reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kochana oni poprostu podchodzą do tego po męsku syf to ich naturalne środowisko....widzę że dawno nie bywałaś w kawalerskiej norze.....

a jeśli chodzie o te mięśnie to mi odmówiły posłuszeństwa 2 tyg temu....kichanie musi byc silnie kontrolowane niestety....... ale jak próbuje je ćwiczyć to mnie zaczyna brzuch boleć i twardnieje wiec lipa

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

muszę sobie taki jeb..y napis zrobić ĆWICZENIA na ścianę, bo mi się przypomina raz w tygdoniu.

reklama
Ja dziś zagoniłam Kocura do sprzątania - i już mamy pięknie i czysciutko - ech strasznie lubie sobie siedziec w takim wyniunianym mieszkanku :)) Oczywiście nie obyło się bez marudzenia bo: "po co sprzatac jak za 3 tygodnie zaczyna sie remont i zrobia balagam" - loooosie!!!

Hehe kochana u mnie było to samo:tak: ja urzędowałam dziś w kuchni -> mega jestem zadowolona, bo donaty z polewą czekoladową nam wyszły jak ze sklepu:-D a sałateczkę zrobimy już po meczu na kolację:-) Mężuś miał tylko pozamiatać i umyć podłogę w dwóch pokojach, łazience i schody -> chyba ze 100 razy pytał mnie czy na serio musi myć te podłogi:-p czizasssss:szok:

P.S. w końcu zarejestrowałam się na allegro, więc będę mogła zacząć łowy:-D:-p:-)

A ja upiekłam dziś jabłecznik i cappuccino:-) Zaraz jeszcze sałatka z gyrosa, a potem sobie odpocznę, bo dziś przecholowałam ze sprzątaniem i brzusio zaczął boleć:-( No, ale muszę to porobić, bo jutro ma do nas przyjść teść, więc trzeba się jakoś przygotować:-p Choć on to chyba nie bardzo za mną przepada, nie wiem dlaczego, ale cóż mogę zrobić:-(A mężuś remontuje to przyjdzie zmęczony:sorry: Miłego dnia Dziewczynki:-) A co do kichania to niekontroluje bo co chwile kicham z pzeziębienia i jak na razie nie mam żadnych problemów z mięśniami Kegla;-)

ja też póki co nie mam żadnuch problemów z tymi mięśniami .. a katar to mam od początku ciąży, wciąż kicham i kicham .. glutków ni ma ale kichaczka niezła.. nie wiem czy to nie alergia jakas ale nigdy na nic uczulona nie byłam .. wiec nie wiem ..

ja też póki co nie mam żadnuch problemów z tymi mięśniami .. a katar to mam od początku ciąży, wciąż kicham i kicham .. glutków ni ma ale kichaczka niezła.. nie wiem czy to nie alergia jakas ale nigdy na nic uczulona nie byłam .. wiec nie wiem ..

dziewczyny to ja wam powiem - gdzies w 15-16 tyg poszlam do pracy po 1.5 mcznym zwolnieniu ... posikalam sie . teraz sie z tego smieje ale wtedy to nie bylo smieszne -ja tego nie czulam cos mi smierdzialo ale stalam niedaleko palety , wiec mysle sobie pies pewnie jakis ja osikal i tak wali ale to nie byl zaden pies:no:

WITAM WAS KOCHANE NIE CZYTALAM WAS DZIS ALE WKROTCE TO NADROBIE NIE WIEM CZY TO SLYSZALYSCIE ALE WARTO - JESTEM POD WRAZENIEM
http://www.youtube.com/wach?v=RxPZh4AnWyk

Susan nie wygrała programu i się załamała - trafiła nawet do wariatkowa. Teraz płytę nagrywa. Tu sprawdza się powiedzenie żeby nie oceniać książki po okładce:tak:ale to samo widać po naszym Mam Talent.

ojjjj i suwaczek mi na 6 miesiąc wszoczył:laugh2: jupiii.. już cortaz bliżej! a jak to ładnie wygląda :-)

Bry paniom ... Ja sie będę musiała namagnezzować ... brzucho twardnieje ... skurcze w łydkach łapią ... ech ... ciężkie jest życie ciężarnej ....a i mnie też suwaczek wskoczyła na 6 miesiąc :laugh2::-):happy::laugh2::-):happy::laugh2::-):happy:
Mi też wskoczył na 6 miesiąc:-):tak::-D:happy::laugh2:

reklama
hej Mamusie

strasznie pusto na BB.
miałam dzis koszmarny dzień, potworny. nie dosyć ze sie zdenerwowałam to w dodatku dowiedziałam sie jacy ludzie mogą być fałszywi. choinka czuje taka bezsilność ze mnie az ponosi.
:-(
a moze Wy miałyście dobrą sobote?
upiekłabym jakis placek na słodko. Moze któraś ma przepis na cos z masą tofi i orzechami?

Do góry