No trochę przyinwestowaliśmy ale powiem Ci że było poniżej 30 tys, w okolicach 20 można kupić na prawdę fajne autko....to o cenę już nie pytam
my to pewnie jakąś "biedniejszą" wersję kombiaka znajdziemy, ale może kiedyś...
ale napęd na cztery koła..ahhhhhhhh (ta minka to niby sorry ale mi bardziej rozmarzenie przypomina)
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Nie wyrobie jak ja bede miesiac walczyć przekonywać a ona w jednej rozmowie wszystko wywróci do góry nogami.
Myślałam ze od grudnia zaczniemy kupować ubranka, zeby miec juz wyprawke na styczeń. Teraz wychodzi ze będe sama w tajemnicy kupowac śpioszki, pajacyki itp zeby sie maz nie dowiedział. A torbe do szpitala będe trzymac u znajomej bo a nuz znajdzie. I cała moja radosc ze wspólnych zakupów poszła w dym.
no dobra, rozkeiłam sie, pobecze i przestane. od jutra trzeba na nowo tłuc te kamienie milowe
Myślałam ze od grudnia zaczniemy kupować ubranka, zeby miec juz wyprawke na styczeń. Teraz wychodzi ze będe sama w tajemnicy kupowac śpioszki, pajacyki itp zeby sie maz nie dowiedział. A torbe do szpitala będe trzymac u znajomej bo a nuz znajdzie. I cała moja radosc ze wspólnych zakupów poszła w dym.
no dobra, rozkeiłam sie, pobecze i przestane. od jutra trzeba na nowo tłuc te kamienie milowe
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
W głowie mi sie nie mieści że młody wykształcony człowiek a wierzy w takie brednie i przesądyNie wyrobie jak ja bede miesiac walczyć przekonywać a ona w jednej rozmowie wszystko wywróci do góry nogami.
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Cześć dziewuchy.
Zaczęłam czytać co pisałyście od piątku, ale stwierdziłam że pierdzielę, przegięłyście!!! 70 stron w niecałe 3 dni???? Wrrrrrrrr Jak się zadziało coś o czym powinnam wiedzieć to mi proszę napisać w skrócie.
Teraz się chwalę co u mnie:-) Byłam w piątek na USG i z całą pewnością będzie dziewczynka:-) Moja Pola, Poleńka, Polusia Pokazała się tak bezwstydnie, że masakra (wkleję potem fotkę, mam tylko taką na której widać właśnie płeć), ale buźkę to oczywiście rączką zasłaniała, że niby taka nieśmiała;-) Jest taka chyba dosyć duża (570g) i ku naszej wielkiej radości żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono:-) Pan doktor niesamowicie sympatyczny i absolutnie nie dało się odczuć że to wizyta na NFZ a nie w prywatnym gabinecie. Wszystko nam dokładnie pokazywał, opowiadał i było naprawdę bardzo sympatycznie.
Oczywiście jak już wiedziałam że dziewczynka to musiałam coś koniecznie kupić i nasza gwiazda jest w posiadaniu bluzeczki i body z Kubusiem Puchatkiem (rozmiar 68 więc będzie musiała troszkę dorosnąć, ale to był wybór Mai i mniejszych nie było, a ja nie maiłam sumienia gasić jej zapału;-)) Później zrobię zdjęcia to też się pochwalę tam gdzie trzeba:-)
Zaczęłam czytać co pisałyście od piątku, ale stwierdziłam że pierdzielę, przegięłyście!!! 70 stron w niecałe 3 dni???? Wrrrrrrrr Jak się zadziało coś o czym powinnam wiedzieć to mi proszę napisać w skrócie.
Teraz się chwalę co u mnie:-) Byłam w piątek na USG i z całą pewnością będzie dziewczynka:-) Moja Pola, Poleńka, Polusia Pokazała się tak bezwstydnie, że masakra (wkleję potem fotkę, mam tylko taką na której widać właśnie płeć), ale buźkę to oczywiście rączką zasłaniała, że niby taka nieśmiała;-) Jest taka chyba dosyć duża (570g) i ku naszej wielkiej radości żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono:-) Pan doktor niesamowicie sympatyczny i absolutnie nie dało się odczuć że to wizyta na NFZ a nie w prywatnym gabinecie. Wszystko nam dokładnie pokazywał, opowiadał i było naprawdę bardzo sympatycznie.
