reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Lodóweczki!

Ja się ostatnio pojawiam i znikam za co przepraszam.... Ale jakoś tak się wszystko składa...
W pracy mam nową dziewczynę, którą trzeba szkolić. W domu masa roboty (jakoś syf nie chce się sam sprzątać, a skarpetki same prać!) a poza tym najbliższa rodzina (mama tata siostra babcia teściowie) domagają się kontaktu, a ja najchętniej wskoczyłabym pod kołderkę i leniuchowała!

A to moje plany na dziś:
Dziś przyjeżdża do mnie babcia i zostaje na obiad, później pojadę na chwilę do rodziców i podobno jakaś impreza szykuje się u znajomego mojego męża (zlot biznesmenów na jakiś imieninach, mam robić za ozdobę mojego miśka, tylko szkoda, że jakoś teraz nie jestem za bardzo reprezentacyjna hehe!)

Kochane, 3majcie się cieplutko, dbajcie o siebie !!
Przesyłam buziakii !

reklama
Witajcie dziewczynki,
mnie obudziły bolesne skurcze, a więc szybko śniadanko, tabletki i już jest dobrze:tak:
Ja akurat na dziś mam w planach wstanie z łóżka i zrobienie obiadu (tzn obranie i ugotowanie ziemniaków do zupy od mamy :D) dla męża i nawet ejszcze wstawię pranie ha! :D
a mężuś po pracy musi lecieć po deskę klozetową, bo moje wielki dupsko wczoraj w nocy ją złamało :D:D:D tzn jakoś źle usiadłam i ją tyłkiem przekręciłam, że złamały się mocowania ale oczywiście już będzie anegdotka jak to tak dużo przytyłam w ciąży że deskę złamałam :D

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki,
mnie obudziły bolesne skurcze, a więc szybko śniadanko, tabletki i już jest dobrze:tak:
Ja akurat na dziś mam w planach wstanie z łóżka i zrobienie obiadu (tzn obranie i ugotowanie ziemniaków do zupy od mamy :D) dla męża i nawet ejszcze wstawię pranie ha! :D
a mężuś po pracy musi lecieć po deskę klozetową, bo moje wielki dupsko wczoraj w nocy ją złamało :D:D:D tzn jakoś źle usiadłam i ją tyłkiem przekręciłam, że złamały się mocowania ale oczywiście już będzie anegdotka jak to tak dużo przytyłam w ciąży że deskę złamałam :D
No no no Mamuśka uważaj nie szalej tak bardzo:-D

rechotku nie spisz coraz rzadziej cie tu widze co sie stalo

a ja koś się tak ostatnio składa ze nie mam manie w chacie....bo wiesz jak pracowałam to miałam więcej czasu...a teraz wiesz jestem na L4 to mnie ciagle nie ma ha ha ha ha

tak tak...źle usiadłam....chiński plastik.....jasne my to doskonale rozumiemy i nikt nic nie sugeruje

Witajcie dziewczynki,
:-)

Tygrunka, weź no Ty się dziewczyno ogarnij jakoś trochę, no bo żeby deski w kiblu łamać to już naprawdę... Chociaż jak tak dłużej się zastanowić to mogło być gorzej, mogła np muszla pęknąć, albo ugrzęznąć w podłodze.... dochodzę do wniosku, że jeszcze nie jest z Tobą najgorzej:-p

reklama
Czesc dziewczynki ;) ja dziś jak miałam w planach pospać dłużej to sąsiad cos tam z wiertarą zaczął uskuteczniać i dupa- a miało być tak pięknie.. już po 7 stałam na równych nogach .. teraz kombinuję co na obiad.
Hahaha Tygrynka z tą deską mnie poskładałaś ;-) Niezłe nocne przygody :)

Do góry