rechotku nie spisz coraz rzadziej cie tu widze co sie staloja nie bylam w szpitalu bo mieszkam blisko wiec bylam co chwilkę na badaniach....bedą ci żylną krew sprawdzać cholesterol itp...muszą wiedzieć skąd ta cukrzyca i po jakich posiłkach masz wysoki cukier ma mam np po śniadaniu i w nocy.....a co do jedzenia to ciężko wytłumaczyć to nie takie proste i dla każdego cukrzyka ustala się to indywidualnie wiec wiesz co ja ci bede tłumaczyć jak dostaniesz inne wyliczenia wymienników i tyle......nie panikuj da się z tym żyć
reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam z rana ja już po śniadanku, zamierzam dzisiaj leniuchować cały dzień:-)
Przeczytałam wczorajsze posty i te formalności bankowe związane z kredytem są jeszcze przede mna bo dopiero na wiosnę zaczynamy budowę więc nic nie mogę poradzić Anisen
Przeczytałam wczorajsze posty i te formalności bankowe związane z kredytem są jeszcze przede mna bo dopiero na wiosnę zaczynamy budowę więc nic nie mogę poradzić Anisen
lady mocca gdzie mieszkasz w jakiej dzielnicy lodzi , ja kidys mieszkalam pare lat w lodzi w srodmiesciu na p.o.w. (dawna armii ludowej) moja kuzynka mieszka na balutach
dąbrowa
Dziewczyny, ja tylko na chwilke, bo jestem mega pandnieta. Rozlozyla i mnie jakas grypa na calego, bola wszystkie kosci i wogole dupiato sie czuje :-(
Ale mam pytanie-czy ktoras z Was zamowila sobie moze ten sweterek
http://www.allegro.pl/item757760620_estyl_selin_najpiekniejszy_sweterek_ciazowy_mamo.html
Bo pisze ze ma rozmniar uniwersalny ale nie ma pdoanych zadnych wymiarow i troche boje sie go zamawiac, a musze zaopatrzyc sie w cos cieplejszego bo zaczelam marznac a wszystkie swetry sa juz ciasne w brzuchu
Lece dalej umierac w lozku :-(
Teraz jeszcze pewnie ponosisz ten sweterek ale za jakieś 2-3 miechy już nie chyba że masz malutki brzunio (bo przyznam się, że nie wiem czy wrzucałaś fotki brzusia)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień Dobry Śnieżynki
Kochana może lepiej jak poleżysz troszkę w szpitalu, bo przynajmniej zrobią Ci wszystkie badania i będziesz spokojniejsza trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-)
luczynka Ty się kochana kuruj patrzyłam na ten sweterek i jest fajny tam na dole po lewej stronie są wymiary:
biust 2x53
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
wróciłam od lekarza.We wtorek idę do szpitala na parę dni:-(. Mam za wysoki poziom cukru i idę na badania w tym kierunku i na konsultacje z diabetologiem.
Kochana może lepiej jak poleżysz troszkę w szpitalu, bo przynajmniej zrobią Ci wszystkie badania i będziesz spokojniejsza trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-)
Dziewczyny, ja tylko na chwilke, bo jestem mega pandnieta. Rozlozyla i mnie jakas grypa na calego, bola wszystkie kosci i wogole dupiato sie czuje :-(
Ale mam pytanie-czy ktoras z Was zamowila sobie moze ten sweterek
http://www.allegro.pl/item757760620_estyl_selin_najpiekniejszy_sweterek_ciazowy_mamo.html
luczynka Ty się kochana kuruj patrzyłam na ten sweterek i jest fajny tam na dole po lewej stronie są wymiary:
biust 2x53
pas do 110
dl ok 70cm
rękaw 61cm
Rozmiar uniwersalny 36-44
akryl
Ja dziś już troszkę nie śpię, bo Mężuś poszedł oglądać F1, a ja jakoś nie umiem spać bez niego na szczęście czuję się dobrze i zjadłam już fajne śniadanko dziś może będziemy mieć gości, więc mam zamiar usmażyć pączki angielskie z serem i zrobić jakąś pyszną sałatkę:-)
