Cześć dziewuchy.
Zaczęłam czytać co pisałyście od piątku, ale stwierdziłam że pierdzielę, przegięłyście!!! 70 stron w niecałe 3 dni???? Wrrrrrrrr Jak się zadziało coś o czym powinnam wiedzieć to mi proszę napisać w skrócie.
Teraz się chwalę co u mnie:-) Byłam w piątek na USG i z całą pewnością będzie dziewczynka:-) Moja Pola, Poleńka, Polusia
Pokazała się tak bezwstydnie, że masakra (wkleję potem fotkę, mam tylko taką na której widać właśnie płeć), ale buźkę to oczywiście rączką zasłaniała, że niby taka nieśmiała;-) Jest taka chyba dosyć duża (570g) i ku naszej wielkiej radości żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono:-) Pan doktor niesamowicie sympatyczny i absolutnie nie dało się odczuć że to wizyta na NFZ a nie w prywatnym gabinecie. Wszystko nam dokładnie pokazywał, opowiadał i było naprawdę bardzo sympatycznie.
Oczywiście jak już wiedziałam że dziewczynka to musiałam coś koniecznie kupić i nasza gwiazda jest w posiadaniu bluzeczki i body z Kubusiem Puchatkiem (rozmiar 68 więc będzie musiała troszkę dorosnąć, ale to był wybór Mai i mniejszych nie było, a ja nie maiłam sumienia gasić jej zapału;-)) Później zrobię zdjęcia to też się pochwalę tam gdzie trzeba:-)