reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Brzuchatki :-)
mam nadzieję,że dzień będzie dobry, pół nocy spędziłam w łazience, chyba się czymś zatrułam i teraz gorzka herbatka i sucharki wcinam,,,, :eek:
zgodnie z obietnicą jestem :D dziś mam pierwszy dzień wolnego!!! jupi :-D no a o 16 wizyta więc proszę o kciuki i pozytywne wibracje ;-)
w miarę możliwości będę starała się nadrabiać zaległości a póki co może znajdzie się jakaś chętna na streszczenie minionego tygodnia?:tak:
Rechotku mam nadzieję,że już odpoczywasz a dolegliwości ustąpiły :tak:
Przyjemnego dzionka życzę :)

reklama
Dzień dobry:-)
OO widzę owocna noc za lutówkami.
Marga sprawdza kanapę, Rechot z Agą gdzieś razem przyimprezowały i zajmują Pysi łazienkę, normalnie jak w jednej wielkiej rodzinie;-)
Ja właśnie pomysł na śniadanie zbieram, bo głodna jestem jak diabli.

Dzien dobry kochane ciezaróweczki!!

To widze ze na BB panuje jakas epiemia zatruc! Mam nadzieje ze dzis juz wam lepiej dziewczynki!!

Ja sie obudziłam dzis z potwornym bólem gardła jakby mi ktos tam szczota drucianą szorował!
Milego dnia wszystkim zycze!

Wredna?? tego to się nie spodziewałam:eek::-(. Przeciez ja tu za wszystkich trzymam kciuki i staram sie pomagać...No cóż mam czas do lutego jeszcze, zeby trochę dziewczyn do siebie przekonać.

To zaczynam nad tym pracować. Witaj :-):-):-).
A ja Cię lubię:-D Bardzo:-D Jesteś bezpośrednia, a to bardzo cenię w ludziach:tak::-)
...o kurczę pośpieszyłam się z tym wybaczeniem, ominęły mnie czekoladki:-(...
Mam nadzieję, że już się nie nadaży podobna okazja:-p Jak już to może tylko i wyłącznie okazja urodzinowo- imieninowa;-):-)

Rechotku mam nadzieję że dzisiaj już się dobrze czujesz:sorry::sorry: Biedactwo na noc Cię złapało:(
Dzień Dobry Lodóweczki:-D Ja już w pracy:sorry: wielkie odliczanie do wizyty w piątek rozpoczęte;-):-) i może nawet L4 dostanę:-p Miłego dnia Dziewczynki:-D