Widziałam, że wczoraj rozmawiałyście o kredytach my na szczęście nie musimy się o to martwić, bo mieszkamy u teściów w domku na górze, mamy tu zrobiony jeden duży pokój (ponad 30m2) i sypialnię, a teraz zrobiliśmy łazienkę i w najbliższych planach jest kuchnia, więc prawie jak osobne mieszkanie:-) a niedaleko stoi dom, który po cioci odziedziczył Mężuś, ale on jest do kapitalnego remontu, więc spokojnie możemy sobie go remontować (tzn. nie musimy brać kredytu, bo ja jakoś nie chciałabym się w to pakować no chyba, że już bym musiała), a mieszkać ile chcemy u teściów:-) i opłaty też są mniejsze jak się składamy wspólnie:-)
Miłego dnia Śnieżynki
P.S. Napisałam do administatorki, że chcemy poczekać na wątek zamknięty
dl ok 70cm
rękaw 61cm
Rozmiar uniwersalny 36-44
akryl
Ja dziś już troszkę nie śpię, bo Mężuś poszedł oglądać F1, a ja jakoś nie umiem spać bez niego na szczęście czuję się dobrze i zjadłam już fajne śniadanko dziś może będziemy mieć gości, więc mam zamiar usmażyć pączki angielskie z serem i zrobić jakąś pyszną sałatkę:-)
Widziałam, że wczoraj rozmawiałyście o kredytach my na szczęście nie musimy się o to martwić, bo mieszkamy u teściów w domku na górze, mamy tu zrobiony jeden duży pokój (ponad 30m2) i sypialnię, a teraz zrobiliśmy łazienkę i w najbliższych planach jest kuchnia, więc prawie jak osobne mieszkanie:-) a niedaleko stoi dom, który po cioci odziedziczył Mężuś, ale on jest do kapitalnego remontu, więc spokojnie możemy sobie go remontować (tzn. nie musimy brać kredytu, bo ja jakoś nie chciałabym się w to pakować no chyba, że już bym musiała), a mieszkać ile chcemy u teściów:-) i opłaty też są mniejsze jak się składamy wspólnie:-)
Miłego dnia Śnieżynki
P.S. Napisałam do administatorki, że chcemy poczekać na wątek zamknięty
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień Dobry Śnieżynki Ja niedawno wstałam:-) Obudził mnie pęcherz i głód I własnie teraz jem zimne nóżki bo dostaliśmy wczoraj od mojej mamy Dziś ostatni taki wolny weekend Za tydzień wykłady:-( Więc sobie troszkę poleniu****e:-) A Mężuś pójdzie jeszcze raz pomalować, bo była nałożona tylko jedna warstwa no i remoncik dobiega końca, choć i tak zejdzie zanim się wrowadzimy, ale już bliżej niż dalej:-) Wracam pod kołderkę do ciepełka miłego dnia Dziewczynki
Majsii
Fanka BB :)
Dzień dobry Kobietki :-)
Ja nadal zasmarkana więc nie wychodzę dziś z łóżka
Paulla dobrze, że zajmą się Tobą lekarze i na pewno nie będzie tak źle
Luczynka bardzo fajny ten sweterek
Mama Sówka To macie bardzo dobrą sytuację wszystko powoli i bez kredytów czyli żadnego przepłacania odsetek prowizji itd.
Jakie plany macie na dziś? Ja się chyba zanudzę w tym wyrku
Ja nadal zasmarkana więc nie wychodzę dziś z łóżka
Paulla dobrze, że zajmą się Tobą lekarze i na pewno nie będzie tak źle
Luczynka bardzo fajny ten sweterek
Mama Sówka To macie bardzo dobrą sytuację wszystko powoli i bez kredytów czyli żadnego przepłacania odsetek prowizji itd.
Jakie plany macie na dziś? Ja się chyba zanudzę w tym wyrku
marga82
Lutóweczka2010
Dzien dobry! Al dzis okropna pogoda i zimno brrrrr
Ja dzis jade z mezusiem na zakupy musimy sobie kanape kupic bo w naszym starym łóżku juz druty wylazły i mezusiowi w dupsko wchodza! Moze tez jakas komode kupimy bo nie wiem gdzie sie podzieje z rzeczmi dzidziusia!!
Jak wroce to sie odezwe i was z wczoraj poczytam bo nie jestem na bizaco! Milego dnia wam zycze! Buziole
Ja dzis jade z mezusiem na zakupy musimy sobie kanape kupic bo w naszym starym łóżku juz druty wylazły i mezusiowi w dupsko wchodza! Moze tez jakas komode kupimy bo nie wiem gdzie sie podzieje z rzeczmi dzidziusia!!
Jak wroce to sie odezwe i was z wczoraj poczytam bo nie jestem na bizaco! Milego dnia wam zycze! Buziole
reklama
Majsii
Fanka BB :)
Też muszę kanapę kupić bo z moimi gabarytami jak wchodzę na starą to zaczęła skrzypieć Ale ja oczywiście będę musiała sama się po takową wybrać a ja jestem niezdecydowana więc będzie to koszmar Udanego zakupu życzę i miłego dzionkaDzien dobry! Al dzis okropna pogoda i zimno brrrrr