eek: a za te pieniądze to już bym jakies łóżeczko albo coś kupiła ehhhhh faceci :eek:

widzę,że nasza Kochana MamaSówka :-) dziś od rana na BB:) fajnie jest mieć przy sobie "bb " bez niego bym chyba zwariowała na tym L4, zwłaszcza,że cały czas towarzyszę teściówce,,,, :szok:
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę :tak:

Dzięki dziewczyny za przywitanie:-)
Mamo Sówki termin wg OM to 17 luty, a płci jeszcze nie znam, 21 października będę miala usg to może coś zobaczymy:sorry:
I korci mnie to usg 3d, u mnie koszt to 200 zł. Niestety moja lekarka takiego sprzętu nie posiada więc muszę sie wybrać do innego lekarza.

Julisia, my tutaj tak łatwo o nikim nie zapominamy:-)
Witam nowe dziewczyny w naszym gronie i spokojnej ciąży życzę.

Widzę że trafić na fajną teściową to łatwa sprawa nie jest. Ja jestem teraz bardzo na bieżąco w temacie, bo spędziliśmy u rodziców Marcina weekend, więc się nie będę za mocno rozpisywać, bo emocje jeszcze nie opadły a po co mam się tak na maksa wywredniać tutaj teraz;-) Powiem tylko że matką jestem delikatnie mówiąc nie najlepszą, żoną to już w ogóle, ogólnie to nic nie robię a jak już zrobię to na pewno źle:-)

reklama
Znachorka witaj w klubie my też nie planujemy chrzcin. Ślub nam odpuścili, ale za te chrzciny to chyba się wojna rozpęta i to ze wszystkich stron .Tylko moja siostra i szwageir nam zazdroszczą postawy, bo oni nawet nei pomyśleli zeby sie buntowac rodzinie

moja ciocia nie będzie chrzciła swojej córki, oprócz jej rodziców (czyli moich dziadków:tak:) nikt jej wyrzutów nie robi, chociaż się wszyscy dziwią, bo obydwoje są jako tako wierzący...

witajcie dziewczynki, ja dziś wstałam bez skurczów, więc lekka i rześka jak skowronek, mimo, że się bałam, że mnie pokara za wczorajsze wyjście... mam nadzieję, że ten stan utrzyma się przez cały dzień (o dłużej jeszcze nie proszę:-p), a w ogóle jestem happy bo zaczął się 6 miesiąc ciąży, a więc jesteśmy coooraz bliżej z maluchem :tak:

Witam nowe mamuśki, niech Wam się z nami miło pisze:tak:
Aninaka a Ciebie to musze wypytac o typowe poznańskie sprawy - jaki lekarz, sklepy itp:-D

miłego dnia dziewczynki:tak:

Do góry