reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziś sama musiałam sobie zrobić śniadanko, bo Mężuś pojechał na jakąś rozmowę do pracy i wymyśliłam kanapeczki z serkiem białym i miodem -> miodzio:-) teraz szukam na necie sklepów z wózkami w okolicy i może niebawem się wybierzemy coś w końcu wybrać, bo im wcześniej tym lepiej:-D no i komodę dla Sóweczki też musielibyśmy kupić:-)
oj ślinka mi prawie pociekła :D Ale nigdy jeszcze nie jadłam chlebka z serkiem białym i miodem :-p a ten miód na serek czy pod? :-p
Udanych zakupów :D

reklama
U mnie pomidory z jogurtem i chlebek. Chyba muszę się ogarnąc i na jakiś spacer wybrać, bo pogoda wygląda na przyjemną (pewnie jak wyjdę to tez się okaże że łeb urywa, no ale słońce świeci:-))
Paulla wiem że to co teraz napiszę to może trochę głupio wyglądać, ale w szpitalu może być całkiem fajnie, no a najważniejsze że Ci przegląd dokładny zrobią i będziesz już wiedziała co i jak.
Dziewczyny, czym oprócz kawy można jeszcze podnieść sobie ciśnienie (mąż i teściowa na razie odpadają bo pierwszy siedzi w robocie a druga jest daleko ode mnie) Miewam takie jazdy, że mi spada do 90/50 i czuję się wtedy naprawdę kiepsko, a moja lekarka jest na urlopie i nawet dodzwonić się do niej nie ma jak:-(

Dzień doberek Śnieżynko-Lodóweczki:-D

Hehe, bo dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że napisałam forum zamiast blog:-p ale potem się zreflektowałam:-D

agaB przesyłam pozytywne fluidki, żeby wszystko z dziewczynkami było w porządeczku:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rechotku jak się czujesz??? Przeszły wymioty???

marga jak tam kanapa??? Wypróbowana???:cool2:

gucha
, a jaki model sobie sprawiłaś???, bo ja też rozglądam się za telefonem i zupełnie nie wiem jaki...

zabeczka witaj w naszym gronie
:-)

Dziś sama musiałam sobie zrobić śniadanko, bo Mężuś pojechał na jakąś rozmowę do pracy i wymyśliłam kanapeczki z serkiem białym i miodem -> miodzio:-) teraz szukam na necie sklepów z wózkami w okolicy i może niebawem się wybierzemy coś w końcu wybrać, bo im wcześniej tym lepiej:-D no i komodę dla Sóweczki też musielibyśmy kupić:-)
NIOOOO wyprówana i nie skrzypi jak ta poprzednia :-)! Przynajmniej rodzice beda mieli cisze wieczorami za scianą :-)

My wczoraj zakupilismy komode a dzis o 10 mezus jedzie ja odebrac! o ciezko jest sie pomiescic w jednym pokoju!! Wozeczki tez poodladałam i ciezko jest sie zdecydowac bo wiele modeliu mi sie podoba! Przypadkim natrafilam na super sklep z rzeczmi dla dzieci w Mińsku Mazowiecki!Maja naprawde duzy wybór

też miałam serek na śniadanko, ale miodziku już nie mogę a tak go w herbatce lubiłam:tak:

Życzę smacznego śniadanka:-)
Kochana ja Ci życzę miłego pobytu w szpitalu :) I pomyślnych wyników :) :tak:
Ja spędziłam w szpitalu prawie rok i nawet miło to wspominam tylko strasznie się ciągło :p
Mój Tato jest diabetykiem i doskonale wiem, że da się żyć z cukrzycą :tak: A u Ciebie jeszcze jej nie stwierdzili z tego co czytałam tylko masz za wysoki poziom cukru ale może to od czegoś innego :) W kazdym razie życzę wszystkiego co najlepsze :)

...Własnie nie mam cierpliwości ale ja taka jestem :-D panicznie boję się wysokości to skoczyłam na bungee z 75 m, boję się pająków - pozwalam by mi się przespacerował po ręce, nie mam cierpliwości do składania kilku set takich elementów to to robię :-p po prostu wszystko na odwrót bo lubię sama siebie zaskakiwać :D
Oby czas do wizyty szybko zleciał :D...
Ja to bym rzucała mięsem na prawo i lewo i bym to rzuciła w kąt jakby mi coś nie wyszło:-p nerwus jestem:-D Za to Ty robisz na przekór, niestety brak mi tego może kiedyś:-p Ale jesteś dla mnie wzorem:tak::-)
Dzien dobry:-)
Widze ze w Polsce jakas grypa panuje:no: Kurujcie sie Lutoweczki.
Jestem tu nowa ale w temacie bo czytam was od poczatku.
Juz sie przedstawilam w temacie "przedstawiamy sie".
ide czytac co sie dzialo na BB jak juz slodko spalam. :-)
Witam kolejną Lutóweczkę!!!!:-D Spokojnej ciąży życzę
patrycja214 miłego dzionka w pracy:-) Bedziemy napewno trzymać kciuki w piątek

A ja nie śpię od 5, jak tylko M. wyszedł do pracy:-(. Myślę o tym jutrzejszym szpitalu i całym pobycie tam. Za chwilkę wychodzę do kosmetyczki i muszę kupić jeszcze kilka rzeczy do szpitala. Jutro o 9 muszę tam być:-(
Dzięki Jejku:-( Weź do nas pisz z kom. ja zaraz mogę dać Ci numer, bo się zamartwiać będziemy:-( Wracaj do nas szybko, a na szpital masz jeszcze czas do lutego;-)
AgaB Kochana kciuki zaciśnięte czekamy na wieści

reklama
Dziewczyny, czym oprócz kawy można jeszcze podnieść sobie ciśnienie (mąż i teściowa na razie odpadają bo pierwszy siedzi w robocie a druga jest daleko ode mnie) Miewam takie jazdy, że mi spada do 90/50 i czuję się wtedy naprawdę kiepsko, a moja lekarka jest na urlopie i nawet dodzwonić się do niej nie ma jak:-(
Ja mam ostatnio cały czas 80/40 ale czuję się dobrze a podnosi ciśnienie hmmm na pewno węglowodany u mnie akurat stres ;] i nie wiem co jeszcze niestety ;/ Może coś ziołowego bezpiecznego by Ci pani w aptece poleciła?

Do góry