reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

moja złośnica wczoraj, jest 3.30 w nocy, raczej już dziś, a ta zaczęła kopać, leżę na lewym boku czuje jak wewnątrz mi kopie , jakby nie w brzuch tylko we wnętrzności, leze na plecach kopie, na prawym kopie. połozyłam ręke na brzuchu przestała na chwile, ale potem znów kopie. Wiec bawiłyśmy sie tak ok pól godziny, ja sie zmeczyłam i padłam, a moja kruszyna pewnie jeszcze pokopała, tyle ze nie miała odzewu i dała sobie spokój, albo sie zmęczyła. Znalazło sobie porę na szaleństwa to moje dzieciątko

Ja jeszcze zazdroszczę takich odczuć, no i takich zabaw z maluszkiem jak Zanchorka! Narazie mam bulgotka w brzuchu.

reklama
moja złośnica wczoraj, jest 3.30 w nocy, raczej już dziś, a ta zaczęła kopać, leżę na lewym boku czuje jak wewnątrz mi kopie , jakby nie w brzuch tylko we wnętrzności, leze na plecach kopie, na prawym kopie. połozyłam ręke na brzuchu przestała na chwile, ale potem znów kopie. Wiec bawiłyśmy sie tak ok pól godziny, ja sie zmeczyłam i padłam, a moja kruszyna pewnie jeszcze pokopała, tyle ze nie miała odzewu i dała sobie spokój, albo sie zmęczyła. Znalazło sobie porę na szaleństwa to moje dzieciątko

super takie zabawy z maleństwem, no tylko ta pora :tak:
ja zauważyłam że dzidzia sie u mnie domaga bym głaskała się po brzuszku, jak zaczyna kopac to najpierw sa takie mocne i częste kopniaczki aż nie położę ręki na brzuszki wówczas wszystko się uspadaja są to wtedy bardziej takie muśnięcia i przesuwanie po brzuszku niż kopniaczki:tak: a ostatnio jak mąż przyłożył ucho do brzucha to dostał prosto w nie kopniaczka i to mocnego :-D śmiałam się do maleństwa żeby kopało kopało tatusia póki może :-D

reklama
Do góry