reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzien dobry Laseczki.

Ja w tym roku zdałam, ale dzikim fartem .W lutym mój mąż pierwszy raz przystapił do egzaminu (3 lata wczesniej zrobił kurs:eek:, w tym roku wykeżdził10 godzin, poszedł i zdał...). Więc stwierdziłam, że ja sobie pójdę na praktycznym, ale prawdopodobienstwo zdania jest minimalne, wiec nawet się nie bede tym przejmować. No i poszłam i zdałam... do tej pory nie wiem jak. Niedługo po odebraniu prawka jechalłam pół drogi do pragi i musiałam się na autostradzie nauczyć wyprzedzac, nie ma jak praktyka, ale od tej pory to tak mało jeżdzę, mam nadzieję ,ze isę to teraz zmieni jak już auto jest.

Kupiłam sobie sukienkę: brązową, bąbkową. Wygladam jak w ciązy, a nie jak gruba baba :). No i cena mnie powaliła z nóg......45 zł !!! Mogę bez skrupułów kupowac zajebiste buty :). Potem wkleję fote.

reklama
to co mowila a to jak bedzie naprawde to pewnie dwie rozne rzeczy!! zreszta zanim to wprowadza w zycie to my juz sie rozpakujemy :-) bedzie tak samo jak ze znieczuleniem mialo byc darmowe a w szpitalach w wawie i tak trzeba placic w wiekszosci :-(

Najlepsze jest to, że to co ona mówiła to teoretycznie już od jakiegoś czasu obowiązuje, tyle że najczęściej wyłącznie teoretycznie:sorry:

Pysia no pochwal się koniecznie tą kiecą.

A tak w ogóle to dzień dobry:-) bo się rozpędziłam z pisaniem i mi do głowy przyszło że wlazłam jak do obory i o manierach żadnych nie pamiętam;-)

Pogoda faktycznie bleee i na zmianę się nie zanosi. Właśnie mnie jeszcze dodatkowo pocieszyli że od przyszłego tygodnia w ogóle się zimno zrobi a ja kurtki nie mam:-( Ehhhh......

a na sląsku wczoraj złota polska jesień. Ze 20 stopni było. Tylko z bluzce latałam, a i tak było gorąco. Dzisiaj się tez ładnie zapowiada. Przynajmniej nie musze grzac i licznik z gazu nie szaleje ;)

reklama
Cześć dupeczki :) Już mamy lepszy humorek z dzidiorkiem :p Jeszcze chora , ale już przynajmniej więcej energii mam zyciowej .
Dziewczyny , mam wielki problem ... Czy któraś z was ma kuchenkę na butlę gazową ? Bo ja właśnie mam ( nie ma u nas sieci gazowej) i porblem polega na tym ze we wszytkich punktach wyminay butli , TYLKO JE WYMIENIAJĄ , a nigdzie nie moge kupić pierwszej !!! Orientuje sie któraś gdzie można takową pierwszą sobie kupić ?
A dlaczego pytam ... ?
Miareczka sie przebrała ... Podjęłam decyzje o bardzo szybkiej wyprowadzce ... Jak tylko szybko sie da ... gdziekolwiek . Wole sie męczyć na kawalerce bez kuchni , niż wciąż wysłuchiwac pretensji co do mojego trybu dnia i życia ... a nienstety moja mamunia ostatnio niemal codziennie doprowadza mnie do łez , wytykając że nie ejstem jej etatową sprzątaczką a ona przecież TYYYLE dla mnie robi ...Wczoraj byłam już zupełnie zdołowana więc tak drastyczne decyzje trzeba było podjąć ...To sie niestety wiąże z tym że mój Kocur znów coś przebąkuje o wyjeździe za granice ... A to jest to czego najbardziej nie chce ... Ale damy rade . Dla nas i naszego maleństwa .
Które ( to tak z innej beczki ) od wczoraj zasadza mi czasem takie kopy że aż podskakuje ze zdziwienia ;)

Do góry