o kurde, wszyscy mnie biora za wredną babę..., pewną siebie, czasami za bardzo. Podobno stwarzam straszny mur. Ale mam duze wymagania wobec siebie i wobec innych, więc może dla tego. A ja taka w środku nei jestem... do pewności siebie w wielu przyoadkach to mi duzo brakuję. Choć znam swoja wartość, to nie uwazam się za lepszą od innych Ale pozory robią swoje.
Ja z zazdrością sobie nei radzę. Nie wiem skąd mi się to bierze. jest strasznie głupie i strasznie męczące, dla mnie i dla męża. Już było milion kłotni z tego powodu, potem na jakiś czas jest dobrze, ale potem wraca...Juz zastanawiałam się nad wiziytą u psychologa. Ale jakoś sie w końcu niezdecydowałam. Moze dziecko da mi wiecej takiej pewności i spokoju.
Lepiej uchodzić za wredną babe niż za jakąś kluche :-D Ja sądzę, że po prostu piszesz co myślisz i jesteś otwarta a to się ceni :tak: Ja z zazdrością też sobie nie radzę musi mieć to jakieś podłoże ale do psychologa też się nie wybrałam może z czasem się zrobi lepiej a jak nie to będzie trzebana siłe coś z tym zrobić ;-)
Ja tez sie z checia z wami podziele moja historia miłosna choc nie jest taka omantyczna jak wasze! My z Grzeskiem znalismy sie od małego bo mamy wspolna rodzinę i spotykalismy sie na imieninach u ciotki i wujka! Strasznie sie nie lubilismy jako male dzieci zucalismy w sieie czym sie dało! Jak bylismy starsi uwazałam ze to "burak" Pozniej juz jako nastolatkowie kazdy mial swoje towarzystwo i chodzenie na imieniny do ciotki bylo nudne wiec sie nie widzielismy kilka lat az do wesela siostry oczywiscie kazdy byl ze swoja partnerka i partnerem! Jakos tak nam sie dobrze gadalo i tanczyło! Później juz były spotkania pod dziwnymi pretekstami a to pomagał mi kupić radio do samochodu i oczywiscie kolejne zeby pomoc mi je zainstalowac, wspolne ogladanie kasety z wesela i tak coraz czesciej az do dzis! Po 3 latach bycia razem wzielismy slub -my chcelismy wczesniej ale rodzice sie nie zgodzili bo byli przeciwni naszemu zwiazkowi- najbardziej moi (ale to juz inna historia)! Itak nm juz pyknał roczek małżenstwa!
Piękna historia fajnie tak się znac całe życie :tak:A jak pięknie zakończona Gratulacje :)
U mnie po staremu, dzisiaj w końcu po 4 latach rzuciłam się na nowy telefon ale bezdotykowy i do teraz chodzę i sobie pluję w twarz i kurwuje, bo nie mogę się do niego przyzwyczaić:-D
Miałam ten sam problem da się przyzwyczaić za 2 dni będziesz już śmigała na telefoniku jak szalona :-D
boskie te zwierzaczki Ty to masz Kobito talent do tego no i cieprliwość:tak: mi tego brakuje:-p

No a ja się rozleniwiłam całe popołudnie:-) A jutro do pracy ostatnie 4 dni;-)I będę z Wami codzień, chyba że moja gin. mi nie da L4:sorry: Ok idę się położyć bo zaraz teraz albo nigdy;-)A potem w kimono i spać:-D Dobranoc:-D
Własnie nie mam cierpliwości ale ja taka jestem :-D panicznie boję się wysokości to skoczyłam na bungee z 75 m, boję się pająków - pozwalam by mi się przespacerował po ręce, nie mam cierpliwości do składania kilku set takich elementów to to robię :-p po prostu wszystko na odwrót bo lubię sama siebie zaskakiwać :D
Oby czas do wizyty szybko zleciał :D
Luzik :). Wystarczy poczytać znaczenie mojego imienia. jestem apodyktyczną wredną suką :) Także spoko Tygrynka. Dobranoc Dziewczyny.
Hahahaha Pysia :-D:-D:-D:-D
zdechnę jak bum cyk cyk.....chyba zaraz oszaleje nie wiedziałam że takie pokłady zalegają mi w żołądku masakra......powiedzmy wydalam górą pełną parą za każdym razem.........help......
Rechotku jak tam dziś się czujesz?
Dzień dobry Brzuchatki :-)
mam nadzieję,że dzień będzie dobry, pół nocy spędziłam w łazience, chyba się czymś zatrułam i teraz gorzka herbatka i sucharki wcinam,,,, :eek:
zgodnie z obietnicą jestem :D dziś mam pierwszy dzień wolnego!!! jupi :-D no a o 16 wizyta więc proszę o kciuki i pozytywne wibracje ;-)
w miarę możliwości będę starała się nadrabiać zaległości a póki co może znajdzie się jakaś chętna na streszczenie minionego tygodnia?:tak:
Rechotku mam nadzieję,że już odpoczywasz a dolegliwości ustąpiły :tak:
Przyjemnego dzionka życzę :)
Ojojoj więc miłego pierwszego dnia wolnego :D a zatrucie mam nadzieję szybko minie :D Chętnie bym Ci Kochana streściła tylko ja jestem taka roztrzepana, że nie pamiętam :-(
Dzień dobry:-)
OO widzę owocna noc za lutówkami.
Marga sprawdza kanapę, Rechot z Agą gdzieś razem przyimprezowały i zajmują Pysi łazienkę, normalnie jak w jednej wielkiej rodzinie;-)
Ja właśnie pomysł na śniadanie zbieram, bo głodna jestem jak diabli.
To ja tez jakiś pomysł poproszę :D
bo jeszcze nie jadłam a już mnie ssie :p
W ogóle szykuje się kolejny nuuuuuudny dzień :(

