_Pysia_
Fanka BB :)
Kejt Słoneczko, dzieki za wsparcie.
musze sobie dzis i jutro przygotowac strategie i we wtorek z nim pogadać ale tak solidnie.
na pewno musze jeszcze jedną rzecz zrobic- jak wróci teściowa z włoch za jakies 4 tygodnie to muszę jej powiedziec jaka krzywdę mi robi nastawiając w ten sposób syna. Pewnie nie wyrobie i sie popłacze, bo jakos nie umiem byc taka twarda zeby jej w oczy powiedzieć. A niech wie ze przez te jej zabobony to ja godzine beczałam.
teraz musze sie wziąść w garść i zanim wróci wygladać jak człowiek. przyda sie prysznic na zatarcie śladów
A niech widzi jaką Ci krzywdę robi, łzy to dobry sposób
Dasz radę. My też jakoś damyA już myślałam, że przez niecałe dwa dni o mnie wszystkie pipki zapomniały... :-( Na szczęście chociaż tygrynka do mnie napisała Uratowałaś honor lutówek ha ha ha ;D No a tak poważnie to dzięki za życzenia spokojnej podróży bo przyda się. Cholerne PKP już mnie tak wkur... że nie macie pojęcia, kilka lat temu pośpiech jechał czasem nawet niecałe 4 godziny, a teraz?! Jedzie 5 i pół godziny!!! Chyba mnie h.. strzeli zanim tam dojadę, no ale co tam twarda jestem. Pośpię se, zjem coś, poczytam książkę (obecnie INTRUZ Stephenie Meyer Suuuper, świetnie napisana polecam) no i jakoś zleci. Przydałby się Net w pociągu to bym do Was pisała, a tak dupa. Najprędzej napiszę we wtorek, chyba bez Was zdechnę...