reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Marga82 - co Ty mówisz, kolejna romantyczna historia i z happy endem!! ale Wy nie jesteście rodziną?? a dlaczego rodzicie byli przeciwni?? mam nadzieję, że się to zmieniło!!!

Gucha90 a zauważyłaś że ja zauważyłam że Cię nie ma??? i tylko się nie fo**** bo w łeb!!!

o kurczę pośpieszyłam się z tym wybaczeniem, ominęły mnie czekoladki:-(

Pysiu, może źle się wyraziłam, może nie aż wredna, nie wiem jak to nazwać, ale pierwszy raz jak widziałam niektóre Twoje odpowiedzi to pomyślałam, że bywają "ostre", czasem aż za... ja wiem, że Ty jesteś dobra dziewczynka i nawet :-p Cię polubiłam, mimo, że się nie "znamy" i wiem, że jesteś pomocna, przecież mi też pomagałaś!! cholerka jak zwykle coś chlapnę niepotrzebnie jęzorem i komuś przykrość sprawię:-:)-:)-(

No dobra na ostra to moge przystać :-):-):-). Tylko mi tu nie wpadaj w smutek, że mi przykorsc sprawiłaś. Warto czasami usłyszeć konstruktywną krytykę, zwłaszcza, że odkąd jeżdżę na różnego rodzaju szklenia to wiem jak jestem odbierana przez osoby, które mnie nie znają. Muszę nad tym pracować. Chociaż w mojej branży takie coś się przydaje

reklama
NIEEE nie jestesmy rodzina bo ja jestem spokrewniona z wujkiem a on z ciotka wiec nie ma opcjii! Moim rodzicom sie nie podobal roznica wieku bo grzesiek jest odemnie mlodszy a pozatym moja mama ma dziwne poglady i nie podobala jrj sie roznica w wykształceniu! Ale teraz sie do niego przekonali i sa zachwyceni! Mieli zupełnie jak ja :-)

No dobra na ostra to moge przystać :-):-):-). Tylko mi tu nie wpadaj w smutek, że mi przykorsc sprawiłaś. Warto czasami usłyszeć konstruktywną krytykę, zwłaszcza, że odkąd jeżdżę na różnego rodzaju szklenia to wiem jak jestem odbierana przez osoby, które mnie nie znają. Muszę nad tym pracować. Chociaż w mojej branży takie coś się przydaje

no to wybaczone??czy chcesz te czekoladki które dostanę od Patrycji??:-p nie chciałam Cię skrytykować tylko napisałam Ci swoją pierwszą myśl z kiedyś tam.. a ja czasem plotę co pomyślę zanim jeszcze pomyślę!! ale - peace???
a jaka to Twoja branża, czym się zajmujesz?? bo chyba gdzieś to zagubiłam...

NIEEE nie jestesmy rodzina bo ja jestem spokrewniona z wujkiem a on z ciotka wiec nie ma opcjii! Moim rodzicom sie nie podobal roznica wieku bo grzesiek jest odemnie mlodszy a pozatym moja mama ma dziwne poglady i nie podobala jrj sie roznica w wykształceniu! Ale teraz sie do niego przekonali i sa zachwyceni! Mieli zupełnie jak ja :-)

to dobrze, że nie jesteście rodziną, wolałam się upewnić:-p a dużo młodszy jest? no czasem rodzice mają takie dziwne obiekcje, ale dobrze, że już jest ok :tak: i niech tak pozostanie:tak:

zdechnę jak bum cyk cyk.....chyba zaraz oszaleje nie wiedziałam że takie pokłady zalegają mi w żołądku masakra......powiedzmy wydalam górą pełną parą za każdym razem.........help......

reklama
podkreślę że miętówka nie działa.....

o fuck. Moje najszczersze współczucia :szok:
Ja też raz się tak zatrułam ale szło dołem...i zeżarłam chyba 2 czekolady i ze3 banany zanim przeszło trochę.
Z wymiotami jest masakra :-(nawet nie wiem co Ci poradzić Rechotku - uzupełniaj utratę wody jakoś żebyś nam się nie odwodniła.

Do góry