reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Jutro wyjeżdżam do Gdyni i będę tam aż do niedzieli. Postaram się Was odwiedzać regularnie. Tylko nie zapomnijcie o mnie plissss ;P Jestem już spakowana, mężuś zawiezie mnie na pociąg. Zjem cuś, wymoczę dupkę i pójdę lulać.

GUDNAJT ;)

nie zapomnimy nie ma opcji, więc nie miej nawet takiej nadzieji :-p
szczęśliwej i spokojnej podróży, trzymaj się tam cieplutko i zakładaj szalik jak bedziesz nad morzem i przywieź mi muszelkę:-p

reklama
Kejt82 no tak myślałam, że ok 30 trzeba dać za takie... super, cieszę się, że macie takie fajne autko:tak: dzidziusiowi będzie miło jeździć:-D
my damy na pewno dużo mniej, nas zzeżre teraz kredyt i remont mieszkania, ale co tam, jak po ciąży pójdę do pracy to się odkujemy... kiedyś w końcu:-D a jak nie to może synek będzie tak miły i nam pomoże na stare lata:-D

ide jeść:tak::-D

Nie doczytałam wszystkiego ale jedno wiem na pewno! Tygrynka chyba dawno wpierdeńko nie dostała!! No normalnie uduszę i powieszę za cycolki!? Kochana żeby to było ostatni raz! Pipo jedno nie przemęczaj się, 200m to dla Ciebie Kochana wystarczająca odległość, aby np. pfu pfu odpukać zasłabnąć i co wtedy, żeby to mi było ostatni raz!:sorry:

Kejt Słoneczko, dzieki za wsparcie.
musze sobie dzis i jutro przygotowac strategie i we wtorek z nim pogadać ale tak solidnie.
na pewno musze jeszcze jedną rzecz zrobic- jak wróci teściowa z włoch za jakies 4 tygodnie to muszę jej powiedziec jaka krzywdę mi robi nastawiając w ten sposób syna. Pewnie nie wyrobie i sie popłacze, bo jakos nie umiem byc taka twarda zeby jej w oczy powiedzieć. A niech wie ze przez te jej zabobony to ja godzine beczałam.
teraz musze sie wziąść w garść i zanim wróci wygladać jak człowiek. przyda sie prysznic na zatarcie śladów

Teraz się chwalę co u mnie:-) Byłam w piątek na USG i z całą pewnością będzie dziewczynka:-) Moja Pola, Poleńka, Polusia:tak: Pokazała się tak bezwstydnie, że masakra (wkleję potem fotkę, mam tylko taką na której widać właśnie płeć), ale buźkę to oczywiście rączką zasłaniała, że niby taka nieśmiała;-) Jest taka chyba dosyć duża (570g) i ku naszej wielkiej radości żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono:-) Pan doktor niesamowicie sympatyczny i absolutnie nie dało się odczuć że to wizyta na NFZ a nie w prywatnym gabinecie. Wszystko nam dokładnie pokazywał, opowiadał i było naprawdę bardzo sympatycznie.
Oczywiście jak już wiedziałam że dziewczynka to musiałam coś koniecznie kupić i nasza gwiazda jest w posiadaniu bluzeczki i body z Kubusiem Puchatkiem (rozmiar 68 więc będzie musiała troszkę dorosnąć, ale to był wybór Mai i mniejszych nie było, a ja nie maiłam sumienia gasić jej zapału;-)) Później zrobię zdjęcia to też się pochwalę tam gdzie trzeba:-)

Gratulacje Anka! Na pewno Kubusia Puchatka będzie Poli się cudownie nosić! :-D

Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom :wściekła/y:. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...

Wyjasnij chłopu skad ten przesąd. Chodzi o to, że jakby coś się niedobrego stało, t okobiecie lzej jak nie ma żadnych pierdół typu ciuszki w domu. Po drugie powiedz mu że ty z szwami na ... i dzieckiem w ręku nie bedziesz latac po sklepach, a on nie zorbi sam tych zakupów. A po trzecie to ostro z nim, że jest głupi (sorry), bo tych porzesadów jest tyle, że jak wszystkie to wszystkie. Niech do mamusi za tydzień zadzowni i się zapyta czy myszy ma w piwnicy. jesli nie to znaczy że te wszystkie przesady są gów...o warte. Sorry, ale aż mi sie ciśneinie podniosło. To nawet babcia męza za mną łazi, keidy będe zakupy robić, bo przeciez potem nie zdąrze. A zakupy rób swoją droga, niech sie w tyłek pocałuje, bo dla nas to ajwiększa frajda jest i nie bedziesz się stresowac, potem i z wielkim brzuchem latać.

