reklama
Majsii
Fanka BB :)
tego jakiego ?No..i tego...
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Dzień dobry ale dziś paskudny dzionek! Nic się nie chce.
Ale do jutra bo kolejna wizyta
Czy was też tak wszyscy męczą czy macie już imię dla kruszynki swojej - bo mnie tak a ja się zdecydować nie mogę ;-)
Kto lubi czytać poradniki dla kobiet w ciąży to więcej informacji na "akcje promocyjne dla kobiet w ciąży"
Buziaki!
Aninaka i lolcia - Witajcie lutowe brzuchatki!
Ale do jutra bo kolejna wizyta
Czy was też tak wszyscy męczą czy macie już imię dla kruszynki swojej - bo mnie tak a ja się zdecydować nie mogę ;-)
Kto lubi czytać poradniki dla kobiet w ciąży to więcej informacji na "akcje promocyjne dla kobiet w ciąży"
Buziaki!
Aninaka i lolcia - Witajcie lutowe brzuchatki!
A nie wiem Kochana, chciałam się rozpisać ale się nie udałotego jakiego ?
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Julisia będę trzymać kciuki, żeby maleństwo uchyliło rąbka swojej tajemnicy ;-) no i żeby było wszystko ok.
Tygrynko wspaniale czytać, że czujesz się dobrze! Oby stan utrzymał się już do konca ciąży a nie tylko na dziś kochana.
Ach te teściowe, na moją też nie mam co liczyć. Faworyzowana jest tylko jej córka i jej wspaniałe dziecko a synowie to niech sobie radzą sami i nie obchodzi ją za wiele.
Tygrynko wspaniale czytać, że czujesz się dobrze! Oby stan utrzymał się już do konca ciąży a nie tylko na dziś kochana.
Ach te teściowe, na moją też nie mam co liczyć. Faworyzowana jest tylko jej córka i jej wspaniałe dziecko a synowie to niech sobie radzą sami i nie obchodzi ją za wiele.
Czeee
Czas gotowania obiadu nastał. Warzywkowa śmiecióweczka dziś. Wogóle mam jazdy na warzywa...
Czytam tak Was sobie i opowiadam mojemu co u Was słychać, a że on zaraz idzie do roboty to znowu sama będę - na szczęście jesteście WY
Tygrynko - superowo że jest lepiej
poziomeczka_82 - taaaa pytania o imiona....czizassss
** a swoją drogą - czy ludzie Wam się pchają z łapami do brzuszka? Bo ja mam tak, że nie za chętna jestem do takiego obmacywania...no chyba że to mój mąż
Czas gotowania obiadu nastał. Warzywkowa śmiecióweczka dziś. Wogóle mam jazdy na warzywa...
Czytam tak Was sobie i opowiadam mojemu co u Was słychać, a że on zaraz idzie do roboty to znowu sama będę - na szczęście jesteście WY
Tygrynko - superowo że jest lepiej
poziomeczka_82 - taaaa pytania o imiona....czizassss
** a swoją drogą - czy ludzie Wam się pchają z łapami do brzuszka? Bo ja mam tak, że nie za chętna jestem do takiego obmacywania...no chyba że to mój mąż
olenka12345
** a swoją drogą - czy ludzie Wam się pchają z łapami do brzuszka? Bo ja mam tak, że nie za chętna jestem do takiego obmacywania...no chyba że to mój mąż [/B]
Zgadzam się z Tobą kochana..nie lubię jak ktoś obcy mnie dotyka po brzuszku
no chyba,że robię to ja albo mój;-)hehe;-)
olenka12345
Zmykm robic pomidorówkę..wieczorkiem sie odezwe jak już będę po wizycie;-) to dam znac co i jak;-)
miłego dzionka życzę;-):-)
miłego dzionka życzę;-):-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Do mojego brzuszka wszyscy też z łapkami, nie przeszkadza mi jak delikatnie położy ktoś z znajomych rękę, ale jak ktoś wytrząsa mi brzuch to mnie szlak trafia!
reklama
zabeczka
rodzinka moze mnie obmacywac, ale nie tak dawno spotkalam kolezanke , ktora nim sie zorientowalam juz macala moj brzusio bo sie chciala"zarazic". Musze byc nardziej czujna, bo takie obmacywanki mi sie nie podobaja