reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dobranoc dziewczynki!!! Też będę się zbierać do snu, jeszcze z pieskiem na szybkie siku, w piżamkę i do łóżeczka - kąpiel już całe szczęście zaliczyłam :) I tak nie wiem czy zasnę, cos u mnie ostatnio z tym kiepsko, jeszcze jak dzisiaj płeć poznałam - będę całą noc myślała o mojej córeczce :) Jeszcze po głowie chodzi ślub oczywiście - który jest za tydzień i na dodatek egzamin z prawka 20-tego...i jak tu nie rozmyślać o tym wszystkim :sorry:

MIŁEJ NOCKI LUTÓWECZKI!!!!! :-)

reklama
No to teraz ja się zaczęłam martwić, że mi piersi nie rosną :-(

Nie ma sie co martwic. Tak jak napisalam wyzej, ze w ciazy z corka mialam normalne piersi, tyle tylko ze "spuchly" przed samym porodem i zaraz po, ale to z powodu nawalu mlecznego. ltory kazda z nas czeka. A tak to nic. W tej ciazy jest z tym jakos inaczej u mnie, cycki rosna jak glupie. A przeciez kazda z nas jest inna i kazda ciaza jest inna. Wiec nie martw sie bo nie masz czym :-) Przynajmniej nie musisz wymieniac biustonoszy ;-)

Nie ma sie co martwic. Tak jak napisalam wyzej, ze w ciazy z corka mialam normalne piersi, tyle tylko ze "spuchly" przed samym porodem i zaraz po, ale to z powodu nawalu mlecznego. ltory kazda z nas czeka. A tak to nic. W tej ciazy jest z tym jakos inaczej u mnie, cycki rosna jak glupie. A przeciez kazda z nas jest inna i kazda ciaza jest inna. Wiec nie martw sie bo nie masz czym :-) Przynajmniej nie musisz wymieniac biustonoszy ;-)
Dzięki Kochana za wyjaśnienie i ciepłe słowa :) :-):tak:

Olka dobrze, że w ogóle podchodzisz do egzaminu, ja wyjeździłam wszystkie godziny, a do egzaminu nie podeszłam, bo wiedziałam że nie zdam ( nie umiałam poprawnie zaparkować tyłem ) a po drugie jak się dowiedziałam, że w ciąży jestem, to stwierdziłam, że nie wpłacę kolejnych 700 zł... więc powodzenia na egzaminie Kochana!
No i na ślubie...ale tego to nawet sobie życzę:)

Lecę w kimę, jutro na pobieranie krwi na 7:00 rano, więc o 6 trzeba wstać...makabrejszyn.

Dzień dobry :-)

ja już po śniadanku, mężowi robiłam kanapki do pracy i jakoś tak wyszło :D
a teraz jeszcze do łóżeczka na chwile zajrze no ale stwierdziłam,że najpierw się przywitam :-D
Mantezowa współczuję deszczu, weź sobie parasol,żebyś nie zmokła bo przeziębienie czycha :tak: miłegbo dzionka :-) może wkrótce przestanie padać,,,

dzień dobry :tak:
a ja wstaję od tygodnia taka jakaś niewyspana i oszukuję się piciem kawy Ricorette 50/50 z mlekiem ale kiepsko mi idzie :-) nie ukrywam że czasem se szczelę normalną kawusię z mleczkiem oczywiście:tak:
Pogoda do dupy Rechotku :( właśnie...może to przez pogodę...

reklama
Rechotku pocieszę Cię, u mnie słonko oczywiście nie świeci, ale nie jest źle może wytrzyma i mam nadzieję, bo uderzam na miasto dzisiaj a w deszczu nie mam zamiaru chodzić :p
LaddyMocca ja codziennie rano piję małą, rozpuszczalną kawkę z dużą ilością mleka :) i nie robie sobie wyrzutów, nie dajmy się zwariować, takie jest moje zdaniie :D

jak samopoczucie dziewczynki??

Do góry