reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Gucha90 nasza Najeli dzisiaj ma obronę licencjackąktóra ma do niej numer???????????? Napiszcie do niej!!!!!!!!! Niech wie że jesteśmy z nią duchem i trzymamy kciukasy;-)

Tak dla przypomnienia co Najeli nam zapowiedziała dokopałam się tych postów ale było ciężko:-D
Z obroną musi się udać....
Tyle co ja się nadenerwowała.... ubeczałam.... naklnęłam..... to moje! Więc czas to zakończyć jednym definitywnym spotkaniem w postaci obrony 30.09 . Hehe, a jak nie, to spale im cały Kraków i podpale radiowóz hehe!

"Pożar w centralnej części Krakowa. Płonie Akademia Pedagogiczna i radiowóz. Podpalaczką okazała się kobieta w 5 miesiącu ciąży - sama mówi na siebie Lodówka. Skandal? Czy akt desperacji?
Dla TVN24 mówia Monika Olejnik."

Ale z obiadem ja nie mam nic wspólnego. Przysiegam!

Ja bym chciała bez paska! Da się to załatwić? Jak myślicie?

A gdyby pożar nie pomógł, to postraszę ich "mafią lodówkową" ! Razem damy radę!

Zapamiętajcie tą datę: 30.09 br godzina 10:30, Kraków.....

Sądny dzień.....

ja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana. :)

Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>

reklama
Do góry