Oczywiście jak już wiedziałam że dziewczynka to musiałam coś koniecznie kupić i nasza gwiazda jest w posiadaniu bluzeczki i body z Kubusiem Puchatkiem (rozmiar 68 więc będzie musiała troszkę dorosnąć, ale to był wybór Mai i mniejszych nie było, a ja nie maiłam sumienia gasić jej zapału;-)) Później zrobię zdjęcia to też się pochwalę tam gdzie trzeba:-)
Hello pipencje
Chciałam nadrobić wasze wypociny, ale mnie krew zalewa, bo zorientuję się w czymś, a za chwilę już nie pamiętam o co kaman Kurna starość się kłania hehehe. Jak Wam minął weekend? Mi ok, w sobotę odbijałam sobie piątkowe szaleństwo sprzątaniowe Dziś mężuś zabrał mnie na obiadek do miasta, a potem gniliśmy u moich teściów na kawce i słodkim. Jutro wyjeżdżam do Gdyni i będę tam aż do niedzieli. Postaram się Was odwiedzać regularnie. Tylko nie zapomnijcie o mnie plissss ;P Jestem już spakowana, mężuś zawiezie mnie na pociąg. Zjem cuś, wymoczę dupkę i pójdę lulać.
GUDNAJT
Chciałam nadrobić wasze wypociny, ale mnie krew zalewa, bo zorientuję się w czymś, a za chwilę już nie pamiętam o co kaman Kurna starość się kłania hehehe. Jak Wam minął weekend? Mi ok, w sobotę odbijałam sobie piątkowe szaleństwo sprzątaniowe Dziś mężuś zabrał mnie na obiadek do miasta, a potem gniliśmy u moich teściów na kawce i słodkim. Jutro wyjeżdżam do Gdyni i będę tam aż do niedzieli. Postaram się Was odwiedzać regularnie. Tylko nie zapomnijcie o mnie plissss ;P Jestem już spakowana, mężuś zawiezie mnie na pociąg. Zjem cuś, wymoczę dupkę i pójdę lulać.
GUDNAJT
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Aaaa i jeszcze muszę się usprawiedliwić, że chciałam się Wam pochwalić jak tylko wyszłam z gabinetu, ale do komputera już nie miałam dostępu a nr telefonu do żadnej z Was niestety nie mam:-(
Anisen porozmawiaj z nim na spokojnie, wyjaśnij wszystko (że nie będzie czasu a poza tym jak z kasą??liczy sie z tym, żeby wydać na raz sporą kasę??przecież lepiej teraz, powoli...) nie kłóccie się tylko, a Ty nie denerwuj się zbytnio!!
Powiem tak TFU TFU ale w styczniu to już powinaś mieć torbę gotową... na wszelki TFU TFU wypadek (tfutfufam bo najlepiej jakby wszystkie nasze malenstwa wstrzymały się do lutego).Nie wyrobie jak ja bede miesiac walczyć przekonywać a ona w jednej rozmowie wszystko wywróci do góry nogami.
I to mieć musisz i bez dyskusji.... a resztę? Zapytaj się męża czy pragnie robić takie zakupy sam... bo tak to się skończy bo ty nie wiesz jak się będziesz czuła w grudniu, styczniu, lutym, czy będziesz mogła chodzić po mrozie chłodzie plusze i w ogóle w fatalnych warunkach... a już na pewno nie będziesz biegać po ubranka po porodzie...
Więc oczywiście nakreśl mu wizję że będzie to WSZYSTKO ale WSZYSTKO kupował i przygotowywał sam - a jak kupi,zrobi,wybierze takie jak Ci się nie spodoba... to się bedziesz gniewać. Na koniec się rozpłacz i powiedz że jak on może cie tak nie wspierac. Czy on sobie zdaje sprawę jak wielki będzie ten jednorazowy wydatek... że lepiej to podzielić... itd itp... No i oczywiście daj mu wybór (trochę fałszywy, ale daj) żaden facet nie zdecyduje się sam z własnej woli zrzucić na siebie takiej odpowiedzialności... czy wspominałam już o szlochaniu???
reklama