Ale też zmieszałam AA i jedzenie To znaczy AA w sensie cos cięższego , żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że się leczę...:]
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Mam to samo niby biorę masę witamin i zdrowo się odżywiam, a moje paznokcie dotrzymały tylko na ślub, a potem zaczęły się łamać jeden po drugim i zapuścić teraz nie mogę:-( makasakra jakaś totalna chociaż u nóg mam ładne zadbane i pomalowane Tylko do swojego wglądu bo półbuty noszę to sobie wieczorami we wannie podziwiamco do malowania paznokci- do pracy nie malowalam bo kreda a raczej wapno powoduja ze lakier szybko odpada. Szkoda mi było codziennie meczyć je zmywaczem. Potem nie malowałam bo i tak miałam krótkie. pomalowałam sobie na ślub i tyle. teraz nie moge ich odchować. strasznie mi sie łamią. Nie mam pojęcia czemu. Dlatego mam obcięte krótko i tylko wypolerowane.
Musze sobie włosy pofarbować. Mam takie odrosty ze zaczynam sie siebie bać w lusterku.
Majsii
Fanka BB :)
Rozumiemy rozumiemy SmacznegoAle też zmieszałam AA i jedzenie To znaczy AA w sensie cos cięższego , żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że się leczę...:]
Co do zapachów rożnych rzeczy to mi się wręcz słabo robi jak czuje jakieś perfumy itd ale to zawsze tak miałam
Za to coś mi się ze skórą stało i mogę się myc tylko w szarym mydle bo od innych rzeczy robi mi się swędząca skóra
Anisen
kochamy Cię mocno
Majsii ja do kapieli wlewam sobie troche oliwki bambino dla dzieci, a jak myje sie pod prysznicem to na mokrą skórę nakładam tą oliwkę i dopiero potem lekko wycieram ciało. przestało swędziec.Rozumiemy rozumiemy Smacznego
Co do zapachów rożnych rzeczy to mi się wręcz słabo robi jak czuje jakieś perfumy itd ale to zawsze tak miałam
Za to coś mi się ze skórą stało i mogę się myc tylko w szarym mydle bo od innych rzeczy robi mi się swędząca skóra
Tyle ze Ty mozesz miec uczulenie na składniki kosmetyczne. spróbuj kupic cos hypoalergicznego w aptece
Ale wiecie co, ostatnio co ranek budzę się z zaschniętą buzią tzn gardłem...masakra nie wiem dlaczego tak jest, a przecież w nocy jak lecę zrobić siusiu, to jeszcze sobie łyknę zawsze wody magnezowej...hmm. W ogóle ja jeszcze w pipidżamie siedzę, wyro rozwalone, pies czeka, aż łaskawie z nim wyjdę, jeszcze sobie chłopak poczeka a popołudniu na szczepienie z nim muszę pomykać...może przy okazji coś dla siebie znajdę
Laseczki, ja na razie lecę bo jadę odwiedzić moje koleżanki w pracy, bo mnie ostatnio pipki ochrzaniły równo, że za rzadko je odwiedzam i już zapomniały jak wyglądam więc jadę po rozgrzeszenie Wrócę później baaaaj ;-) I błagam ważcie słowa bo potem nie nadrobię waszych esejów A szkoda byłoby coś ominąć
Nie no kumam z tym AA inaczej dwójeczka, bo jedyneczka to siusiu a dwójeczka to klocuszek hahah
Eeeeeej a widziałyście jakiego pięknego glittterka zrobiłam? Tymi tu oto własnymi ręcami zrobiony Dumne jesteście ze mnie????? hahaahha
no lecę się oporządzić, piesy wyprowadzić, koszula mężowi już wyprasowana, dupkę umyć, wystylizować się na Marylin Monroe i mogę jechać podbijać męskie serca. Nooo właśnie dziś ten dzień chłopa więc cuś trza wymyśleć dla tego mojego knurka kochanego bbaaajjjjjjjj
Eeeeeej a widziałyście jakiego pięknego glittterka zrobiłam? Tymi tu oto własnymi ręcami zrobiony Dumne jesteście ze mnie????? hahaahha
no lecę się oporządzić, piesy wyprowadzić, koszula mężowi już wyprasowana, dupkę umyć, wystylizować się na Marylin Monroe i mogę jechać podbijać męskie serca. Nooo właśnie dziś ten dzień chłopa więc cuś trza wymyśleć dla tego mojego knurka kochanego bbaaajjjjjjjj
reklama
Ja chcę do domu... Nie chce mi się tu siedzieć, a w domku bym zrobiła coś pożytecznego ( chyba ).
Wiecie że mamy 15 dziewczynek i 12 chłopców. Ciekawe czy więcej będzie dziewuszek czy chłopczyków. Statystycznie rzecz biorąc więcej rodzi się panienek, ale nigdy nic nie wiadomo
Wiecie że mamy 15 dziewczynek i 12 chłopców. Ciekawe czy więcej będzie dziewuszek czy chłopczyków. Statystycznie rzecz biorąc więcej rodzi się panienek, ale nigdy nic nie wiadomo