reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Siunia - tak, i to duży - generalnie wszystko do zmiany. O kuchni łazience i przedpokoju nie wspomnie bo sa stare i oblesne (jeszcze po poprzednich właścicielach) no a poza tym zmiana wystroju w salonie i przygotowanie sypialni tak żebyśmy się z dzidzią pomieścili (jakiś czas bo pozniej pewnie sie wyprowadzimy do salonu). Poniewaz mieszkanko mam male (42m) i bardzo nie fajnei rozlozone (25m salon i 6m sypialnia) postanowilam zatrudnic kogos kto pomoze mi je urzadzic tak zeby bylo maksymalnie funkcjonalnie i zeby wszystko bylo przystosowane do tego ze w domu pojawi się małe dziecko.... Dziś dziewczyny przychodzą z projektem wstępnym więc siedzę jak na szpilkach!:laugh2:

Kejt - jeśli to nie tajemnica, powiedz mi ile kosztuje taki projektant wnętrz??? Czy to od metra mieszkania jakoś liczą???? - bo mnie się strasznie podobają mieszkana urzadzane przez projektantów i kiedyś zamierzam, też takich zatrudnić. Uważam, że nigdy nie wymyśle wnętrza tak, jak projektant - oni to robia naprawdę super - ostatnio widziałam w telewizji urzadzone przez projektantkę mieszkanko 38 metrów - wygladało cudnie!!!

reklama
To prawda z płaszczykami jest straszny fakap - i tak jak jesienią można sobie poradzić ubierając się na cebulkę w sweterki i poncza tak martwi mnie strasznie zima....

Ja niestety mam problem z biustem - bo nawet jak rózne wymiary pasują to się w cycach nie zmieszcze (SZFAK!!:wściekła/y:) a znalazłam fajny płaszczyk na allegro - można go nosić i po ciąży, albo później sprzedać - to towar deficytowy więc myślę że nie będzie z tym problemu... Fakt tani nie jest - ale piekny za to...

O taki:
~Cudny z Tygryskiem~~0-3m~~ (756767864) - Aukcje internetowe Allegro

kejt ja bym Ci nie chciała podcinać skrzydeł, żebyś pomyslała że mam jakieś zastrzeżenia do Twoich gabarytów czy coś, ale na moje oko to Ty się w to możesz nie zmieścić:-p

Kejt, no to super, że taki remoncik sobie fundujecie. Teraz jak dzidzia się niedługo pojawi to mieszkanko musi być funkcjonalne. Więc pieniążki, które zainwestujesz w to przedsięwzięcie to super sprawa! Jak już skończycie to (jeśli chcesz) pochwal się fotkami :) A propos linków, chyba niechcący wrzuciłaś link do śpiochów z kotem :p Wrzuć link do tej kurteczki bo jestem ciekawa jak wygląda hihihi :p

Widziałam, że pisałyście o samotności. Ja też coś o tym wiem... niestety. Mój mąż co prawda ma wolne weekendy, ale... od pn. do pt. 24h jest pod komórką (która dzwoni non stop i zawsze wtedy kiedy nie powinna :wściekła/y:) dla swoich pracowników. Wychodzi z domku rano, a wraca... No właśnie, nigdy nie wiadomo kiedy wróci... Dodatkowo kilka razy w m-cu wyjeżdża w Polskę... Więc niestety aż za dobrze wiem co znaczy żyć obok siebie a nie ze sobą :-( To trudne, ale wiem, że dzięki tej pracy jesteśmy w stanie odkładać na wymarzony domek (kto wie jak by to było przy innej pracy... czy w ogóle byłoby to możliwe). Ehhh trudne to wszystko...

I a propos "niemiłych osób". Dziwi mnie to, że taki temat tu ktoś poruszył... nawet nie wiem kto. Dla mnie niemiła osoba to taka, która świadomie innym ubliża, dogryza. Nikogo tu takiego nie zauważyłam. A jeśli ktoś nie liże innym du..py to od razu nie miły? Nie sądzę... Wręcz przeciwnie, bardzo podziwiam i szanuję osoby, które są sobą, są mądre inteligentne i dowcipne przy tym. Miałam taką koleżankę, poznałam ją w poprzedniej pracy. I powiem Wam, że to najwspanilasza moja koleżanka do dziś, bardzo ją szanuję, jej mądrość i szczerą przyjaźń! Ehhh długi temat, nie będę już pisać bo jeszcze ktoś napisze, że jestem nie miła :p

Kejt - jeśli to nie tajemnica, powiedz mi ile kosztuje taki projektant wnętrz??? Czy to od metra mieszkania jakoś liczą???? - bo mnie się strasznie podobają mieszkana urzadzane przez projektantów i kiedyś zamierzam, też takich zatrudnić. Uważam, że nigdy nie wymyśle wnętrza tak, jak projektant - oni to robia naprawdę super - ostatnio widziałam w telewizji urzadzone przez projektantkę mieszkanko 38 metrów - wygladało cudnie!!!

Cena zależy od projektanta i od ... miasta. Ja dziewczynom płace dużo 250 za m2 kuchni i łazienki i po 180 za przedpokój i salon. Mój brat płacił 220. Ale można już za 100-120 (z tego co sie orientowałam - niestety nie w Warszawie:( ).
Cena może zwala z nóg - ale ja doszłam do wniosku że to jest inwestycja na wiele lat... można samemu kombinować - jak się ma smykałkę... sama mam milion pomysłów... ale czy one się sprawdzą??? Nie chce wyłożyć 50 tys na remont a potem siedzieć i martwić się że coś jest zrobione bez sensu....

kejt ja bym Ci nie chciała podcinać skrzydeł, żebyś pomyslała że mam jakieś zastrzeżenia do Twoich gabarytów czy coś, ale na moje oko to Ty się w to możesz nie zmieścić:-p

Ania :)) ja wiem że się nie zmieszczę :)) Ale podaje Wam link bo może którejś się spodoba :D

zjadłam sucharka ale po nim też mam jazdę ze szok....jak andrzej wróci z pracy to go zagonie zeby ze mną pojechał do lekarza ...ide wyrzygać sucharka.......

reklama
Cena zależy od projektanta i od ... miasta. Ja dziewczynom płace dużo 250 za m2 kuchni i łazienki i po 180 za przedpokój i salon. Mój brat płacił 220. Ale można już za 100-120 (z tego co sie orientowałam - niestety nie w Warszawie:( ).
Cena może zwala z nóg - ale ja doszłam do wniosku że to jest inwestycja na wiele lat... można samemu kombinować - jak się ma smykałkę... sama mam milion pomysłów... ale czy one się sprawdzą??? Nie chce wyłożyć 50 tys na remont a potem siedzieć i martwić się że coś jest zrobione bez sensu....

Bardzo dobrze robisz - jestem pewna że będzie warto.

AA -śpioszki prześliczne, płaszczyk tez niczego sobie.
copy.png
favicon.ico

Do góry