Siunia - tak, i to duży - generalnie wszystko do zmiany. O kuchni łazience i przedpokoju nie wspomnie bo sa stare i oblesne (jeszcze po poprzednich właścicielach) no a poza tym zmiana wystroju w salonie i przygotowanie sypialni tak żebyśmy się z dzidzią pomieścili (jakiś czas bo pozniej pewnie sie wyprowadzimy do salonu). Poniewaz mieszkanko mam male (42m) i bardzo nie fajnei rozlozone (25m salon i 6m sypialnia) postanowilam zatrudnic kogos kto pomoze mi je urzadzic tak zeby bylo maksymalnie funkcjonalnie i zeby wszystko bylo przystosowane do tego ze w domu pojawi się małe dziecko.... Dziś dziewczyny przychodzą z projektem wstępnym więc siedzę jak na szpilkach!
Kejt - jeśli to nie tajemnica, powiedz mi ile kosztuje taki projektant wnętrz??? Czy to od metra mieszkania jakoś liczą???? - bo mnie się strasznie podobają mieszkana urzadzane przez projektantów i kiedyś zamierzam, też takich zatrudnić. Uważam, że nigdy nie wymyśle wnętrza tak, jak projektant - oni to robia naprawdę super - ostatnio widziałam w telewizji urzadzone przez projektantkę mieszkanko 38 metrów - wygladało cudnie!!!