reklama
hehe no przynajmniej jedna Ania stanęła na wysokości zadania i mnie pociesza... chociaż coś nie czuję się pocieszona o mój boże wyobraziłabym sobie co by to bylo gdyby muszla pękła!!i ta reakcję męża na zalaną podłogę i mnie siedzącą pośród porcelany
za godzinkę będą goście tralalala ale się cieszę!! każdego ludzika przyjmuję jak zbawienie a oni będą z małą córeczką oczywiście mąż i mama mi zabronili, ale telefonicznie więc się nie liczy i odkurzyłam chałupkę... teraz leżę normuję serducho i oddech i jak się udpokoi pójdę pod prysznic... tralalalala jaki miły dzionek:-)
za godzinkę będą goście tralalala ale się cieszę!! każdego ludzika przyjmuję jak zbawienie a oni będą z małą córeczką oczywiście mąż i mama mi zabronili, ale telefonicznie więc się nie liczy i odkurzyłam chałupkę... teraz leżę normuję serducho i oddech i jak się udpokoi pójdę pod prysznic... tralalalala jaki miły dzionek:-)
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Tygrynka na mnie zawsze możesz liczyć:-)
Ja muszę iść się wykąpać bo podobno "śmierdzę jak ślimak" (zdanie mojej córki) więc już chyba czas najwyższy;-), ale tak mi się ruszyć dupy i iść do łazienki nie chce że chyba jeszcze chwilę pośmierdzę.
Ja muszę iść się wykąpać bo podobno "śmierdzę jak ślimak" (zdanie mojej córki) więc już chyba czas najwyższy;-), ale tak mi się ruszyć dupy i iść do łazienki nie chce że chyba jeszcze chwilę pośmierdzę.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ja muszę iść się wykąpać bo podobno "śmierdzę jak ślimak" (zdanie mojej córki) więc już chyba czas najwyższy;-)
Ło matko! No to musi być ciekawie Ślimaki mają swój specyficzny "zapach", więc ty lepiej leć pod prysznic, zanim ci inne zaczną drzwiami i oknami walić do domu
ufff umyłam się, ubrałam, ogarnęłam łazienkę (mam nadzieję, że goście nie będą chcieli sikać ), pościeliłam łóżko i już sapię jak stary parowóz i stwardniał brzuszek... zanim wezmę się za salon to trochę odpocznę pfffffff
Hej Kochane, nie miałam czasu, przed te 2 dni aby tutaj zajrzeć...wczoraj kupiliśmy łóżeczko i rożek, śliczny. Za chwilkę jedziemy po ubranka do cioci, u nas zimno i wiatr. Dokładnie nie doczytałam co u każdej słychać, nadrobię to jutro. Wieczorami miewam niestety bolesne skurcze brzucha... Pozdrawiam Was.
Dzien dobry! Al dzis okropna pogoda i zimno brrrrr
Ja dzis jade z mezusiem na zakupy musimy sobie kanape kupic bo w naszym starym łóżku juz druty wylazły i mezusiowi w dupsko wchodza!
Też muszę kanapę kupić bo z moimi gabarytami jak wchodzę na starą to zaczęła skrzypieć
A może chcecie piękny narożniczek???;-);-);-)
Szkoda to że ci sie cos w glowie poprzekrecalo - jestes wyjatkowo reprezentacyjna )) W koncy jest was dwoje wiec macie poczworny urok i w ogole bedziesz na pewno zachwycającaWitajcie Lodóweczki!
tylko szkoda, że jakoś teraz nie jestem za bardzo reprezentacyjna hehe!
Ja dziś zagoniłam Kocura do sprzątania - i już mamy pięknie i czysciutko - ech strasznie lubie sobie siedziec w takim wyniunianym mieszkanku ) Oczywiście nie obyło się bez marudzenia bo: "po co sprzatac jak za 3 tygodnie zaczyna sie remont i zrobia balagam" - loooosie!!!
Dzis podobnie jak wczoraj mam zamiar się lenić (już teraz bo w końcu posprzątane)
TYGRYNKA... coś chyba przesadziłaś z tą deską
Dziewczyny mam pytanko - czy wy też zauważyłyście u siebie problem z mięśniami Kegla??? Bo ja to boje się skichać....
Oczywiście nie obyło się bez marudzenia bo: "po co sprzatac jak za 3 tygodnie zaczyna sie remont i zrobia balagam" - loooosie!!!
Dziewczyny mam pytanko - czy wy też zauważyłyście u siebie problem z mięśniami Kegla??? Bo ja to boje się skichać....
kochana oni poprostu podchodzą do tego po męsku syf to ich naturalne środowisko....widzę że dawno nie bywałaś w kawalerskiej norze.....
a jeśli chodzie o te mięśnie to mi odmówiły posłuszeństwa 2 tyg temu....kichanie musi byc silnie kontrolowane niestety....... ale jak próbuje je ćwiczyć to mnie zaczyna brzuch boleć i twardnieje wiec lipa
reklama