Nie wyrobie jak ja bede miesiac walczyć przekonywać a ona w jednej rozmowie wszystko wywróci do góry nogami.
Myślałam ze od grudnia zaczniemy kupować ubranka, zeby miec juz wyprawke na styczeń. Teraz wychodzi ze będe sama w tajemnicy kupowac śpioszki, pajacyki itp zeby sie maz nie dowiedział. A torbe do szpitala będe trzymac u znajomej bo a nuz znajdzie. I cała moja radosc ze wspólnych zakupów poszła w dym.
no dobra, rozkeiłam sie, pobecze i przestane. od jutra trzeba na nowo tłuc te kamienie milowe

Ostero z nim, albo daj mu to forum poczytac. Może jak sie zorientuje, że tylko jegpo matka ma takie poglady to mu przejdzie
Cześć dziewuchy.
Zaczęłam czytać co pisałyście od piątku, ale stwierdziłam że pierdzielę, przegięłyście!!! 70 stron w niecałe 3 dni???? Wrrrrrrrr Jak się zadziało coś o czym powinnam wiedzieć to mi proszę napisać w skrócie.

Teraz się chwalę co u mnie:-) Byłam w piątek na USG i z całą pewnością będzie dziewczynka:-) Moja Pola, Poleńka, Polusia:tak: Pokazała się tak bezwstydnie, że masakra (wkleję potem fotkę, mam tylko taką na której widać właśnie płeć), ale buźkę to oczywiście rączką zasłaniała, że niby taka nieśmiała;-) Jest taka chyba dosyć duża (570g) i ku naszej wielkiej radości żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono:-) Pan doktor niesamowicie sympatyczny i absolutnie nie dało się odczuć że to wizyta na NFZ a nie w prywatnym gabinecie. Wszystko nam dokładnie pokazywał, opowiadał i było naprawdę bardzo sympatycznie.
Oczywiście jak już wiedziałam że dziewczynka to musiałam coś koniecznie kupić i nasza gwiazda jest w posiadaniu bluzeczki i body z Kubusiem Puchatkiem (rozmiar 68 więc będzie musiała troszkę dorosnąć, ale to był wybór Mai i mniejszych nie było, a ja nie maiłam sumienia gasić jej zapału;-)) Później zrobię zdjęcia to też się pochwalę tam gdzie trzeba:-)

Gratulacje :)

Cześć dziewuchy.
Zaczęłam czytać co pisałyście od piątku, ale stwierdziłam że pierdzielę, przegięłyście!!! 70 stron w niecałe 3 dni???? Wrrrrrrrr Jak się zadziało coś o czym powinnam wiedzieć to mi proszę napisać w skrócie.

ANIAFOREVER GRATULUJE CYTRYNKI - POLA SLICZNE IMIE . DUZA TA TWOJA ZABKA...

nie zapomnimy nie ma opcji, więc nie miej nawet takiej nadzieji :-p
szczęśliwej i spokojnej podróży, trzymaj się tam cieplutko i zakładaj szalik jak bedziesz nad morzem i przywieź mi muszelkę:-p

A już myślałam, że przez niecałe dwa dni o mnie wszystkie pipki zapomniały... :-( Na szczęście chociaż tygrynka do mnie napisała ;) Uratowałaś honor lutówek ha ha ha ;D No a tak poważnie to dzięki za życzenia spokojnej podróży bo przyda się. Cholerne PKP już mnie tak wkur... że nie macie pojęcia, kilka lat temu pośpiech jechał czasem nawet niecałe 4 godziny, a teraz?! Jedzie 5 i pół godziny!!! Chyba mnie h.. strzeli zanim tam dojadę, no ale co tam twarda jestem. Pośpię se, zjem coś, poczytam książkę (obecnie INTRUZ Stephenie Meyer Suuuper, świetnie napisana polecam) no i jakoś zleci. Przydałby się Net w pociągu to bym do Was pisała, a tak dupa. Najprędzej napiszę we wtorek, chyba bez Was zdechnę... :(

Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom :wściekła/y:. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...

Kochana chłopy takie już są! Mój też uważa, że za szybko, że jak się urodzi, jo ale kiedy? W trakcie porodu będę zamawiać na allegro? Nie przejmuj się Skarbie, rób, co uważasz, pokaż, że nie ma racji, że potrafisz być asertywna, i nie denerwować się. A teściową to już w ogóle olej, ja tak robię i czuję się z tym wspaniale! Przynajmniej wie, gdzie jej miejsce- NIE W MOIM ZWIĄZKU.:confused2:

reklama
Hello pipencje ;)

Chciałam nadrobić wasze wypociny, ale mnie krew zalewa, bo zorientuję się w czymś, a za chwilę już nie pamiętam o co kaman :p Kurna starość się kłania hehehe. Jak Wam minął weekend? Mi ok, w sobotę odbijałam sobie piątkowe szaleństwo sprzątaniowe ;) Dziś mężuś zabrał mnie na obiadek do miasta, a potem gniliśmy u moich teściów na kawce i słodkim. Jutro wyjeżdżam do Gdyni i będę tam aż do niedzieli. Postaram się Was odwiedzać regularnie. Tylko nie zapomnijcie o mnie plissss ;P Jestem już spakowana, mężuś zawiezie mnie na pociąg. Zjem cuś, wymoczę dupkę i pójdę lulać.

GUDNAJT ;)
SIUNIAB - MY O TOBIE KOCHANA PAMIETAMY ALE WIDZE ZE TY O NAS ZAPOMNIALAS ....

Do góry