reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Bez sensu że tam nei ma ochrony dla kobiet w ciązy. WspółczujęLADYMOCCA -PODLUZ SOBIE MALA PODUSZECZKE POD POSLADKI . JA KLADE WIELKA PODUCHE MIEDZY NOGI JAK SPIE NA BOKU . A CO DO CIAZY , WIESZ JAK ZASZLAM W CIAZE MIALAM B. CIEZKA PRACE - DZWIGALM CIAGLE- WIEC POSZLAM DO LEKARZA O LIST ZE JESTEM W CIAZY I ZEBY MI TO NAPISAL.NAPISAL MI DAL, MI ZWOLNIENIE ALE TYLKO DLATEGO ZE SKLAMALAM ZE MAM BRUDZENIA. I POWIEDZIAL ZE DLUGO TO NIE BEDE N CHOROBOWYM BO W ANGLII CIAZA TO NIE CHOROBA ... NO WIEC JA ZANIOSLAM TEN LIST DO PRACY I POWIEDZIELI ZE NIE MAJA DLE MNIE INNEJ PRACY I ....KONIEC . WKONCU NIE CHCIALAM ROBIC PROBLEMOW BO MOJ V. TAM PRACUJE WIEC ZNALAZLAM SOBIE LZEJSZA PRACE ALE NIKT JUZ O TYM NIE WIE , A SWOJA DROGA JUZ CYBA TEZ JEJ NIE MAM BO BRZUSZEK ZACZAL BYC WIDOCZNY
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
jak się na zlocie spotkamy, to najpierw sie ładnie przywitam ,a potem Cię strzelę, ok?
kurczę no tak ładnie zapytałaś, że aż nie mam serca odmówić...
cholerka wiedziałam, żeby się nie przyznawać, wiedziałam... ale jutro i tak muszę się ruszyć dowód wymienić, bo potrzebuję na nowe nazwisko do aktu własności mieszkania nooo mamuśki moje no nie bijcie za mocno noooo
_Pysia_
Fanka BB :)
kurczę no tak ładnie zapytałaś, że aż nie mam serca odmówić...
cholerka wiedziałam, żeby się nie przyznawać, wiedziałam... ale jutro i tak muszę się ruszyć dowód wymienić, bo potrzebuję na nowe nazwisko do aktu własności mieszkania nooo mamuśki moje no nie bijcie za mocno noooo
Babo to napisz upoważnienie męzowi i niech za Ciebie leci. Przed pracą skoczy.
Tygryna męża ma??? Zadzwoni jutro do urzędu i zapyta czy można to trochę zaocznie załatwić - tj mąż druczek przyniesie do domku Tygrynka wypełni ślicznie i mąż zaniesie - koniecznie zapytać się czy można meża z upoważnieniem wysłać - czy musi być upoważnienie notarialne. Generalnie przedstawić tę TRUDNĄ SYTUACJĘ i powiedzieć pani z Urzędu cóż Ci grozi ze strony mafii jak się nie zastosujesz do zakazu leżenia....
A ostatecznie możesz posłużyć się starym dowodem i AKTEM MAŁŻEŃSTWA....
Tylko kurcze nigdzie już nie łaź bo (uwaga robię bardzo bardzo groźna minę) sama się prosisz o coś niedobrego!!!
A ostatecznie możesz posłużyć się starym dowodem i AKTEM MAŁŻEŃSTWA....
Tylko kurcze nigdzie już nie łaź bo (uwaga robię bardzo bardzo groźna minę) sama się prosisz o coś niedobrego!!!
idę się kąpać, a pote mstandardowo idę grzać obiad;-). Kurde ten mój mąż tak niezdrowo je, ze powinien się już kulac, a z niego taka chudzinka.
A jutro wielki dzień idę na glukozę, nie mogę zapomnieć cytrynki. Mniam, mniam.
Ta glukoza nie jest taka zła. Dałam radę bez cytryny. My Lodówki musimy być twarde a nie miętkie Oby wynik był dobry. Kciuki zaciśnięte oczywiście:-)
reklama