_Pysia_
Fanka BB :)
Marga82 - co Ty mówisz, kolejna romantyczna historia i z happy endem!! ale Wy nie jesteście rodziną?? a dlaczego rodzicie byli przeciwni?? mam nadzieję, że się to zmieniło!!!
Gucha90 a zauważyłaś że ja zauważyłam że Cię nie ma??? i tylko się nie fo**** bo w łeb!!!
o kurczę pośpieszyłam się z tym wybaczeniem, ominęły mnie czekoladki:-(
Pysiu, może źle się wyraziłam, może nie aż wredna, nie wiem jak to nazwać, ale pierwszy raz jak widziałam niektóre Twoje odpowiedzi to pomyślałam, że bywają "ostre", czasem aż za... ja wiem, że Ty jesteś dobra dziewczynka i nawet Cię polubiłam, mimo, że się nie "znamy" i wiem, że jesteś pomocna, przecież mi też pomagałaś!! cholerka jak zwykle coś chlapnę niepotrzebnie jęzorem i komuś przykrość sprawię:---(
No dobra na ostra to moge przystać :-):-):-). Tylko mi tu nie wpadaj w smutek, że mi przykorsc sprawiłaś. Warto czasami usłyszeć konstruktywną krytykę, zwłaszcza, że odkąd jeżdżę na różnego rodzaju szklenia to wiem jak jestem odbierana przez osoby, które mnie nie znają. Muszę nad tym pracować. Chociaż w mojej branży takie coś się przydaje