reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry ale dziś paskudny dzionek! Nic się nie chce.
Ale do jutra bo kolejna wizyta :-D

Czy was też tak wszyscy męczą czy macie już imię dla kruszynki swojej - bo mnie tak a ja się zdecydować nie mogę ;-)

Kto lubi czytać poradniki dla kobiet w ciąży to więcej informacji na "akcje promocyjne dla kobiet w ciąży"
Buziaki!

Aninaka i lolcia - Witajcie lutowe brzuchatki!

Julisia będę trzymać kciuki, żeby maleństwo uchyliło rąbka swojej tajemnicy ;-) no i żeby było wszystko ok.

Tygrynko wspaniale czytać, że czujesz się dobrze! Oby stan utrzymał się już do konca ciąży a nie tylko na dziś kochana.

Ach te teściowe, na moją też nie mam co liczyć. Faworyzowana jest tylko jej córka i jej wspaniałe dziecko a synowie to niech sobie radzą sami i nie obchodzi ją za wiele.

Czeee
Czas gotowania obiadu nastał. Warzywkowa śmiecióweczka dziś. Wogóle mam jazdy na warzywa...:sorry:
Czytam tak Was sobie i opowiadam mojemu co u Was słychać, a że on zaraz idzie do roboty to znowu sama będę - na szczęście jesteście WY:-D

Tygrynko - superowo że jest lepiej

poziomeczka_82 - taaaa pytania o imiona....czizassss

** a swoją drogą - czy ludzie Wam się pchają z łapami do brzuszka? Bo ja mam tak, że nie za chętna jestem do takiego obmacywania...no chyba że to mój mąż
:-D

Czeee

** a swoją drogą - czy ludzie Wam się pchają z łapami do brzuszka? Bo ja mam tak, że nie za chętna jestem do takiego obmacywania...no chyba że to mój mąż
:-D

Do mojego brzuszka wszyscy też z łapkami, nie przeszkadza mi jak delikatnie położy ktoś z znajomych rękę, ale jak ktoś wytrząsa mi brzuch to mnie szlak trafia!

reklama
rodzinka moze mnie obmacywac, ale nie tak dawno spotkalam kolezanke , ktora nim sie zorientowalam juz macala moj brzusio bo sie chciala"zarazic":szok:. Musze byc nardziej czujna, bo takie obmacywanki mi sie nie podobaja:wściekła/y:

Do góry