reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dziś sama musiałam sobie zrobić śniadanko, bo Mężuś pojechał na jakąś rozmowę do pracy i wymyśliłam kanapeczki z serkiem białym i miodem -> miodzio:-) teraz szukam na necie sklepów z wózkami w okolicy i może niebawem się wybierzemy coś w końcu wybrać, bo im wcześniej tym lepiej:-D no i komodę dla Sóweczki też musielibyśmy kupić:-)
oj ślinka mi prawie pociekła :D Ale nigdy jeszcze nie jadłam chlebka z serkiem białym i miodem :-p a ten miód na serek czy pod? :-p
Udanych zakupów :D

reklama
U mnie pomidory z jogurtem i chlebek. Chyba muszę się ogarnąc i na jakiś spacer wybrać, bo pogoda wygląda na przyjemną (pewnie jak wyjdę to tez się okaże że łeb urywa, no ale słońce świeci:-))
Paulla wiem że to co teraz napiszę to może trochę głupio wyglądać, ale w szpitalu może być całkiem fajnie, no a najważniejsze że Ci przegląd dokładny zrobią i będziesz już wiedziała co i jak.
Dziewczyny, czym oprócz kawy można jeszcze podnieść sobie ciśnienie (mąż i teściowa na razie odpadają bo pierwszy siedzi w robocie a druga jest daleko ode mnie) Miewam takie jazdy, że mi spada do 90/50 i czuję się wtedy naprawdę kiepsko, a moja lekarka jest na urlopie i nawet dodzwonić się do niej nie ma jak:-(

Dzień doberek Śnieżynko-Lodóweczki:-D

Hehe, bo dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że napisałam forum zamiast blog:-p ale potem się zreflektowałam:-D

agaB przesyłam pozytywne fluidki, żeby wszystko z dziewczynkami było w porządeczku:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rechotku jak się czujesz??? Przeszły wymioty???

marga jak tam kanapa??? Wypróbowana???:cool2:

gucha
, a jaki model sobie sprawiłaś???, bo ja też rozglądam się za telefonem i zupełnie nie wiem jaki...

zabeczka witaj w naszym gronie
:-)

Dziś sama musiałam sobie zrobić śniadanko, bo Mężuś pojechał na jakąś rozmowę do pracy i wymyśliłam kanapeczki z serkiem białym i miodem -> miodzio:-) teraz szukam na necie sklepów z wózkami w okolicy i może niebawem się wybierzemy coś w końcu wybrać, bo im wcześniej tym lepiej:-D no i komodę dla Sóweczki też musielibyśmy kupić:-)
NIOOOO wyprówana i nie skrzypi jak ta poprzednia :-)! Przynajmniej rodzice beda mieli cisze wieczorami za scianą :-)

My wczoraj zakupilismy komode a dzis o 10 mezus jedzie ja odebrac! o ciezko jest sie pomiescic w jednym pokoju!! Wozeczki tez poodladałam i ciezko jest sie zdecydowac bo wiele modeliu mi sie podoba! Przypadkim natrafilam na super sklep z rzeczmi dla dzieci w Mińsku Mazowiecki!Maja naprawde duzy wybór

też miałam serek na śniadanko, ale miodziku już nie mogę a tak go w herbatce lubiłam:tak:

Życzę smacznego śniadanka:-)
Kochana ja Ci życzę miłego pobytu w szpitalu :) I pomyślnych wyników :) :tak:
Ja spędziłam w szpitalu prawie rok i nawet miło to wspominam tylko strasznie się ciągło :p
Mój Tato jest diabetykiem i doskonale wiem, że da się żyć z cukrzycą :tak: A u Ciebie jeszcze jej nie stwierdzili z tego co czytałam tylko masz za wysoki poziom cukru ale może to od czegoś innego :) W kazdym razie życzę wszystkiego co najlepsze :)

...Własnie nie mam cierpliwości ale ja taka jestem :-D panicznie boję się wysokości to skoczyłam na bungee z 75 m, boję się pająków - pozwalam by mi się przespacerował po ręce, nie mam cierpliwości do składania kilku set takich elementów to to robię :-p po prostu wszystko na odwrót bo lubię sama siebie zaskakiwać :D
Oby czas do wizyty szybko zleciał :D...
Ja to bym rzucała mięsem na prawo i lewo i bym to rzuciła w kąt jakby mi coś nie wyszło:-p nerwus jestem:-D Za to Ty robisz na przekór, niestety brak mi tego może kiedyś:-p Ale jesteś dla mnie wzorem:tak::-)
Dzien dobry:-)
Widze ze w Polsce jakas grypa panuje:no: Kurujcie sie Lutoweczki.
Jestem tu nowa ale w temacie bo czytam was od poczatku.
Juz sie przedstawilam w temacie "przedstawiamy sie".
ide czytac co sie dzialo na BB jak juz slodko spalam. :-)
Witam kolejną Lutóweczkę!!!!:-D Spokojnej ciąży życzę
patrycja214 miłego dzionka w pracy:-) Bedziemy napewno trzymać kciuki w piątek

A ja nie śpię od 5, jak tylko M. wyszedł do pracy:-(. Myślę o tym jutrzejszym szpitalu i całym pobycie tam. Za chwilkę wychodzę do kosmetyczki i muszę kupić jeszcze kilka rzeczy do szpitala. Jutro o 9 muszę tam być:-(
Dzięki Jejku:-( Weź do nas pisz z kom. ja zaraz mogę dać Ci numer, bo się zamartwiać będziemy:-( Wracaj do nas szybko, a na szpital masz jeszcze czas do lutego;-)
AgaB Kochana kciuki zaciśnięte czekamy na wieści

reklama
Dziewczyny, czym oprócz kawy można jeszcze podnieść sobie ciśnienie (mąż i teściowa na razie odpadają bo pierwszy siedzi w robocie a druga jest daleko ode mnie) Miewam takie jazdy, że mi spada do 90/50 i czuję się wtedy naprawdę kiepsko, a moja lekarka jest na urlopie i nawet dodzwonić się do niej nie ma jak:-(
Ja mam ostatnio cały czas 80/40 ale czuję się dobrze a podnosi ciśnienie hmmm na pewno węglowodany u mnie akurat stres ;] i nie wiem co jeszcze niestety ;/ Może coś ziołowego bezpiecznego by Ci pani w aptece poleciła?

Do góry