reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A ja mam paznokcie mocne i wyjątkowo jak na mnie ładne, więc aż się proszą żeby je pomalować, a tu dupa:wściekła/y:
Co do ogólnej nadwrażliwości na zapachy to u mnie jest masakra. Boję się teraz jak się na dobre zacznie jesień i będzie mokro, a u nas w klatce jest bardzo dużo psów, których zapach przy takiej pogodzie dla mnie jest średnio znośny, a w windzie robi się taki dosyć intensywny jak kilka mokrych czworonogów się przejedzie. Ale jakoś dam radę. W końcu 8 piętro to nie jest aż tak wysoko;-)

Dobra dziewuchy, spadam na zakupy i spacerek od razu zaliczymy, a Wy się tu nie wygłupiajcie za mocno z tym pisaniem, bo wrócę i znowu mi ciężko zapanować będzie nad sytuacją, a już się taka porządna i odpisująca przez chwilę poczułam;-)

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA!

Co do zapachów rożnych rzeczy to mi się wręcz słabo robi jak czuje jakieś perfumy itd ale to zawsze tak miałam :-p

Za to coś mi się ze skórą stało i mogę się myc tylko w szarym mydle :eek: bo od innych rzeczy robi mi się swędząca skóra :eek:

Ja też niestety narzekam na wszystkie zapachy, nawet moje ulubione perfumy mnie drażnią, nie mówiąc już o psikotkach zapachowych do domu - wszystkie wyrzucone bo mnie mdliło! Nie mogę myć się zapachowym mydełkiem, kupiłam sobie mydełko dla alergików. skóra sucha i swędząca ale z tą oliwką to już słyszałam i bardzo dobry pomysł!

Gucha90 - ja też budzę się z suchym gardłem:) ale nie wiem dlaczego bo też dużo piję wody.

Czytałam poprzednie wpisy i nie dość, że zrobiłam się głodna to mam ogromną ochotę na tą grochówkę :)
No i muszę zacząć ogladać seriale bo nie wiem o co chodzi :-D
Ostatnio udało mi się wysiedzieć do 24 i obejrzałam te moje gotowe na wszystko :-)

moja złośnica wczoraj, jest 3.30 w nocy, raczej już dziś, a ta zaczęła kopać, leżę na lewym boku czuje jak wewnątrz mi kopie , jakby nie w brzuch tylko we wnętrzności, leze na plecach kopie, na prawym kopie. połozyłam ręke na brzuchu przestała na chwile, ale potem znów kopie. Wiec bawiłyśmy sie tak ok pól godziny, ja sie zmeczyłam i padłam, a moja kruszyna pewnie jeszcze pokopała, tyle ze nie miała odzewu i dała sobie spokój, albo sie zmęczyła. Znalazło sobie porę na szaleństwa to moje dzieciątko

wczoraj moja kolezanka z pracy urodziła: Maja 4,100kg i 58cm:-) dość duża kruszynka już nie moge się doczekac kiedy je odwiedzimy;-)

reklama
wczoraj moja kolezanka z pracy urodziła: Maja 4,100kg i 58cm:-) dość duża kruszynka już nie moge się doczekac kiedy je odwiedzimy;-)

A słyszałyście o rekordzie 8,7 kg ale nie pamiętam gdzie chyba na Filipinach :) - to jest masakra! gratulacje dla rodziców Maji.

Oglądałam powtórkę Na wspólnej ta dziewczyna jest chyba nimfomanką :)

Do góry