reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Czesc Lodoweczki....
rozwalila mnie Tygrynka z ta deska :)))) Marcin tez kulal ze smiechu :-) rewelcja;-)

u nas od rana nie bylo cieplej wody...wiec jakos tam umylam glowe w zimnej wodzie, przemylam sie w tempie ekspresowym i pojechalismy na zakupy...poogladalismy sobie dzieciece ciuszki, kupilismy prezent dla Marcina bratanka na imienki i jakies glupotki w rossmanie. ale...szukalam legginsow dla ciezarnych i nie moglam dostac...i wiecie co kupilam? ponczochy w gatta, ale fajne grube 60 DEN i jestem baaaardzo zadowolona :) do sukieneczek idealnie mi pasuja :) ale za wszelka cene musze kupic jakies ladne spodnie ciazowe i plaszcz lub kurtke, bo beznadziejnie sie prezentuje w rozpietek kurtce:(

a na koniec poszlismy sobie do restauracji na pyszny obiadek...pieczona rybke z warzywkami i pieczonymi kawalkami ziemniaczkow.....mnaimmmmm:)))

Aninsen- a co sie stalo, ze ten dzien byl taki podly??? ktos zrobil Ci jakas przykrosc???:(

reklama
Cześc Kalinko. Fajnie ze Tobie dzien minął dobrze. Co do kurtki albo płaszcza to wszystkie będziemy miec problem cos kupic bo obecni moda jest na dopasowane mocno. ale moze cos znajdziemy.

Ja dzis miałam spiecie z chłopakiem który mieskza z Tymi dziewczynami z którymi ja mieszkałam. Miałysmy wspólne rzeczy np takie jak pralka, kuchenka dazowa, meble w kuchni, stre ale trzeba było i za nie dać komuś trochę kasy, noi mase innych rzeczy. On sie wprowdził na moje miejsce ale nie chce mi oddać mojej części, bo twierdzi ze prac nie będzie, gotować nie będzie, herbaty sobie nie robi, nic nie używa wiec kasy nie da. trafia mnie. a podobno laski mu nie powiedziały ze wprowadzając sie ma mnie spłacić. po prostu mnie ponosi. Jedna pinda nie dobiera telefonu, druga mi powiedziała, ze to mój problem. po prostu wkurzona jestem na maksa. jak sie wnerwimy to w poniedizałek jedziemy zmęzem na to mieszkanie i zabieramy pralkę. i będzie mnie to guzik obchodzic ze nie będą miały debilki w czym prać. Albo mnie spłacą albo zabierzemy cos co uznamy ze wartościowe. acha, jak to fajn ie ze wszystkie dokumenty na pralkę mam jeszcze ja. zabezpieczyłam sie i im nie oddałam, wiec w razie czego pralka jest moja.

Cześc Kalinko. Fajnie ze Tobie dzien minął dobrze. Co do kurtki albo płaszcza to wszystkie będziemy miec problem cos kupic bo obecni moda jest na dopasowane mocno. ale moze cos znajdziemy.

Ja dzis miałam spiecie z chłopakiem który mieskza z Tymi dziewczynami z którymi ja mieszkałam. Miałysmy wspólne rzeczy np takie jak pralka, kuchenka dazowa, meble w kuchni, stre ale trzeba było i za nie dać komuś trochę kasy, noi mase innych rzeczy. On sie wprowdził na moje miejsce ale nie chce mi oddać mojej części, bo twierdzi ze prac nie będzie, gotować nie będzie, herbaty sobie nie robi, nic nie używa wiec kasy nie da. trafia mnie. a podobno laski mu nie powiedziały ze wprowadzając sie ma mnie spłacić. po prostu mnie ponosi. Jedna pinda nie dobiera telefonu, druga mi powiedziała, ze to mój problem. po prostu wkurzona jestem na maksa. jak sie wnerwimy to w poniedizałek jedziemy zmęzem na to mieszkanie i zabieramy pralkę. i będzie mnie to guzik obchodzic ze nie będą miały debilki w czym prać. Albo mnie spłacą albo zabierzemy cos co uznamy ze wartościowe. acha, jak to fajn ie ze wszystkie dokumenty na pralkę mam jeszcze ja. zabezpieczyłam sie i im nie oddałam, wiec w razie czego pralka jest moja.
oj alez nie! nie jest taka moda! moda jest na "grzybki" czyli od biustu juz rozszerzane! ja wlasnie sobie taki plaszczyk grzybek kupilam :) i kurteczke grzybka tez mam :)chociaz ja sie mieszcze w swoich starych...JESZCZE :p

http://stylio.pl/szukaj/grzybek/płaszczyk/czerwony/257104

sa rozne wersje, dlugie i krotkie :)

reklama
Do góry