daisies.jpg

Czesc Kobietki:)
I ja sie witam Poniedzialkowo!!! :)
U nas dzis slonko choc wiatr urywa głowę!!!!!
Ehhhh i znowu 5 dni pracy...oby szybko minęlo:)))
Milego dnia Kochane

Dzien dobry:-)
Widze ze w Polsce jakas grypa panuje:no: Kurujcie sie Lutoweczki.
Jestem tu nowa ale w temacie bo czytam was od poczatku.
Juz sie przedstawilam w temacie "przedstawiamy sie".
ide czytac co sie dzialo na BB jak juz slodko spalam. :-)

Dzień doberek Śnieżynko-Lodóweczki:-D

aaa to wiem, bo napisałaś wcześniej "wpisy na forum" i to mnie zmyliło, a Twojego bloga już dawno przeczytałam:tak:tylko nie kojarzyłam, że to Ty:zawstydzona/y:

Hehe, bo dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że napisałam forum zamiast blog:-p ale potem się zreflektowałam:-D

agaB przesyłam pozytywne fluidki, żeby wszystko z dziewczynkami było w porządeczku:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rechotku jak się czujesz??? Przeszły wymioty???

marga jak tam kanapa??? Wypróbowana???:cool2:

gucha
, a jaki model sobie sprawiłaś???, bo ja też rozglądam się za telefonem i zupełnie nie wiem jaki...

zabeczka witaj w naszym gronie
:-)

Dziś sama musiałam sobie zrobić śniadanko, bo Mężuś pojechał na jakąś rozmowę do pracy i wymyśliłam kanapeczki z serkiem białym i miodem -> miodzio:-) teraz szukam na necie sklepów z wózkami w okolicy i może niebawem się wybierzemy coś w końcu wybrać, bo im wcześniej tym lepiej:-D no i komodę dla Sóweczki też musielibyśmy kupić:-)

Ostatnia edycja:

Czesc Kobietki:)
I ja sie witam Poniedzialkowo!!! :)
U nas dzis slonko choc wiatr urywa głowę!!!!!
Ehhhh i znowu 5 dni pracy...oby szybko minęlo:)))
Milego dnia Kochane
U mnie na szczęście dziś nie wieje ale wczoraj to głowy urywało :eek: 5 dni szybko zleci :tak: na wzajem Kochana :)
Dzien dobry:-)
Widze ze w Polsce jakas grypa panuje:no: Kurujcie sie Lutoweczki.
Jestem tu nowa ale w temacie bo czytam was od poczatku.
Juz sie przedstawilam w temacie "przedstawiamy sie".
ide czytac co sie dzialo na BB jak juz slodko spalam. :-)
Dzień dobry :) No ja staram się katar uleczyć ale niby leczony trwa 7 dni i nieleczony też :-pMiłego czytania :)

reklama
agaB pięknie zaczęłaś swoje wolne:sorry: Kuruj się :tak: Trzymam kciuki za wizytę:-)

marga82 spróbuj płukać gardziełko wodą z sola albo szałwią. Mam nadzieje że pomoże:-)

patrycja214 miłego dzionka w pracy:-) Bedziemy napewno trzymać kciuki w piątek

A ja nie śpię od 5, jak tylko M. wyszedł do pracy:-(. Myślę o tym jutrzejszym szpitalu i całym pobycie tam. Za chwilkę wychodzę do kosmetyczki i muszę kupić jeszcze kilka rzeczy do szpitala. Jutro o 9 muszę tam być:-(

Do góry