reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kejt Słoneczko, dzieki za wsparcie.
musze sobie dzis i jutro przygotowac strategie i we wtorek z nim pogadać ale tak solidnie.
na pewno musze jeszcze jedną rzecz zrobic- jak wróci teściowa z włoch za jakies 4 tygodnie to muszę jej powiedziec jaka krzywdę mi robi nastawiając w ten sposób syna. Pewnie nie wyrobie i sie popłacze, bo jakos nie umiem byc taka twarda zeby jej w oczy powiedzieć. A niech wie ze przez te jej zabobony to ja godzine beczałam.
teraz musze sie wziąść w garść i zanim wróci wygladać jak człowiek. przyda sie prysznic na zatarcie śladów

A niech widzi jaką Ci krzywdę robi, łzy to dobry sposób
A już myślałam, że przez niecałe dwa dni o mnie wszystkie pipki zapomniały... :-( Na szczęście chociaż tygrynka do mnie napisała ;) Uratowałaś honor lutówek ha ha ha ;D No a tak poważnie to dzięki za życzenia spokojnej podróży bo przyda się. Cholerne PKP już mnie tak wkur... że nie macie pojęcia, kilka lat temu pośpiech jechał czasem nawet niecałe 4 godziny, a teraz?! Jedzie 5 i pół godziny!!! Chyba mnie h.. strzeli zanim tam dojadę, no ale co tam twarda jestem. Pośpię se, zjem coś, poczytam książkę (obecnie INTRUZ Stephenie Meyer Suuuper, świetnie napisana polecam) no i jakoś zleci. Przydałby się Net w pociągu to bym do Was pisała, a tak dupa. Najprędzej napiszę we wtorek, chyba bez Was zdechnę... :(
Dasz radę. My też jakoś damy

reklama
Kaśka nikt o Tobie nie zapomniał! Mnie samej nie było przez 3 dni :) Życzę Ci spokojnej podróży, ubieraj się ciepło, bo w tym tygodniu ma wszystko padać i deszcz i śnieg i deszcz ze śniegiem! Zobaczysz szybko ci czas zleci!

Anisen Kochana nie przejmuj się teściową ja kupuje wyprawkę sama bez grześka udziału, daj swojemu ukochanemu ultimatum, przedstwa swoje racje. ja miałam identyczne problemy. Teściowa już załatwiała nam na boku używane łóżeczko ,wózek i całą resztę nie wiadomo skąd bez konsultacji ze mną oczywiście synuś słucha mamusi, ale mu powiedziałam, że to nasze dziecko nie podoba mu się to nie musi w tym uczestniczyć, mało tego kto ma decydowaćo naszym Synku my czy nasze matki? one miały już swoje 5 minut na wybieranie, decydowanie o swoich dzieciach prawda? ja w jakieś pierdzielone przesądy nie wierzę no i jak usłysza,ł że nie będzie miał udziału ani nic do powiedzenia to zmienił zdanie. A Ty Kochana nie bój się powiedzieć swoich racji, bo Ty masz rację i każda z nas się ze mną zgodzi prawda?

AISEN - POWIEDZ TEMU SWOJEMU , ZEBY NIE FIKAL JAK TO MOWI NASZ RECHOTEK BO JA JESTEM Z KURPI - A MOWI SIE ZE KURP TO
-BZIJ , ZABIJ ,NIE POPUSC- . A TAK POWAZNIE TO MIEJ TO W DUPIE I ROB TAK JAK CI SIE PODOBA
KEJT82 MOZESZ MI JAKOS ULATWIC BO NIE WIEM CZY MAM CIE NA NK A MAM PROBLEM ZEBY CIE ZNALEZC

patrycja z moja tesciowa jest gorzej niz z Twoją. Moja to sama powiedziała ze przed urodzinami dziecka nic nie kupi i ze my tez mamy nie kupować bo to przyniesie nieszczęscie. Co do Twojej to mam wrazenie ze chciała poczuć ze decyduje o wszystkim w zyciu wnuka, co do mojej to nie rozumiem , wkształcona kobieta, filologia polska, bibliotekoznastwo i poglądy jak za króle ćwieczka.
Jakos musze dać sobie z tym radę. a juz było tak dobrze, juz sie cieszył z tego pajacyka z kaczuszka i nie kazał go na prezent dawać a teraz zwrot 180 stopni

patrycja z moja tesciowa jest gorzej niz z Twoją. Moja to sama powiedziała ze przed urodzinami dziecka nic nie kupi i ze my tez mamy nie kupować bo to przyniesie nieszczęscie. Co do Twojej to mam wrazenie ze chciała poczuć ze decyduje o wszystkim w zyciu wnuka, co do mojej to nie rozumiem , wkształcona kobieta, filologia polska, bibliotekoznastwo i poglądy jak za króle ćwieczka.
Jakos musze dać sobie z tym radę. a juz było tak dobrze, juz sie cieszył z tego pajacyka z kaczuszka i nie kazał go na prezent dawać a teraz zwrot 180 stopni
AISEN - WIERZYSZ W TO CO MOWI TA KWOKA (NIESZCZESCIE)- MIEJ TO W NIECH SE GADA STARA KUTWA MOZE I RODZIC POJDZIE ZE CIEBIE ...

AISEN - POWIEDZ TEMU SWOJEMU , ZEBY NIE FIKAL JAK TO MOWI NASZ RECHOTEK BO JA JESTEM Z KURPI - A MOWI SIE ZE KURP TO
-BZIJ , ZABIJ ,NIE POPUSC- . A TAK POWAZNIE TO MIEJ TO W DUPIE I ROB TAK JAK CI SIE PODOBA
KEJT82 MOZESZ MI JAKOS ULATWIC BO NIE WIEM CZY MAM CIE NA NK A MAM PROBLEM ZEBY CIE ZNALEZC

:) :)

Ostatnia edycja:
Eeee no wiecie musiałam trochę pomarudzić, bo nikt tak mnie nie potrafi dopieścić jak Wy :p (ale wazelina ha ha ha) No dobra, poza małżem (he he he tylko ciiii... muszę tak napisać w razie gdyby mu coś odbiło i to przeczytał ha ha ha ).

Chathamka Ja o Was zapomniałam?! Ejjj no! Chyba opipiałaś! Bo się całą sobotę nie odezwałam, no eeejjj :p

Widzę, że Anisen ma ciąg dalszy przepraw z przesądami... Kochana porozmawiaj z mężusiem i powiedz mu co czujesz, że jest ci smutno, że chciałabyś cieszyć się maleństwem i zakupami dla niego-nikt nie ma prawa odbierać Ci tej radości- jestem pewna, że Cię zrozumie, a całą resztę olej ciepłym moczem. Niech się wysrają ze swoimi głupimi przesądami! Ja mam taką babcię (męża) i jak zaczyna pier.. to chyba robię taką minę, że wie od razu co myślę i się zamyka ;P hehhe Więc uszyska do góry kochanie, będzie dobrze :)

Aniu gratuluję pipuni :) A imię, ehhhh rozpływam się śliczne :)

Aaaa i chciałam powitać nową mauśkę lutową Maminę :)

reklama
Do góry