reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Pysia ten telefon do teściowej to jest może i niezła myśl, tyle że ta kobieta ma tak magiczne właściwości że może się okazać że przedobrzę i se jakiś zawał zorganizuję;-) Coś czuję że jakbym Ci z tym autem formalności pojechała pozałatwiać, to by tak akurat było, bo nic tak nie orzeźwia jak kulturalna dyskusja z urzędnikiem państwowym (przynajmniej mnie) Nie mam niestety nic do załatwienia akurat, więc coś będę se musiała wymyślić... ooo może na pocztę pójdę, tam też mnie jeszcze nigdy nie zawiedli i zawsze wychodzę podk...

reklama
Hej dziewczyny ... wczoraj opędziłam 2 tury gości ... przy drugich zaczęło mnie rozkładać ... no i w noocy obudziłam się z gorączką 38,4 ...wzięło mnie na wymioty ... a że nie miałam nic w żołądku to aż mi żółć pociągneło ... bleee... Ale chłodny prysznic i panadol dały rade i dzisiaj jest lepiej ...

Jeja dziewychy, co się z Wami dzieje z tym chorowaniem?? :-( Zarządzam udanie się do wyrka, każdej której chociażby kichnięcie na myśl przyjdzie a ja zaraz wyruszę po kolędzie z herbatą z sokiem malinowym dla wszystkich.

Hej dziewczyny ... wczoraj opędziłam 2 tury gości ... przy drugich zaczęło mnie rozkładać ... no i w noocy obudziłam się z gorączką 38,4 ...wzięło mnie na wymioty ... a że nie miałam nic w żołądku to aż mi żółć pociągneło ... bleee... Ale chłodny prysznic i panadol dały rade i dzisiaj jest lepiej ...
Matko jakaś epidemia:-( Grzej się w ciepełku, pij herbatke z cytrynką i wracaj szybciutko do zdrowia:tak:

oj widzę, że wszystkie po kolei łapie przeziębienie / grypsko.
Ja ze swojego powoli wychodzę ale też nietęgo było.

Znachorko wracaj szybko do zdrowia. Poleż sobie dziś i zrelaksuj się.

Pysiu a co sie stało z tym autem ze nie chca wam go zarejestrowac! Moze i wczesniej juz pisalas ale jakos mi umknęło

Kupilismy od urzędu skarbowego, nie ma dokumentów, a okazało isę że jest z zagranicy i mamy problem z badaniami, bo nam nie chca jednej daty uznać w urzedzie w bytomiu, bo tam siedzą PIPIPIPIPIPIPIP.

reklama
Do góry