reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
hehe no przynajmniej jedna Ania stanęła na wysokości zadania i mnie pociesza... chociaż coś nie czuję się pocieszona:-p o mój boże wyobraziłabym sobie co by to bylo gdyby muszla pękła!!i ta reakcję męża na zalaną podłogę i mnie siedzącą pośród porcelany:-D:-D:-D

za godzinkę będą goście tralalala ale się cieszę!! każdego ludzika przyjmuję jak zbawienie a oni będą z małą córeczką :tak: oczywiście mąż i mama mi zabronili, ale telefonicznie więc się nie liczy:-p i odkurzyłam chałupkę... teraz leżę normuję serducho i oddech i jak się udpokoi pójdę pod prysznic... tralalalala jaki miły dzionek:-)

Tygrynka na mnie zawsze możesz liczyć:-)
Ja muszę iść się wykąpać bo podobno "śmierdzę jak ślimak" (zdanie mojej córki) więc już chyba czas najwyższy;-), ale tak mi się ruszyć dupy i iść do łazienki nie chce że chyba jeszcze chwilę pośmierdzę.

ufff umyłam się, ubrałam, ogarnęłam łazienkę (mam nadzieję, że goście nie będą chcieli sikać :-p), pościeliłam łóżko i już sapię jak stary parowóz i stwardniał brzuszek... zanim wezmę się za salon to trochę odpocznę pfffffff

Hej Kochane, nie miałam czasu, przed te 2 dni aby tutaj zajrzeć...wczoraj kupiliśmy łóżeczko i rożek, śliczny. Za chwilkę jedziemy po ubranka do cioci, u nas zimno i wiatr. Dokładnie nie doczytałam co u każdej słychać, nadrobię to jutro. Wieczorami miewam niestety bolesne skurcze brzucha... Pozdrawiam Was.

Bry paniom ... Ja sie będę musiała namagnezzować ... brzucho twardnieje ... skurcze w łydkach łapią ... ech ... ciężkie jest życie ciężarnej ....a i mnie też suwaczek wskoczyła na 6 miesiąc :laugh2::-):happy::laugh2::-):happy::laugh2::-):happy:

Dzien dobry! Al dzis okropna pogoda i zimno brrrrr

Ja dzis jade z mezusiem na zakupy musimy sobie kanape kupic bo w naszym starym łóżku juz druty wylazły i mezusiowi w dupsko wchodza!

Też muszę kanapę kupić bo z moimi gabarytami jak wchodzę na starą to zaczęła skrzypieć :-D

A może chcecie piękny narożniczek???;-);-);-)

Witajcie Lodóweczki!

tylko szkoda, że jakoś teraz nie jestem za bardzo reprezentacyjna hehe!

Szkoda to że ci sie cos w glowie poprzekrecalo - jestes wyjatkowo reprezentacyjna :))) W koncy jest was dwoje wiec macie poczworny urok i w ogole bedziesz na pewno zachwycająca :D

Ja dziś zagoniłam Kocura do sprzątania - i już mamy pięknie i czysciutko - ech strasznie lubie sobie siedziec w takim wyniunianym mieszkanku :)) Oczywiście nie obyło się bez marudzenia bo: "po co sprzatac jak za 3 tygodnie zaczyna sie remont i zrobia balagam" - loooosie!!!

Dzis podobnie jak wczoraj mam zamiar się lenić :D (już teraz bo w końcu posprzątane)

TYGRYNKA... coś chyba przesadziłaś z tą deską :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny mam pytanko - czy wy też zauważyłyście u siebie problem z mięśniami Kegla??? Bo ja to boje się skichać.... :sorry::sorry::sorry:

Oczywiście nie obyło się bez marudzenia bo: "po co sprzatac jak za 3 tygodnie zaczyna sie remont i zrobia balagam" - loooosie!!!

Dziewczyny mam pytanko - czy wy też zauważyłyście u siebie problem z mięśniami Kegla??? Bo ja to boje się skichać.... :sorry::sorry::sorry:

kochana oni poprostu podchodzą do tego po męsku syf to ich naturalne środowisko....widzę że dawno nie bywałaś w kawalerskiej norze.....

a jeśli chodzie o te mięśnie to mi odmówiły posłuszeństwa 2 tyg temu....kichanie musi byc silnie kontrolowane niestety....... ale jak próbuje je ćwiczyć to mnie zaczyna brzuch boleć i twardnieje wiec lipa

reklama
heh ja też mam kichanie kontrolowane i wysiadanie z samochodu i ogólnie wstawanie :-):-):-):-)ze względu na wspaniale rozciągające się... wiązadełka. Bossssko jest

Do góry